Benimde favorim "yoh heeeri " canım9 yıl tokatta yaşadım ‘heeeri’ lafını çok kullanırdım
Benim kız zaten 4-4.30dan sonra uyumamayı adet edindi. 7.30 gibi yatıyor akşam. Sabah geç kalkıyordu son zamanlarda 7-7.30 gibi kalkıyor. Gündüzde toplam 4-5 saat uyuyor. Son zamanlarda değişti herşeyi.2. Saate canım. Bu aylar da 2 uyku 2 ser 3 er saatlik uyku yeter diyorlar. En fazla 3 kuş sonra gece uykusunda alıyormuş. Gece uykusuna 7.30 gibi geçmeliymiş. 4.30 dan sonra gündüz uykusu olmamaliymis
su verince kakayi daha mi sik yapmaya basladi?
Benimki de son 4-5 gündür akşamüstü uykusunu uyumuyor bu yüzden mi acaba? Bende huysuz oluyor diye uyutmaya çalışıyordum o da 10 dk. falan uyuyup geri uyanıyordu. Sonra 6 gibi uyutuyordum 6:40 gibi uyanıyordu gece uykusuna 21:30 da geçmeye başladı ki öne çekmişti 8 gibi uyuyordu. Çocuğun zorla düzenini bozdum sanırımBenim kız zaten 4-4.30dan sonra uyumamayı adet edindi. 7.30 gibi yatıyor akşam. Sabah geç kalkıyordu son zamanlarda 7-7.30 gibi kalkıyor. Gündüzde toplam 4-5 saat uyuyor. Son zamanlarda değişti herşeyi.
Ben henüz önlük takacak aşamaya gelmedim mendille siliyorum ama 1,5 aydır falan kehribar kolye kullanıyorum onu taktığımdan beri salyası azaldı.Bide kızlar şu salya olayina napiyonuz bir an gaflet dalıp önlük takmasam üstü sırılsıklam kaç kere onluk üst degistiriyorum
Kolye eşim hayatta kullandirmaz bogazini sıkar diye ya ben kızlarda böyle bişey hoc yasamadim bu ilk olduBen henüz önlük takacak aşamaya gelmedim mendille siliyorum ama 1,5 aydır falan kehribar kolye kullanıyorum onu taktığımdan beri salyası azaldı.
Benim ilk bebeğim olduğu için salyası az mı çok mu kestiremiyorum ama kolyeyi kullanıyorum yine de. Bende boğazını sıkar diye boynuna takmıyorum canım 2 kat yapıp ayağına takıyorum.Kolye eşim hayatta kullandirmaz bogazini sıkar diye ya ben kızlarda böyle bişey hoc yasamadim bu ilk oldu
İlk birkaç gün kızımda huysuzlandı ama sonra gayet rahat geçirir olduk o 3-4 saatlik etabı. Hatta artık uyutmak istersek kıyamrt kopuyor canım.Benimki de son 4-5 gündür akşamüstü uykusunu uyumuyor bu yüzden mi acaba? Bende huysuz oluyor diye uyutmaya çalışıyordum o da 10 dk. falan uyuyup geri uyanıyordu. Sonra 6 gibi uyutuyordum 6:40 gibi uyanıyordu gece uykusuna 21:30 da geçmeye başladı ki öne çekmişti 8 gibi uyuyordu. Çocuğun zorla düzenini bozdum sanırımBayram sonuna kadar babası evde artık 2 kişi daha rahat oyalayabiliriz o yüzden bugün uyusun diye zorlamayacağım bakalım akşam kaçta uyuyayacak.
Uyku eğitimi ne durumda canım ben de gaza geldim de birazBu ayda gündüz uykusu toplam uyuması gereken süre 4 max 5 saat olmalıymış. Bana uyandır falan demedi zaten benimkisi uyumadığı içinSadece 5 saat gündüz uykusu olmalı dedi gece ve gündüzü ayırt edebilmesi için
Kolaylıklar diliyorum canım umarım güzel sonuçlar alırsınızKızlar şöyle söylüyüm sürekli not tutuyorum şu saatte uyudu uyandı şeklinde. Dün biraz huzursuzdu çünkü tam ilgilenemedim uykusuyla dışarı falan çıkmak zorunda kaldık akşamda en son ki uyku aralığına göre ayarladım 9:30 10 gibi yattı. Gece iki kez uyandı sabah da 8 de günaydın. 2 saat sonra tekrar uyudu 30 dakika sonra uyandı tekrar uyuttum tekrar uyandı zorladım uyuttum 1.5 saat uyudu 2 saat ayakta kaldı şimdi tekrar uyudu. Şimdilik çok bişey anlamıyorum çünkü hala destekli uyuyor. Sadece 2 saatte bir uyuması gerektiğini öğretmeye çalışıyoruz ve 30 dakikadan önce uyanırsa yeniden uyuması gerektiğini öğretiyoruz. Bi kaç gün geçsin bebeğimdeki değişiklikleri paylaşcam sizinle. Tuttuğum notu da ekliyorum.
Ya daha çok küçükler ben çok skmıyorum açıkcası az daha büyürse düzene girer diye düşünüyorum benim tek sorunum gündüz uykularındaki sallama. Allah yardımcımız olsun hepimizin. Ya benim kızmda sürekli sallanıyordu sonradan unutturrdum ama o çok uysaldı bu biraz fenaKolaylıklar diliyorum canım umarım güzel sonuçlar alırsınız
Bende yaklaşık 1 aydır her gün not alıyorum ama şu 3-4 gündür yeni düzene geçiyor sanırım uyku aralıkları saçma sapan bir hal aldı5. ay düzenine göre uyutmaya çalışıyorum bakalım düzene sokacağım inşallah
Aynen canım biraz da kendi düzenlerini kendileri oluşturuyorlar. Seninki kaç aylık şuan?Ya daha çok küçükler ben çok skmıyorum açıkcası az daha büyürse düzene girer diye düşünüyorum benim tek sorunum gündüz uykularındaki sallama. Allah yardımcımız olsun hepimizin. Ya benim kızmda sürekli sallanıyordu sonradan unutturrdum ama o çok uysaldı bu biraz fena
Ay maşallah suphanallahKızlar merhaba benim oğlanın ilk dişini gördük masallah suphanallah ama çok zorlanıyor surekli dişlerini kaşımak istiyor surekli ağlıyor mizirdaniyor zaten uyumuyordu simdi daha da beter oldu ne yapicam bilmiyorum
Bende kehribar aldım ama maalesef kilolu olduğu için boynunu mahvetti bende çıkardımKolye eşim hayatta kullandirmaz bogazini sıkar diye ya ben kızlarda böyle bişey hoc yasamadim bu ilk oldu
Amin canim calpol verdim bende biraz ama çok zor uyuduAy maşallah suphanallahazcık ağrı kesici verebilirsin biraz rahatlatır o inşallah Allah kolaylık versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?