Kendini strese sokup bebiside sterese sokma canim hic bisey olmaz allahin izniyle biraz yat dinlen fazla hareket falan yaptiysan ondan olmus olabilir benim cam silmen ve mutfagi temizlemem lazim bakalim nezaman kendimi iyi hissedip yapabilecem kardesimde bisey yapma ortalik biraz durulsun gelir yaparim ben diyo ama benim icom rahat etmezCanım ağrım adet ağrısı gibi değil sanki vajinama vuran bir ağrı ondan korkuyorum
Yalniz sarı köyü sarı beyaz falan sanirim çok normal. Bende de baya akıntı oluyor. Ama gebelikten önce de oluyordu. Doktora sormadım bile. Sizin daha önceki akıntılara benziyor muKızlar selamlar.Size birşey danışacagım.Bu lekenelenme yüzünden progestan kullanan arkadaşların lekelenmeleri nasıl? Kan gibi mi ? Benim hergün koyu sarı oluyor ya akıntım ya lekelenmem ama doktor gerek görmüyor. Fotografını cekipte gösterdim en yogun akıntılarımın.Normal bunlar diyor.Cok hafif lekelenmem oldu doktor önlem için başlattı diyen arkadaşlar lekelenmelerinizi tarif edebilir misini?
Ah canım çok sağolMoralinizi bozmayin kuzular tabiki agrilarimiz olacak.hergun farkli farkli hissedicez cunku hergun bebisler buyuyor farklılaşıyor lutfen pozitif olun guzel düşünün
Amin canim benimBugün benim de ağrım var sol tarafımdaRabbim yardımcımız olsun
hmmm denedim erkek cikti bi onceki oglumada baktim kiz gozukuyomus ama erkek ciktiSelam canim ben googlede aradim. Ilk once kendi yasini hesapliyorsun cin takvimine gore sonra da gebe kaldigin aya bakiyorsun.
Bazi sayfalarda otomatik hesaplama yapiyor sen kendi dogum tarihini veriyorsun bide gebe kaldigin ayi. O sonra diyor kiz mi erkek mi diye
butun gun cektim o gazi ya nolduysa boyle birden sanriim hamileyimBende ayniyim esim evde olunca kivraniyorum ama o yokken icimdeki butun kotulukleri saliyorum
baskasi olsa şak diye tahmin etmistim ama kendimin olunca hissiz kaldim is yerindeki bi kiza soledim o akillida hala basimdan tuz srpcek oyle bi koca kari inanisi wardaDemekki doğru değilmiş o tespit de çürüdüinşallah sağlıkla gelsin canım. Ben henüz hiçbirşey hissetmiyorum
ben don gomlek acik calisihorum is yerinde kocaman montum war terlesemde cikarmiyorum ewde olanlar donsuz gezsin agri sanci kalmazBilmem ki sorun oymuş galiba uyudum uyandım geçti çok şükür rahatladım ya.
ultrason kagidinin sag alt kosesinde yazar canim mesela 4w3d diye yani 4 hafta 3 gunluk demekHerkese hayırlı gebelikler . Bi şey sorabilir miyim 3 mm embriyo yaklaşık kaç haftaya denk geliyor
tabi onceligi sagliklisi ama umudum kiz yani kiz istiyorum fakat icime erkek doguyoEee madem cinsiyetlere de sıra gelecek hissedebilen var mı? İlerleyen zamanlarda tuttu mu tutmadı mı döner bakarızvar mı aranızda ben kız hissediyorum kızım olacak ya da erkek hissediyorum oğlum olacak diyebilen elbette ilk önceliğimiz sağlıklı olması ama bi tahmin ?
Evet benziyor ve akıntım cok olurdu .Cok hafif sarı lekelenmelerde olurdu.İçime tek rahatlatan o zaten.Yalniz sarı köyü sarı beyaz falan sanirim çok normal. Bende de baya akıntı oluyor. Ama gebelikten önce de oluyordu. Doktora sormadım bile. Sizin daha önceki akıntılara benziyor mu
Takılmayın o zaman:)) rahat olun. Ben sanırım fazla rahatımEvet benziyor ve akıntım cok olurdu .Cok hafif sarı lekelenmelerde olurdu.İçime tek rahatlatan o zaten.
