İzde aynısından kullanıyoruz.Burun aspiratoru kullaniyorum ben cok kolay kullanimi da .
Vala dönmüyor diye üzülüyordum bugün döndüBebeği dönenler bebekleriniz kaç kilo ve dönemeyenler
5 aylık 6 kilocukBebeği dönenler bebekleriniz kaç kilo ve dönemeyenler
Aynen ben çok uğraşıyorum uğraştığın için de inatlasti ben de bıraktım bir kaç gün baktım bugün sırf emziği almak için iki ayağı dikti havaya donduVala dönmüyor diye üzülüyordum bugün döndüama pratik yapmak lazım biraz
Amin canim Allah razı olsun yaşayıp göreceğiz bakalımHayirli olsun inci gibi dişleri olsun kolaylıkla çıkarsın inşallah. Umarim boyle devam etmez canim Allah kolaylık versin
Ne güzel canim annenden Allah razı olsunEv sahibi sen olunvca ister istemez yine yoruluyorsundur canım o daha zor gibi hatta Allah kolaylık versinama ben burda kendimi bıraktım nerdeyse hiç bi şey yapmıyorum ben misafir modunda takılıyorum biraz kendime geleyim ya Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah
Dönmeyenlerdr biz 11inde 5 aylık olacağız 6750yizBebeği dönenler bebekleriniz kaç kilo ve dönemeyenler
7 kilo 200 gram bir aya yakındır dönüyor ama her zaman degil arada 4.ayimizdayizBebeği dönenler bebekleriniz kaç kilo ve dönemeyenler
Allah razı olsun canım i. Resim attığın iyi oldu.Burun aspiratoru kullaniyorum ben cok kolay kullanimi da .
Hergün yıkamaya başlıcam artık hava çok sıcak. Normalde 2 günde 1 yıkıyorum daHanımlar bebeklerinizi kaç gün de bir yıkıyorusnuz
Ben göbeği düştüğünden beri her gün yıkıyorum. 2 gün yıkamadığım çok nadir olmuşturHanımlar bebeklerinizi kaç gün de bir yıkıyorusnuz
4.ayından önce dönmeye başladı ama kolunu alttan kurtaramıyordu.Bebeği dönenler bebekleriniz kaç kilo ve dönemeyenler
Sağol canım hepinizden inşallah, Allah anneleri başımızdan eksik etmesin, her yavruyu annesine, her anneyi yavrusuna bağışlasınNe güzel canim annenden Allah razı olsun
Amin canimSağol canım hepinizden inşallah, Allah anneleri başımızdan eksik etmesin, her yavruyu annesine, her anneyi yavrusuna bağışlasın
Tohat civarları diye tahmin ediyorum
9 yıl tokatta yaşadım ‘heeeri’ lafını çok kullanırdım
Ben Tokatliyim kizlar:)genelde köylüler bu sekilde konusuyo:) benimde cok hoşuna gidiyoBenimde favorim "yoh heeeri " canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?