Bizimkide 350 gram almış 5. Ay doldu bizim de yine özel mama verdiler kasik mamayla karıştırıp yedir dedi zaten öyle yapıyorum. Ufaktan ek gida ya başla dediler. Nerde yanlış yapıyorum ben de bilmiyorum uykusu da iyi iyi uyuyo özellikle gece 3 4 defa emmeye kalkıyo emip uyuyo ne yapacagimi şaşırmış durumdayimKızlar biz sağlık ocagindan geldik asimizi olduk çok şükür çok aglamadi kilo 550 gr almış gine ebe az dedi Dr la konusacaktik yerinde yoktu bi dahaki ay kilo için tekrar gidecez 2 cm daha uzamisiz bu kilo olayıni nasıl çözecez bilmiyorum
Ben de aynı durumdayım, sadece ilk iki ay iyi kilo aldı, ondan sonra 500 gramı bile zor yakaladık. Kilodan ziyade kafa çevresinde de gelişim azalıyor, çok üzülüyorum. Ben de sürekli emziriyorum ama fayda etmiyor. Doktor keçi sütlü mama verdi ama alerji yaptı o da döküntü oldu vücudunda. Alerjik mama verebilir belki. 3 hafta oldu diyette ama hala kaka mukus durumu da iyileşmedi, ishal gibi de yapıyor. Ne zormuş bu alerjik durumlarBizimkide 350 gram almış 5. Ay doldu bizim de yine özel mama verdiler kasik mamayla karıştırıp yedir dedi zaten öyle yapıyorum. Ufaktan ek gida ya başla dediler. Nerde yanlış yapıyorum ben de bilmiyorum uykusu da iyi iyi uyuyo özellikle gece 3 4 defa emmeye kalkıyo emip uyuyo ne yapacagimi şaşırmış durumdayim
Ben de alerjiden şüphelendim ama ne kusma ne ciltte bir şey ne pişik ne kaka da kan yok böyle oln da zaten çocuk az kilo aliyo diyette yapamiyorum suçluluk hissediyorum. Burda kilo lü bebekleri görünce kendimi çok yetersiz ve kötü hissediyorum. Oğlum 230p doğdu anca 6 kilo oldu evet çok düşük kilolu doğması bizde sıkıntı ama ne yapim elimde değil. Dün doktor genel muaynesi çok iyi cin gibi dedi tek tesellim buBen de aynı durumdayım, sadece ilk iki ay iyi kilo aldı, ondan sonra 500 gramı bile zor yakaladık. Kilodan ziyade kafa çevresinde de gelişim azalıyor, çok üzülüyorum. Ben de sürekli emziriyorum ama fayda etmiyor. Doktor keçi sütlü mama verdi ama alerji yaptı o da döküntü oldu vücudunda. Alerjik mama verebilir belki. 3 hafta oldu diyette ama hala kaka mukus durumu da iyileşmedi, ishal gibi de yapıyor. Ne zormuş bu alerjik durumlar
Yalnızlık o his bende de var İnan eşim yanımda ama yine tek başımayım birde tam kapanma çıktı İnan buradaki çoğu anne bu durumda maalesef hamilelik ve doğum böyle bir döneme geldi Allah beterinden korusun
Ben de alerjiden şüphelendim ama ne kusma ne ciltte bir şey ne pişik ne kaka da kan yok böyle oln da zaten çocuk az kilo aliyo diyette yapamiyorum suçluluk hissediyorum. Burda kilo lü bebekleri görünce kendimi çok yetersiz ve kötü hissediyorum. Oğlum 230p doğdu anca 6 kilo oldu evet çok düşük kilolu doğması bizde sıkıntı ama ne yapim elimde değil. Dün doktor genel muaynesi çok iyi cin gibi dedi tek tesellim bu
İnşaallah canım inşaallahBen oruç tutuyorum normalde aksamlari 60 yada 90 ni 1 kere ligine veriyordum simdi bir kere gündüz bir kere akşam veriyorum oruc tan sonra tekrar eski duzenimiz döneriz inş sonrada ek gidaya 1 buçuk ay kalıyor onuda atlattikmi mama isi biter ins
Gece 3 4 defa emmeye kalkıyorsa kilosu iyi değil mi buna rağmenBizimkide 350 gram almış 5. Ay doldu bizim de yine özel mama verdiler kasik mamayla karıştırıp yedir dedi zaten öyle yapıyorum. Ufaktan ek gida ya başla dediler. Nerde yanlış yapıyorum ben de bilmiyorum uykusu da iyi iyi uyuyo özellikle gece 3 4 defa emmeye kalkıyo emip uyuyo ne yapacagimi şaşırmış durumdayim
6 kilo gayet iyi. Neden üzülüyorsun. Kaç aylık ki bebeğinBen de alerjiden şüphelendim ama ne kusma ne ciltte bir şey ne pişik ne kaka da kan yok böyle oln da zaten çocuk az kilo aliyo diyette yapamiyorum suçluluk hissediyorum. Burda kilo lü bebekleri görünce kendimi çok yetersiz ve kötü hissediyorum. Oğlum 230p doğdu anca 6 kilo oldu evet çok düşük kilolu doğması bizde sıkıntı ama ne yapim elimde değil. Dün doktor genel muaynesi çok iyi cin gibi dedi tek tesellim bu
Gayet iyi toparlamis dogum kilosuna gore, benimki 3200 dogdu, 4,5 aylik ancak 6500 oldu. Bizde belirtiler var alerji icin ama diyetle de pek azalmadi. Doktor iyi dediyse cok da takilmamak lazim canim ama annelikte kaygi cok fazlaymisBen de alerjiden şüphelendim ama ne kusma ne ciltte bir şey ne pişik ne kaka da kan yok böyle oln da zaten çocuk az kilo aliyo diyette yapamiyorum suçluluk hissediyorum. Burda kilo lü bebekleri görünce kendimi çok yetersiz ve kötü hissediyorum. Oğlum 230p doğdu anca 6 kilo oldu evet çok düşük kilolu doğması bizde sıkıntı ama ne yapim elimde değil. Dün doktor genel muaynesi çok iyi cin gibi dedi tek tesellim bu
Eşim 1.72 65 kilo ben 1.57 55 56 kiloyum aslında biz de çok aman aman değiliz hamileyken de doktor demişti sana benzemiş olabilir diye. Dün de doktor dedi minyon bir bebek diye.Canim eşler cok yardımcı olamiyor bebek bakiminda belki ama en azından bi ihtiyaç olduğunda çıkıp alabiliyorduk veya cok gazi olduğu günler besigini salliyordu arada. Simdi tamamen yalnız kalacağım için bayag stres ve üzüntüluyum. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Belki bebeğin minyon tiplidir canim, niye üzüyorsun kendini? Her bebek farklı sonuçta. Sağlığı yerindeyse dert etme kiloyu bence.