Canım ben transferden 14 gün sonra adet oldum o ay tekrardan dondurulmuş embriyo koydurmak istedik doktorum rahim dinlensin dedi zaten bu ay olmaz diğer adette dedi ve ben adet olmadim hamile kaldım adet günümde adet ağrısı gibi ağrım vardı kasıklarda ve akıntım çoktu benim her kadında farklı olur tabi rabbim hayırlısını versin inşallah bende hicbir sıkıntı yoktu eşimin sperm sayısında düşüklük vardı ama tüp bebek sonrası kadın rahmi hormonları uyarılıyor ve sans yükseliyor kısacası canım ne rahatsızlık olursa olsun allah ol deyince oluyor ben tamda umudumu kaybetmiştim halbuki hergün ağlıyordum çok şükür olsun şimdi çok mutluyum allah isteyen herkese versinTebrik ederim sizin mesajları tesadüfen gördüm ben de mart ayında negatif tüp bebek denemesi oldu. Negatif sonrası 3 gün sonra adet oldum. Nisan ayı adetim 3 gün geçti. Ama tüp sonrası böyle düzensizlikleri oluyormuş sizin nasıldı. Ayrıca bel ve kasıklarım ara ara ağrıyor adet olacak gibi akıntım çok yok. Gögüslerim hiç ağrımıyor. Sanırım gögüs ağrısı gebelik belirtisi ben de sıfır ağrı inşallah benim de mucize olur
Doğru söylüyor. Ben yemek yapma, yeme ve tuvalet ihtiyacı dışında bişey yapmıyorum. Yemeyi de mecbur yapıyorum başka yapacak kimse yok diye. Riskli gebelikmiş benimkisi. Doktorum 12.haftaya kadar maksimum dikkat dedi süpürge bile yapma dedi. Cam silmek nedir silmeyiver bişey olmaz. Bugün hiçbir iş yapmadıydım sabahtan beri vardı ağrı. Sanırım rahim genişliyor ondandır.Kendini strese sokup bebiside sterese sokma canim hic bisey olmaz allahin izniyle biraz yat dinlen fazla hareket falan yaptiysan ondan olmus olabilir benim cam silmen ve mutfagi temizlemem lazim bakalim nezaman kendimi iyi hissedip yapabilecem kardesimde bisey yapma ortalik biraz durulsun gelir yaparim ben diyo ama benim icom rahat etmez
baskasi olsa şak diye tahmin etmistim ama kendimin olunca hissiz kaldim is yerindeki bi kiza soledim o akillida hala basimdan tuz srpcek oyle bi koca kari inanisi warda
Sütyensiz bana çok rahat da öyle olunca ağrı oluyor o yüzden mecbur en en büyük sütyenimi giyip dolaşıyorum.ben don gomlek acik calisihorum is yerinde kocaman montum war terlesemde cikarmiyorum ewde olanlar donsuz gezsin agri sanci kalmaz
Bazılarında yazar benimkinde yazmıyor yaw. Doktorum dedi 7haftalık diye.ultrason kagidinin sag alt kosesinde yazar canim mesela 4w3d diye yani 4 hafta 3 gunluk demek
Çok şaşkınım sanki kendi mesajımı okuyor gibi oldum. Ocakta transfer oldum 14gün sonra adet oldum. Doktorun 2ay dinlenmeli rahmin dedi. İlk ay adet oldum ikinciyi bekliyordum ki doktoru arıycam 3donmuş embriyom vardı onların transferi için. Hamileymişim meğersem.Canım ben transferden 14 gün sonra adet oldum o ay tekrardan dondurulmuş embriyo koydurmak istedik doktorum rahim dinlensin dedi zaten bu ay olmaz diğer adette dedi ve ben adet olmadim hamile kaldım adet günümde adet ağrısı gibi ağrım vardı kasıklarda ve akıntım çoktu benim her kadında farklı olur tabi rabbim hayırlısını versin inşallah bende hicbir sıkıntı yoktu eşimin sperm sayısında düşüklük vardı ama tüp bebek sonrası kadın rahmi hormonları uyarılıyor ve sans yükseliyor kısacası canım ne rahatsızlık olursa olsun allah ol deyince oluyor ben tamda umudumu kaybetmiştim halbuki hergün ağlıyordum çok şükür olsun şimdi çok mutluyum allah isteyen herkese versin
Bence o kadar da gerekli değil, çünkü progestan yani progesteron hormonu ile ilgili biraz araştırma yapmıştım bunun hastayı psikolojik olarak rahatlatma amaçlı genellikle verdiklerini öğrendim, çünkü insan psikolojisi ilaç aldım iyileşeceğim şeklinde beynini yönlendirebiliyor. Evet elbette verilen hormon rahim duvarının iyileşmesini ve bebeğin daha iyi tutunmasını sağlıyor bu gerçek ama düşecek olan bir bebeği de yani sağlıksız gebeliği de devam ettirmekten başka bir işe yaramıyor. Hatta ilacın prospektüsünü dikkatli okursanız ölü embriyonun rahimde kalmasına neden olabilir diye yazıyor. O yüzden bence gerekli görmediyse doktorun vermemiş olabilirBana neden vermiyor progestan anlamıyorum10.haftamda gidecegim tekrar konuşacağım bu durumla ilgili. Teşekkür ederim cevaplarınız İçin
inşallah öyledir ben de 100 mg sabah akşam şeklinde alıyorum. ben de kalp atışını duydum, doktorum da endişeli bir görüntü sergilemedi açıkçası ama can sıkıcı bir durum yine de. olmasın artık istiyorumBenim de bu şekilde ama bana başlatmıyor:/ Bu akıntı ve lekelenmelerden sonra gittiğimde kalp atışını duydum gerçi ama hamilelikte normal bunlar olur diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?