- 29 Ekim 2020
- 1.718
- 3.570
- 83
- 32
Canım çok üzüldüm Allah sabır versin başınız sağolsun.. Mekanı cennet olsun inşallah..Allah şifa versin ..ben babamı kaybettim 5 gün önce çoklu organ yetmezliğinden. Ama hiçbirşeyi yokken önce sağ tarafına felç geldi sintra ciğer böbrek işlevini yitirdi.. tek farklılık covit aşısı olmasıydı.. yanı asi olanda olmayan da risk altında...
Başın sağolsun. Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.Allah şifa versin ..ben babamı kaybettim 5 gün önce çoklu organ yetmezliğinden. Ama hiçbirşeyi yokken önce sağ tarafına felç geldi sintra ciğer böbrek işlevini yitirdi.. tek farklılık covit aşısı olmasıydı.. yanı asi olanda olmayan da risk altında...
Başınız sağolsun canım, babanızın mekanı cennet olsun, Allah sizlerede sabır, hayırlı ömürler versinAllah şifa versin ..ben babamı kaybettim 5 gün önce çoklu organ yetmezliğinden. Ama hiçbirşeyi yokken önce sağ tarafına felç geldi sintra ciğer böbrek işlevini yitirdi.. tek farklılık covit aşısı olmasıydı.. yanı asi olanda olmayan da risk altında...
Allah sabır versin mekanı cennet olsun. Annem de 1 yıldan fazladır korunmasına rağmen aşının akabinde covid oldu. Neye inanmam gerektiğini bilmiyorum sanırım aşı olmak istemiyorumAllah şifa versin ..ben babamı kaybettim 5 gün önce çoklu organ yetmezliğinden. Ama hiçbirşeyi yokken önce sağ tarafına felç geldi sintra ciğer böbrek işlevini yitirdi.. tek farklılık covit aşısı olmasıydı.. yanı asi olanda olmayan da risk altında...
Basın sagolsun canim Allah kalanların ömür versin inşallahAllah şifa versin ..ben babamı kaybettim 5 gün önce çoklu organ yetmezliğinden. Ama hiçbirşeyi yokken önce sağ tarafına felç geldi sintra ciğer böbrek işlevini yitirdi.. tek farklılık covit aşısı olmasıydı.. yanı asi olanda olmayan da risk altında...
Allah rahmet eylesin canım başınız sağolsun. Allah sizlere sabır versin mekanı cennet olsun inşallahAllah şifa versin ..ben babamı kaybettim 5 gün önce çoklu organ yetmezliğinden. Ama hiçbirşeyi yokken önce sağ tarafına felç geldi sintra ciğer böbrek işlevini yitirdi.. tek farklılık covit aşısı olmasıydı.. yanı asi olanda olmayan da risk altında...
Canım annesi olarak en doğrusunu sen bilirsin yiyip rahatsız olmuyorsa ver bişey olmaz. Sütün de yetmiyomuş zaten mecbur mama verceksin zaten.Kızlar bir şey soracamgaliba artık sutum yetmiyor ya da benim oğlan doymuyor. Ben de 2 3 defadır kasik mama yapıyorum doktor mama takviyesi vermişti zaten ama içmedi. Ben de formül mamanin içine kasik mama katip biraz kıvamlı yapıyorum kaşıkla veriyorum cok guel yiyiyo peşine uyuyo. Uykuda da emzirdim baya emdi sonra uyudu. Yanlış mı yapıyorum sizce ama ne yapabilirim ki doymuyo galiba 2 gündür sürekli miz miz
Allah şifa versin ..ben babamı kaybettim 5 gün önce çoklu organ yetmezliğinden. Ama hiçbirşeyi yokken önce sağ tarafına felç geldi sintra ciğer böbrek işlevini yitirdi.. tek farklılık covit aşısı olmasıydı.. yanı asi olanda olmayan da risk altında...
