2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Bu hafta gideceğiz insallah bizde .
Masallah kuzuna gayretli ❤ oturma bebeginde cok jstiyorsa minik minik dene bel destekli mutlaka. Ben arada oyle koltuğa koyuyorum seviyor sonra asagi asagi kaydiroyor zaten kendini. Birde ayak basma için ayakta tutuyorum Bu ay başladım ilk cok zayıf basarken simdi daha güçlü basıyor buda cok kisa sure yine
Ek gıda anne sutu alıyoruz sadece o yüzden 6 Ay dolmadan baslamiycam ben canim. Mama yapanı bile duydum :) deneriz vakti gelince :)

Kızlar mama sandalyesi ve yürüteç kullanan var mı?
Ne zaman kullanmaya başladınız,
Oğluşum 4.5 aylık.
Mama sandalyesi yatan tip kademeli arada koyuyorum ama tam oturur pozisyonda degil. Yürütec anneye kolaylık ama zarari cok kizimdan biliyorum nöroloji dr kesinlikle yasak demişti. Dayisi hediye aldığı halde kullanmadık.oglumda da kullanmam zararlı olan birseyi. Allah kollarımızı güç kuvvet versin :)

Selam aleyküm hanımlar. Oruç tutanlar Ramazan nasıl gidiyor. Ben çok acıkıyorum. Gözlerim kararıyor adeta.
Ama çok şükür geçiyor zaman.
Aleykumselam Rabia ❤ bugun 3. Gunum cok sukur ilk gün az zorladı sanki ama hersey yolunda bir eksiklik yok ne acikma ne susama sadece uyku ihtiyacım oluyor oda zor not 2 çocuklu anne

Aynen benimde büyük daha cok yoruyor sürekli oyun istiyor. Kucuk kucağımda saklambaç oynuyoruz:) hep birlikte kitap okuyoruz kukla gösterisi falan Ortalık virus çok kötü ne okula verebildim ne de eve arkadaş alabiliyorum. Sabir bu günlerde geçecek elbet saglikla insallah.

Ahh sorma canım okula versen de birşey değişmiyor kapattılar yine zaten çocuklar iyice bunaldı. Bizde aynı durumdayız

Ay inşallah canım nasıl da hoşuma gidiyor emzik emen bebişler annem de hemen ver demişti şimdi diyorum keşke verseydim tok verdikten sonra sıkıntı olmazdı ama geç kaldım artık
Valla benim kızım emzigi ne güzel emerdi oğluma çeşit çeşit emzik aldım yok maalesef almıyor

Ay inşallah canım nasıl da hoşuma gidiyor emzik emen bebişler annem de hemen ver demişti şimdi diyorum keşke verseydim tok verdikten sonra sıkıntı olmazdı ama geç kaldım artık
Ben 1 aylıkken vermeye başladım çok zor aldı ama aldı sürekli sütüme batırıp şekerli suya batırıp verdim zorla tuttu. Büyük kızım da hiç tutmadı bırakmıştım artık 4 aylıkken bi kere bişeye batırıp verdim tesadüf tuttu daha da bırakmadı emzik rahatlık bence yine uğraş tutar belki

Dr a gittiğimizde hepsini soracağım canım. Bakalim ne diyecek.
Bugün sağlık ocağı kan damlası verdi vegaferon isimli. D vitaminini ocean kullanıyoruz. Kan damlası için ne yapsak acaba?

İnşallah canım inşallah Allah sağlık sıhhat şifa versin tüm minik meleklerimize şu zor bunaltıcı günleri dönemleri atlatırız, evde durulmuyor dışarı çıkılmıyor, oynatmaya az kaldı h. sonu 2 gün oruç tuttum benim bebek iyice huysuzlandı artık aç mı kaldı ne oldu anlamadım doyduğunu sandım ama çok huysuz oldu canımdan bezdim ne durdu ne uyuttu bugün daha tutmadım pes ettim zombi gibiyim.

Aşımızı olduk çok ağlamadı çok şükür, mesajlar için de teşekkür ederim ben yine de banyo yaptirdim her ihtimale karşı. Doktor kontrolü de güzel geçti 7800 olmuş bizim paşaDestekli oturmak için bir ay daha bekle dedi, 6 ay dolmadan da ek gıda vermeyelim dedi. Sidefer demir damlasi verdi paraben içermiyormuş. Bakalim ateş de olmaz inşallah kuzum rahat geçirir bu geceyi

Maşallah paşaya
Siz mi relactaz damla kullanıyordunuz yanlış mı hatırlıyorum. Eğer öyleyse birşey soracağım tok mı veriyorsunuz genelde emerken uyuya kalıyor bebeğim hoş çok da uyumuyor ama emme arası mı versem ya da 20 dk sonra falan versem etki eder mi ?

Selam aleyküm hanımlar. Oruç tutanlar Ramazan nasıl gidiyor. Ben çok acıkıyorum. Gözlerim kararıyor adeta.
Ama çok şükür geçiyor zaman.
Aleyküm Selam canım.
Akşama doğru biraz enerjim azalıyor tabi.
Asıl takip ettiğim bebeğimin sütü.
İnşAllah bi azalma olmaz.
Kiloyu olumsuz etkileyeceği kesin ama
aç kalmamak için yiyorum da.
Sahurda humana çayı içiyorum.
çok şükür iyi gidiyor.
Doyurucu şeyler ye canım
Allah kolaylık versin

Kilosu kıyafetli mi kıyafetsiz mi acaba

Teşekkür ederiz Evet ilk şişede her emzirmeden önce kullandim doktor öyle söylemişti, ikinci şişede şikayetleri biraz azaldığı için gunde 3-4 defa vermeye başladım yine emzirmeye baslamadan veriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…