Bizim geçen ayda 500 gr aldı bu ay biraz toparlar dedik ama olmadı günde iki kere mama veriyorum 60ml yada 90 ml hatta ebe 3 e çıkar dedi ama anne sütünü etkiler diye ben istemedim bilmiyorum doğru mu yaptim550 gr bu aylar icin artik normal bence. Benim oglumda hemen hemen o kadar almis doktorumuz normal kendi gelisimi icinde dedi
Başınız sağolsun Allah sabır versin inşallahAllah şifa versin ..ben babamı kaybettim 5 gün önce çoklu organ yetmezliğinden. Ama hiçbirşeyi yokken önce sağ tarafına felç geldi sintra ciğer böbrek işlevini yitirdi.. tek farklılık covit aşısı olmasıydı.. yanı asi olanda olmayan da risk altında...
ben gunde 1 120 ml veriyorum mama ama kilo alsin diye degil vermeyince evi basimiza yikiyor aliskanlik oldu hergun ayni saatte istiyorBizim geçen ayda 500 gr aldı bu ay biraz toparlar dedik ama olmadı günde iki kere mama veriyorum 60ml yada 90 ml hatta ebe 3 e çıkar dedi ama anne sütünü etkiler diye ben istemedim bilmiyorum doğru mu yaptim
Ben oruç tutuyorum normalde aksamlari 60 yada 90 ni 1 kere ligine veriyordum simdi bir kere gündüz bir kere akşam veriyorum oruc tan sonra tekrar eski duzenimiz döneriz inş sonrada ek gidaya 1 buçuk ay kalıyor onuda atlattikmi mama isi biter insben gunde 1 120 ml veriyorum mama ama kilo alsin diye degil vermeyince evi basimiza yikiyor aliskanlik oldu hergun ayni saatte istiyor
Aynı benim kızım. Benim göğsümde süt olduğu halde yok illa onu istiyor. Aynı saatte. Keşke baştan alıştırma sa idim bu mamaya. İnşaallah bir bebeğim daha olursa asla mamaya alıştırmayacağımben gunde 1 120 ml veriyorum mama ama kilo alsin diye degil vermeyince evi basimiza yikiyor aliskanlik oldu hergun ayni saatte istiyor
Evet dönüşümlü 4 mudur yrd.siyiz biz. Haftada 1 gün gidiyorum süt iznim de 3 saatEsnek çalışma derken dönüşümlü mü gidiyorsun? Bızde o da yokmuş müdür öyle söyledi. Süt iznini nasıl yapıyorsun?
Ben tekim maalesef, sizin güzelmiş iş yükü de azdır. Bayram sonuna kadar da tam kapanma geldi benim raporum da cuma bitiyordu iyi oldu benim için. Bayram sonu 5 aylik oluyor bebeğim artık başlarım ben de mecburenEvet dönüşümlü 4 mudur yrd.siyiz biz. Haftada 1 gün gidiyorum süt iznim de 3 saatmüdürüm kullanırsın dedi
Canım ben daha başlamadım ama 15 gün sonra başlayacağım. İlk yoğurtla başlayacağım 3 gün kuralıba göre. Sonra sebzeler sonra meyveler deneyeceğim 3 gün kuralına göre. İlk gün 1 çay kaşığı 2. Gün 1 tatlı kaşığı 3. Gün 1 çorba kaşığı şeklinde ilerleyeceğim.Herkese merhaba, ek gıdaya başlayan anneler ilk ne ile başladınız. Bir günde neler veriyorsunuz ve miktarı hakkında Bilgi verebilir misiniz.
ilk dogdugunda gogsum cok aciyordu biraz dinlensin diye ara ara mama verdim taa o zaman alisti keske vermeseydim bendeAynı benim kızım. Benim göğsümde süt olduğu halde yok illa onu istiyor. Aynı saatte. Keşke baştan alıştırma sa idim bu mamaya. İnşaallah bir bebeğim daha olursa asla mamaya alıştırmayacağım
Yalnızlık o his bende de var İnan eşim yanımda ama yine tek başımayım birde tam kapanma çıktı İnan buradaki çoğu anne bu durumda maalesef hamilelik ve doğum böyle bir döneme geldi Allah beterinden korusunHamileligimin büyük bi kısmında yalnızdım cok zor bir hamilelik geçirmeme rağmen, bebegim doğdu bir hafta sadece annem kaldı yanimda onda da birsuru sorun yaşadık sutum gelmedi kaç ay üzüntüden. Bebegim kolikti 4 ay hergun sancıdan ağladı neredeyse. Eşimin tayini 9 aydır çıkmadı, bütün izinleri bitti ve bu hafta tekrar gidecek çalıştığı şehre 10 saat mesafe var aramızda. Ben yine yalnız kalacam. Bu sefer 5 aylık bebeğimle.
Bi şekilde idare ederim diyorum ama yalnizliktan ve sürekli çabalamaktan cok yoruldum. Bu güne kadar hep uğraştım ama artik cok yorgunum.
Ben başlayacağım canım artık, sütüm deiyice azaldı. Çok üzülüyorum.Canım ben daha başlamadım ama 15 gün sonra başlayacağım. İlk yoğurtla başlayacağım 3 gün kuralıba göre. Sonra sebzeler sonra meyveler deneyeceğim 3 gün kuralına göre. İlk gün 1 çay kaşığı 2. Gün 1 tatlı kaşığı 3. Gün 1 çorba kaşığı şeklinde ilerleyeceğim.sen başlıyor musun.
Üzülme kuzum instagramdan annesütüdoktoru sayfasını takip etmeni öneririm sütün için çok faydalı şeyler öğrenirsin. Buradan bir arkadaşımız söylemişti ben de onun sayesinde takip ettim. Evlat edinen bir annenin sütünün geldiğini söylesem inanır mısın? O sayfayı takipte kal belki senin de derdine derman olur.Ben başlayacağım canım artık, sütüm deiyice azaldı. Çok üzülüyorum.
Yok canım çok şükür kullanmıyorum. Ama doktor duruma göre başlayabiliriz dedi.Bizde de mukuslu kaka, kulak arkası kuruluk, meme reddi, az pişik vardı, iki hafta süt diyeti sonrası kilo alımı az diye doktor keçi sütü bazlı mama önerdi anne sütüne takviye olarak. İki gün kullandık mamayı direkt alerji yaptı egzama oldu kolları bebeğimin. Sen mama kullanıyor musun canım?
Bu ay ben oldum ama cerezetta kullanmaya başladım dr tavsiyesiyle ondan oldu sanirim gecmis olsunSelam kızlar, Aynı ay içinde 2 kez regl olan var mı aranızda?
Eşim covid oldu benım testim negatif 5. Gündeyiz ama ben baya stres sıkıntı yaptım ondan 2'inci kez regl olmus olabılır mıyım acaba
5 aylık oldu canım.Üzülme kuzum instagramdan annesütüdoktoru sayfasını takip etmeni öneririm sütün için çok faydalı şeyler öğrenirsin. Buradan bir arkadaşımız söylemişti ben de onun sayesinde takip ettim. Evlat edinen bir annenin sütünün geldiğini söylesem inanır mısın? O sayfayı takipte kal belki senin de derdine derman olur.kaç aylık oldu kuzum. Ek gıda zamanı yaklaştıysa tabi başlasan da olur neden olmasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?