- 12 Nisan 2020
- 1.074
- 756
- 38
- 32
ben eskilere inanirim onlar ne derse dogru drrler yasanmislik tecrube aslinda benim kaynanada tahmini cikiyoda aramak lazim yarin bakalimDoğru söylüyor. Ben yemek yapma, yeme ve tuvalet ihtiyacı dışında bişey yapmıyorum. Yemeyi de mecbur yapıyorum başka yapacak kimse yok diye. Riskli gebelikmiş benimkisi. Doktorum 12.haftaya kadar maksimum dikkat dedi süpürge bile yapma dedi. Cam silmek nedir silmeyiver bişey olmaz. Bugün hiçbir iş yapmadıydım sabahtan beri vardı ağrı. Sanırım rahim genişliyor ondandır.
O koca karı şeylerini ben de hala yapıyorum.Tuz değil de üzerlik var bizde. Üzerlik yakıyorum bi yere gittiğimde biri gelince falan göz varsa alıyor hemen yani en azından öyle rahatlıyorum.
Ben kimseyi tahmin edemem. Benimkini kp hesapladı erkek dedi. Onun hesaplamalarının hepsi çıktı tüm torunlarında. Bakalım şimdi de çıkacak mı. Ay sağlıklı olsunlar da hiç merak etmiyorum aslında
bunu yapinca duydu mu bizi acaba yawrumuz senden duydugumdan beri yapiyorumValla bgun cokkotu oldum bende canim yanliz değilmişim
KIZLAR BU ARADA BÜYÜK HARFLER ILE YAZIYORUM HERKESIN DIKKATINI CEKSIN DIE. ELINIZI KARNINIZA KOYUP SALAVAT GETIRIN BESMELE GETIRIN
üffff allah sifa wersin o kasintiyi cok iyi bilirim tatli tatli kasinir ama canin yanar insallah iyi olursun canim yaaaSütyensiz bana çok rahat da öyle olunca ağrı oluyor o yüzden mecbur en en büyük sütyenimi giyip dolaşıyorum.Ama donsuz gezemem ya fitil kullanıyorum sabahtan akşama kadar onun kalıntıları geliyor bide fena kaşıntı yapıyor sinirbozucu şey. Ama doktorum bebeğinin gelişmesi için kullanman lazım karar senin dedi. Mecbur kullanıyorum
benimkilerde yaziyoBazılarında yazar benimkinde yazmıyor yaw. Doktorum dedi 7haftalık diye.
Bir umut yazısı daha :) sizde problem neydi acaba gebelik belirtileri nelerdi ne zaman test yaptınızÇok şaşkınım sanki kendi mesajımı okuyor gibi oldum. Ocakta transfer oldum 14gün sonra adet oldum. Doktorun 2ay dinlenmeli rahmin dedi. İlk ay adet oldum ikinciyi bekliyordum ki doktoru arıycam 3donmuş embriyom vardı onların transferi için. Hamileymişim meğersem.Rabbim biliyor işte zamanını. Biz bilemeyiz
bu doktorlarda sasirmis gecenlerde gittigimde 7+4tu adete gore tabi ama ultrasonda 7+1 cikti doktorda aynisini soledi kagittada 7+1yaziyo 3 gun geriden geliyo dedi anlayamadim aman bi sekilde sag salim ciksinlarda6w0d yazıyor ama bana doktor 5 haftalik dedi 6 yazan adetime gore olan sanirim o kagitlardaki yazan adetine gore hesaplayan
İlk ay adet iniz gecikti mi pekiÇok şaşkınım sanki kendi mesajımı okuyor gibi oldum. Ocakta transfer oldum 14gün sonra adet oldum. Doktorun 2ay dinlenmeli rahmin dedi. İlk ay adet oldum ikinciyi bekliyordum ki doktoru arıycam 3donmuş embriyom vardı onların transferi için. Hamileymişim meğersem.Rabbim biliyor işte zamanını. Biz bilemeyiz
Görev yaptığım köyde duymuştum üzerlik otunu ilk. Kocaman bi çıban çıkmıştı. Velim nazardan deyip üzerlik yakmıştı etrafımdaDoğru söylüyor. Ben yemek yapma, yeme ve tuvalet ihtiyacı dışında bişey yapmıyorum. Yemeyi de mecbur yapıyorum başka yapacak kimse yok diye. Riskli gebelikmiş benimkisi. Doktorum 12.haftaya kadar maksimum dikkat dedi süpürge bile yapma dedi. Cam silmek nedir silmeyiver bişey olmaz. Bugün hiçbir iş yapmadıydım sabahtan beri vardı ağrı. Sanırım rahim genişliyor ondandır.
O koca karı şeylerini ben de hala yapıyorum.Tuz değil de üzerlik var bizde. Üzerlik yakıyorum bi yere gittiğimde biri gelince falan göz varsa alıyor hemen yani en azından öyle rahatlıyorum.