Kimse kesin aşıdandır diyemedi. Bu bizim tahminimiz. Sizi yanlış yönlendirmek istemem. Dr arkadaşımla konuştum asi olmanın yan etkilerini yıllar sonra göreceğiz.. covit geçirenlerde ise farklı damar hastalıkları çalışıyor dedi. Yanı ikisi de kötü...nasil geldik bu duruma bilemiyorum ... Allah yardımcımız olsunAllah sabır versin mekanı cennet olsun. Annem de 1 yıldan fazladır korunmasına rağmen aşının akabinde covid oldu. Neye inanmam gerektiğini bilmiyorum sanırım aşı olmak istemiyorum
GcgtAnnem covid oldu hastanede yatarak tedavi görüyorhiçbirşey yemiyormuş babam yanında refakatçi ailecek hepsi covid oldu ama babam ve kardeşlerim iyi çok şükür. Asıl kötü olan annem geçen yıl ilik nakli oldu çok iyi korundular hep geçen hafta tahlil sonuçları iyi çıkmadı ve hastalığın nüks ettiği ortaya çıktı peşinden covid oldu. Çok üzgünüm moralim çok bozuk Allahım bize bağışlasın annemi tüm hastalara şifa versin
Geçmiş olsun Rabbim şifa versin güzel haberlerini bekliyoruz ins iyi olacak anneciginAnnem covid oldu hastanede yatarak tedavi görüyorhiçbirşey yemiyormuş babam yanında refakatçi ailecek hepsi covid oldu ama babam ve kardeşlerim iyi çok şükür. Asıl kötü olan annem geçen yıl ilik nakli oldu çok iyi korundular hep geçen hafta tahlil sonuçları iyi çıkmadı ve hastalığın nüks ettiği ortaya çıktı peşinden covid oldu. Çok üzgünüm moralim çok bozuk Allahım bize bağışlasın annemi tüm hastalara şifa versin
Esnek çalışma derken dönüşümlü mü gidiyorsun? Bızde o da yokmuş müdür öyle söyledi. Süt iznini nasıl yapıyorsun?Ben de çok sevinmiştim fakat yöneticiler hariç ibaresi varmış malesef göreve başladım. Esnek çalışma biterse tekrar rapor alacagim.
Allah sabir versin sana ve ailene, mekanı cennet olsun inşallahAllah şifa versin ..ben babamı kaybettim 5 gün önce çoklu organ yetmezliğinden. Ama hiçbirşeyi yokken önce sağ tarafına felç geldi sintra ciğer böbrek işlevini yitirdi.. tek farklılık covit aşısı olmasıydı.. yanı asi olanda olmayan da risk altında...
Rabbim babacigina rahmetiyle muamele etsin sizlerede sabri Cemil versinAllah şifa versin ..ben babamı kaybettim 5 gün önce çoklu organ yetmezliğinden. Ama hiçbirşeyi yokken önce sağ tarafına felç geldi sintra ciğer böbrek işlevini yitirdi.. tek farklılık covit aşısı olmasıydı.. yanı asi olanda olmayan da risk altında...
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsunAllah şifa versin ..ben babamı kaybettim 5 gün önce çoklu organ yetmezliğinden. Ama hiçbirşeyi yokken önce sağ tarafına felç geldi sintra ciğer böbrek işlevini yitirdi.. tek farklılık covit aşısı olmasıydı.. yanı asi olanda olmayan da risk altında...
Amin canım inşallahGcgt
Geçmiş olsun Rabbim şifa versin güzel haberlerini bekliyoruz ins iyi olacak annecigin
550 gr bu aylar icin artik normal bence. Benim oglumda hemen hemen o kadar almis doktorumuz normal kendi gelisimi icinde dediKızlar biz sağlık ocagindan geldik asimizi olduk çok şükür çok aglamadi kilo 550 gr almış gine ebe az dedi Dr la konusacaktik yerinde yoktu bi dahaki ay kilo için tekrar gidecez 2 cm daha uzamisiz bu kilo olayıni nasıl çözecez bilmiyorum
Bizde de mukuslu kaka, kulak arkası kuruluk, meme reddi, az pişik vardı, iki hafta süt diyeti sonrası kilo alımı az diye doktor keçi sütü bazlı mama önerdi anne sütüne takviye olarak. İki gün kullandık mamayı direkt alerji yaptı egzama oldu kolları bebeğimin. Sen mama kullanıyor musun canım?Bizim en büyük sorunumuz mukuslu kakaydi. Nerdeyse 1 buçuk ay geçmedi. Çok aşırı gaz sancısı vardı. Aşırı kusması ,Meme reddi ,kulak etrafında kuruluk , geniz akıntısı vardı. Şuan kuruluk azaldı hırıltı azaldı kusma azaldı. Gaz aynen devam ediyo maalesef sizde ne belirtiler var?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?