2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Merhaba arkadaşlar herkese kolaylıklar diliyorum. Bebeğinde atopik dermatit olan var mı , nasıl ilerliyor süreç
Benim kız ne zamn salya akıtmaya başladı ozamn cildi kabarmaya başladı sürekli kremle gezdim kremi sürüyorsun geçiyor sürmeyince tekrar aynı doktor atopik dermatitte yatkın şimdilik krem ile geçiyorsa müdehale gerek YÖK dedi

Seni çok iyi anlıyorum canım çünkü bende aynısı uykuya öyle hasretim ki , çok şükür canim daha iyiyim senin ağrıların nasil
Allah iyilik sağlık versin canım sevindim çok şükür canım bende 24 saat korseyle takılıyorum karnım her yerim korse izi yarası ama belim daha iyi olunca mecbur ve kas gevşeticilerle daha iyiyim bu hafta annemlere geldim biraz belim kollarım dinlendi ne güzel bi duyguymuş bebeğe birilerinin el atması yalnız olmamak o kadar yoruldum bittimki resmen öyle daralmıştım ki, bu hafta nefes aldım diyebilirim.
Ben o ataktan kafam yarı kırık her tarafım yara bere içinde çıktım canım o yüzden verecek tavsiyem yok öfke nöbeti geçiriyordum kendimi ilk kez bu kadar sinirli bitik gördüm yani , artık sürekli uykusuz yorgun, çocuk 24 saat ağlar vaziyette yapışık halde yemek bile yapamadan hiçbir işe bakmadan, eşimle ayrı uğraş tartış derken ama yapabildiğim tek şey papatya, rezene, melisa içmek ve ağlama krizlerinde hemen dışarı çıkıp biraz dışarda gezdirip uyutmaktı, dene istersen bir tık faydası vardı. Allah kolaylık versin

Yine meme reddi yine çaresiz ben çok yoruldum artık ya cokk.
Ayakta gezerek şarkı söyleyerek falan tutturmaya çalışsan canım, ben öyle yapıyorum reddedince burnu tıkalı olabilir,bunlara rağmen tutmuyorsa da uykuda emziriyorum son çare. Çekip biberonla veriyorum.

Kesinlikle yalnız bakmak çok zor oluyor ama iste her zaman bulamıyoruz o nimetleri benimde kayinvalidemler bizde bakıyorlar sagolsunlar ama bu seferde ev işlerine yemek işlerinde koşturuyorum yine çok yoruluyorum

Ben tekim maalesef, sizin güzelmiş iş yükü de azdır. Bayram sonuna kadar da tam kapanma geldi benim raporum da cuma bitiyordu iyi oldu benim için. Bayram sonu 5 aylik oluyor bebeğim artık başlarım ben de mecburen
Evet iş yukumuz az fakat mevcudumuz 2000
Evet kapanmada biz de giymeyecekmişiz.. bizim için de çok iyi oldu.. biz de 17 sinde 5 aylık olacağız. Duruma göre rapor veya yıllık izin almayı planlıyorum. Daha çok küçük ve bakıcı da bulamadım henüz

Evet başladık.saglik ocağındakinde paraben olduğı için ocean mikrofer aldik. Çok severek içiyor. Rengi beyaz ve kaka rengini de değiştirmedi.

Allah kolaylık versin sana da canım, perşembe müdürümle konustum dönüşumlü gidilecek kapanmada dedi emin misin. Bayram haftası tatil edildi ama bu hafta için 5 gün rapor alacağım ben. Bayram sonu başlayacağım baya rapor kullandım annem bakacak şimdilik belki sonra birini bulurum annem idare edemezse

Kesinlikle yalnız bakmak çok zor oluyor ama iste her zaman bulamıyoruz o nimetleri benimde kayinvalidemler bizde bakıyorlar sagolsunlar ama bu seferde ev işlerine yemek işlerinde koşturuyorum yine çok yoruluyorum
Ev sahibi sen olunvca ister istemez yine yoruluyorsundur canım o daha zor gibi hatta Allah kolaylık versin ama ben burda kendimi bıraktım nerdeyse hiç bi şey yapmıyorum ben misafir modunda takılıyorum biraz kendime geleyim ya Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah

Arkadaşlar eğitmenden uyku eğitimi alıyoruz şimdilik saatlerini ayarlıyoruz sonrada kendi kendine uyumayı öğretcez inşallah sormak istediğiniz bir şey olursa sorabilirsiniz.
Merhaba acaba kimden alıyorsunuz? Bende 2 aydır arayış içindeyim,görüşmeler yaptım hep genellikle çogu 5.ayı beklememi söylüyor az kaldı artık gun sayıyorum

Eşim eczaneye sormuş sorun olmaz kullanın demiş bizde kullanmaya basladik

Ben hiç sallamadim besigjne koydum kendi kendine uyumasına izin verdim ama bu ara zorluyor beni de kendini de bir pes edersem devamı gelecek belli :) diren ana :)

Bugun gunduz uykuya cok direnince acaba susuyor mu dedim kendi kendime bende ama anne sütü çoğunluk su zaten bilemedim henuz erken sanirim. Aynen kaynatıp veririz en dogrusu

Hayirli olsun inci gibi dişleri olsun kolaylıkla çıkarsın inşallah. Umarim boyle devam etmez canim Allah kolaylık versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…