1 hafta sonra 5 ayı dolacak canım. 2300 doğdu 2250 ye düştü. 2 Ayda idrar yolu enfeksiyonu geçirdik 3 gün hastanede yattık ondan veri meme reddi var hep uykuda emzirdim ne mama ne biberon kabul etmedi6 kilo gayet iyi. Neden üzülüyorsun. Kaç aylık ki bebeğin
Kilo ya takiyorlar gittiğim bi doktorda ortalama kiloya bakacaksın bu çocuk robot değil bir ay az bir ay fazla alabilir dedi. Ben de alerjiden şüphelendim aslında ama 2 e gündür sütlü balli irmikli kasik maması yediriyorum dünden beri de mama veriyorum alerji olsa illa ki bir yerden sıkıntı çıkardı diyorumGayet iyi toparlamis dogum kilosuna gore, benimki 3200 dogdu, 4,5 aylik ancak 6500 oldu. Bizde belirtiler var alerji icin ama diyetle de pek azalmadi. Doktor iyi dediyse cok da takilmamak lazim canim ama annelikte kaygi cok fazlaymis
Eşim 1.72 65 kilo ben 1.57 55 56 kiloyum aslında biz de çok aman aman değiliz hamileyken de doktor demişti sana benzemiş olabilir diye. Dün de doktor dedi minyon bir bebek diye.
Doktor herşey iyi demiş üzülme.1 hafta sonra 5 ayı dolacak canım. 2300 doğdu 2250 ye düştü. 2 Ayda idrar yolu enfeksiyonu geçirdik 3 gün hastanede yattık ondan veri meme reddi var hep uykuda emzirdim ne mama ne biberon kabul etmedi
Galiba canım Allahtan sağlığında bi sıkıntı yokDoktor herşey iyi demiş üzülme.
Bazı bebekler genetik olabiliyor biliyor musun.
Benim yiğenim öyle idi.
Eniştem ve kardeşleride öyle imiş.
Bebeğin gelişimi bile genetik olabiliyor
Masallah canimKizlar 4.ay kontrolümüz vardi dün 7 kilo 200 gram olmuşuz biraz tosbik olucaz sanirim :) 62 cm de boy. Kan ilacında başladı ama sağlık ocaginin verdiği ilaçta paraben var siz kullaniyomusunuz
Bizdede iki uc gun yapti huzursuzluk yavas yavas normale donmeye basladiKizlar bu 4.ay aşılarından sonra iki gundur cok huzursuz oğlum sürekli mizildaniyo kan damlasının bi etkisi olabilir mi acaba yada.kessem mi ki
Bence kilosu da iyi gelişiminde kendini çok fazla yıpratıyorsun doktoyunda herşey yolunda demiş tadını cikar kuzum1 hafta sonra 5 ayı dolacak canım. 2300 doğdu 2250 ye düştü. 2 Ayda idrar yolu enfeksiyonu geçirdik 3 gün hastanede yattık ondan veri meme reddi var hep uykuda emzirdim ne mama ne biberon kabul etmedi
Ben en son kontrole götürdüğümde doktorumuz 7. ay parmaktan kan alıp eksik varsa başlarız, vücudundaki 7. aya kadar yeterli olur eksiklik varsa ondan sonra başlar dedi. Biz başlamadık yani canım ama en iyisini doktorunuz bilir yineKan ilacına basladinizmi ebe al kullan dedi ama ben çok verme taraftarı değilim 5. Ayı doldursun büyük ihtimal öyle başlarım gidip test yaptırmak istiyorum kan değerine göre kullanayım ama pandemi izin vermiyor
Evet oluyo canım bizde de 3-4 gün sürdü huzursuzlukKizlar bu 4.ay aşılarından sonra iki gundur cok huzursuz oğlum sürekli mizildaniyo kan damlasının bi etkisi olabilir mi acaba yada.kessem mi ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?