Ben kimseyi tahmin edemem. Benimkini kp hesapladı erkek dedi. Onun hesaplamalarının hepsi çıktı tüm torunlarında. Bakalım şimdi de çıkacak mı. Ay sağlıklı olsunlar da hiç merak etmiyorum aslında
Yok canım bu tahmin değil. Bi şekilde hesaplayabiliyor kocamın kanı taze seninki değil dedi böyle bişey söledi anlamadım tabi.ben eskilere inanirim onlar ne derse dogru drrler yasanmislik tecrube aslinda benim kaynanada tahmini cikiyoda aramak lazim yarin bakalim
Evet ya çok sinir bozuyor. İnşallah canım hepimizüffff allah sifa wersin o kasintiyi cok iyi bilirim tatli tatli kasinir ama canin yanar insallah iyi olursun canim yaaa
Valla be. Ne güzel olurdu yabenimkilerde yaziyocihazla alakali bisey sanirim keske telefonlarda ultrason olaydi
Bizde problem yoktu. Sebebi bilinmeyen kısırlık dendi. Evlendiğimden 1sene sonra hamile kaldım ama gelişmedi kürtaj oldum. Sonra olmadı hiç. 2 sene geçti. Aralıkta yumurta toplandı ocakta transfer oldu. Transferden sonra adet oldum. Sonraki ay 3gün gecikmeyle adet oldum. Ondan sonrakı ay 1hafta bekledim gelmeyince test yaptım 1nisanda. 3nisanda da keseyi gördükBir umut yazısı daha :) sizde problem neydi acaba gebelik belirtileri nelerdi ne zaman test yaptınız
Transfer olduğum ay transferin 16.günü adet oldum. Döngü 30du. Transferden sonraki ilk ay 3gün gecikti 33 oldu döngü.İlk ay adet iniz gecikti mi peki
Görev yaptığım köyde duymuştum üzerlik otunu ilk. Kocaman bi çıban çıkmıştı. Velim nazardan deyip üzerlik yakmıştı etrafımda ☺ Ondan mı yoksa geçeceği vardı da ondan mı bilmem geçivermişti ☺ Yazıyı okuyunca aklıma geldi.
İlk hamileliği ilanlardaki heyecanı, korkuyu anlıyorum. En ufak şeyde panik yapıyorsunuz. Dememle olmayacak biliyorum ama stres de çok iyi bi şey değil. Bu yazılan belirtileri hepimiz yaşıyoruz. Koca bi bebek taşıyacağız, yerinin hazırlanması lazım ☺ İlk hamileliğimde kalp atışı durmuştu, aldılar. Dr, sağlıksız bebek ya düşer ya da böyle olur demişti. Ne kadar dikkat etsem de olmamıştı. Kızımda ise 40. haftanın bittiği gün Doğum yaptım. Hiç de dikkat etmememe rağmen. Risk varsa elbette gerekli dikkati göstereceğiz ama dr her şeyin yolunda gittiğini söylemişse rahat bi nefes alıp bu günlerin tadını çıkarın ☺
Benim eşim veteriner, ultrason cihazı da var, insanlarda da kullanılabilse ne güzel olurdubenimkilerde yaziyocihazla alakali bisey sanirim keske telefonlarda ultrason olaydi
İlk kaybın için cok geçmiş olsun.Merak ettiğim birşey var kalp durması birden mi oluyor doktor öncesinde mi dedi saglıksız gebelik diye onu merak ediyorum? O kısmı anlayamadım önce mi dedi yoksa düşükten sonra mı dedi?Görev yaptığım köyde duymuştum üzerlik otunu ilk. Kocaman bi çıban çıkmıştı. Velim nazardan deyip üzerlik yakmıştı etrafımda ☺ Ondan mı yoksa geçeceği vardı da ondan mı bilmem geçivermişti ☺ Yazıyı okuyunca aklıma geldi.
İlk hamileliği ilanlardaki heyecanı, korkuyu anlıyorum. En ufak şeyde panik yapıyorsunuz. Dememle olmayacak biliyorum ama stres de çok iyi bi şey değil. Bu yazılan belirtileri hepimiz yaşıyoruz. Koca bi bebek taşıyacağız, yerinin hazırlanması lazım ☺ İlk hamileliğimde kalp atışı durmuştu, aldılar. Dr, sağlıksız bebek ya düşer ya da böyle olur demişti. Ne kadar dikkat etsem de olmamıştı. Kızımda ise 40. haftanın bittiği gün Doğum yaptım. Hiç de dikkat etmememe rağmen. Risk varsa elbette gerekli dikkati göstereceğiz ama dr her şeyin yolunda gittiğini söylemişse rahat bi nefes alıp bu günlerin tadını çıkarın ☺
İlk gittiğimde sadece kese görünmüştü. Kalp atışları için 8. Haftaya randevu vermişti. Gittim. Kalp atışı yoktu. Bebeğin büyüklüğünden yola çıkarak yakın zamanda durmuş olduğunu söylemişti dr. Kürtaj oldum, patolojiye de gönderdiler. Açıklamayı o zaman yaptı. Allah sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah hepimize. Bizlere de hayırlı evlatlar olarak yetiştirmeyi.İlk kaybın için cok geçmiş olsun.Merak ettiğim birşey var kalp durması birden mi oluyor doktor öncesinde mi dedi saglıksız gebelik diye onu merak ediyorum? O kısmı anlayamadım önce mi dedi yoksa düşükten sonra mı dedi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?