2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Benim tamamlayıcı sağlık Sigortam vardı ama doğumu ve kadın doğum doktoru muayenelerini karşılamıyor maalesef doğum teminatı eklemek için de 12 ay hamile olmamak gerekiyor boşverdim

Bende bir acibademle görüşeceğim bir tanıdığım geçen sene 3 aylık hamileyken yaptırmış yüzde 50 indirim uygulamış acıbadem.Bakalım vallahi ne zor iş doktor bul hastane bul

Amin canim korkma rahim buyuyo ondan sebeptir benimde sag tarafim ayni oyle bi endisem yok normal yani ama bugun bas agrim var ve ayaklarim buz gibi isinmak bilmedi yemegi yaptim zorla girdim pikenin altina sanirim yine uyukliycam agzim ayrildi esnemekten

Bende bir acibademle görüşeceğim bir tanıdığım geçen sene 3 aylık hamileyken yaptırmış yüzde 50 indirim uygulamış acıbadem.Bakalım vallahi ne zor iş doktor bul hastane bul
Vallahi nekadar hastane doktor ararsan ara son anda degisebiliyor bende kizimi ozelde yapicaktim son gun kanamayla gittim dogumhaneye yolladi doktorum cok iyiydi orda bir ebeye denk geldim alttan muayene etti o ara kesilmis kanamam iki parmagini gosterdi hani kanama biseyin yok kalk deyince dellendim agzima geleni saydim esimde bi dunya saydi esime dedim gotur beni burda dogum yapmam ben diye sonra acil devlet hastanesine gittik dogumu orda yaptim iyikide oraya gitmisim bidaha dogurursam orda dogururum diyodum ama bu virus sebebiyle biraz endiseliyim cunku baya buyuk bir hastane kesin virus vardir

Ben ogrendigim andan beri erkek hissediyorum niyeyse ❤

Bende önceki gebeliğimde midem bulanmamıştı. Progestron ilacından dolayı mide yanması olmuştu. Şuanda hamileyim hiç midem bulanmıyo

Benim adet sonu gibi oldu kahverengi ve hergun 2 3 damla seklinde 3 gün surdu. Simdi cok sukur bisey yok. Ama progestan kullanmaya devam ediyorum gunde 1 defa

Kizlar kalp atisi duyqnlar bidahaki randevunuz ne zaman simdi baktimda 11 haftada ogrenen var ben gittigimde 12 hafta olucak ilk cinsiyeti kim ogrenicek merak ediyorum cabuk soylesin
Benim 20 Mayıs ,12 haftalık olacak inşallah o zaman öğrenirim diyorum hayırlısıyla

Kizlar kalp atisi duyqnlar bidahaki randevunuz ne zaman simdi baktimda 11 haftada ogrenen var ben gittigimde 12 hafta olucak ilk cinsiyeti kim ogrenicek merak ediyorum cabuk soylesin
Ben 10 gün-de 1 gidiyorum doktora. Artık ne zamana denk gelirse onumuzdeki perşembe randevum var. Sanirim 8 haftalık olacak ve ogrenemiycem

Bilemiyorum canım, benim önceki hamileliğimde kaybim var ayrıca aşılama ile hamile kaldım bu kez belki bir sorun olmaması için sık çağırıyordur
Benim de kaybım var canım. Rabbim bi daha göstermesin. Kayıpdan değil aşılama ile hamile kaldığından olabilir canım kontrolde tutmak istiyor. Benim de pıhtılaşmam varmış. Doktorum ilaç iğne falan yazdı. Korkuyorum yine de. Bugün zaten ruh halim yerlerde. Bide düşünmeden edemiyorum. Rabbim korusun hepimizin meleklerini

Canım ağrım adet ağrısı gibi değil sanki vajinama vuran bir ağrı ondan korkuyorum

Herkese hayırlı gebelikler . Bi şey sorabilir miyim 3 mm embriyo yaklaşık kaç haftaya denk geliyor

Günlük pede sütlü kahve döküldüğünü düşün o renk koyu sarı bi renk, kan ile alakası yoktu. Beklemiş kan rengi nasıl kahveye döner öyle belki de. Benim doktorum garanti olsun diye progestan kullanmamı istedi ama ben günde iki değil günde bire düşürerek kullanıyorum.

Ben 7+1 im sanki adet olacakmisim gibi sol yumurtaligim agriyor. Rahimde batmalar oluyor dediginiz boyle birsey mi?

Bende hesapladım 11 hafta 2 günlükken gideceğim oğlumda erken ogrendim ben 11 in içindeydi diye hatirliyorum ense kalınlığına felan bakılıyor ya o zamandı %65 erkek demişti

Ben 10 gün-de 1 gidiyorum doktora. Artık ne zamana denk gelirse onumuzdeki perşembe randevum var. Sanirim 8 haftalık olacak ve ogrenemiycem
Yok canim o haftada daha ogrenemessin cok erken 9 haftada basliyomus olusmaya cinsel organ 12 hafta bile zor 16 hafta kesin diyolar ama kisiden kisiye degisiyor ben kizimi 7 aylik ogrendim ozamana kadar sakladi yaramazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…