Vuracak ama bizde inatla o sigaraya yenilmiycezAynen canım yok yok içmicem ama arada böyle vuracak anlaşıldıAllah yardımcımız olsun
Ben bu olayi anlamadim yatip uyuyayim yarin bidaha deniycem belki anlarimCanm kayınpeder teorisine göre bizim kız o zaman
Kızlar ya 8. Haftada kasık ağrısı başlayan var mı. Benim bitmişti bugun gene çok şiddetli oldu adet olacakmışım gibi ağrısı
[/QUOTE
canım benimde ara ara oluyor hatta geçen gün yine lekelenmem oldu. Doktorda normal olabilir diyor Allaha emanet miniklerimiz
Evet gögüslerimde çok aşırı şiddet var ama kasıklarım endişelendirdi eşimde işte olunca psikolojik herhalde çok hasta hissettim kendimi doğru senn deyince baktım yumurtlama dönemimmiş benimde onla alakalı olabilir ya da rahiö büyüyordur diye herhaldeBugun bende pek iyi degilim gogus agrimda kasik bel agrimda gecmisti bugun goguslerim felaket sis ve agriyo karnimda ve belimdede adet olucakmisim gibi agriyo rahim iyice buyundu birde adet olma zamanimizdi muhtemelen ondandir diye dusunuyorum
Ben ayakta da durmuyorum canım yatıyordum böyle adet olacakmışım gibi kötü hissettim kendimi. Neyse demekki bu hafta da normal Hepimizde olduğuna göre. Benimde 8+3Benim canım çok ayakta durunca ağrıyor sonra geçiyor. 8+3 üm.
Endiselenme canim bunlar normal seyler desemde dedigime once kendim uygulamaliyim bende bazen endiseleniyorumEvet gögüslerimde çok aşırı şiddet var ama kasıklarım endişelendirdi eşimde işte olunca psikolojik herhalde çok hasta hissettim kendimi doğru senn deyince baktım yumurtlama dönemimmiş benimde onla alakalı olabilir ya da rahiö büyüyordur diye herhalde
Değil mi canım kendi kendini telkin bile etse insan normal olduğunu bilse bile gene de endişe etmeden olmuyorEndiselenme canim bunlar normal seyler desemde dedigime once kendim uygulamaliyim bende bazen endiseleniyorum
Canim sen su amigrumi bebeklerden yapiyordun degilmi ben kizima yapmak istiyorumda nasil yapiliyor
Simdi endiselerimiz farkli doguncada daha farkli olucak yani anneysen endisen hic bitmiycek ben asiri panik ve endiseli biri olarak bazen kendimden korkuyorumDeğil mi canım kendi kendini telkin bile etse insan normal olduğunu bilse bile gene de endişe etmeden olmuyor
Eskiden yüzükle yaparlardı.ben hatırlıyorum görmüştüm bir yerlerde ve çok gülmüştüm.Bi ip alıyorsunuz ve iğneyi ipe geçiriyorsunuz. Ucundan tutup sağ elinizişu şekil yapıyorsunuz. Sol elinizle ipin ucundan tutup, iğneyi baş ve işaret parmağı arasındaki boşluktan 3kere aşağı yukarı yapıp hemen avcunuzun üstünde tutuyorsunuz. İğne ileri geri gidiyorsa bu erkek, eğer daire oluyorsa kız anlamına geliyor. Ve kaç çocuğunuzun olacağını da biliyorsunuz. Aynı şekilde devam ediyorsunuz. Benimkini 2kere denedi 2si de erkek. 3.denemede iğne kımıldamadı. 2 oğlun olcak dedi. Ve bunu bu güne kadar tanıdığım herkeste denedim hepsi de doğru çıktı dedi. Ondan sonra ben de kendimde denedim tekrardan. 2 ileri geriden sonraki denemede iğne nasıl duruyor kımıldamıyor şaşkınlıkla izledim
şimdi hepinizz deneyin sonuçlarınızı çooook merak ediyorummm
Evet tatlım yapıyorum. Örgü biliyormusun? Tığ örgüsüCanim sen su amigrumi bebeklerden yapiyordun degilmi ben kizima yapmak istiyorumda nasil yapiliyor
İğne olanı mı yaptın? Daire mi oluyor?Kız çıkıyor :) eğer doğru yaptıysam
Yaaaa ben de diyorum iyiydim ne bu ağrılar diyeee benim de adet dönemimmiş yaa. İyi dedin bende anlam veremiyordum.Benimde 28 subatti olsaydim 25 de olmam lazimdi muhtemelen ondan agriyo
Çözebildiysen helal sanaCanm kayınpeder teorisine göre bizim kız o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?