Bu hafta gideceğiz insallah bizde .Evet arkadaşlar 4 aylık kontrole gittiniz mi ? Dr neler söyledi biz partsi gideceğiz? Bakalim bu ay ne gibi değişiklikler olacak?
Tam 4 ay 1 günlükken dönmeye başladıben şok bakalım nasıl tutacağım masada altını alırken?
Kan ilacina nezaman başlanıyor?
Oturabilir mı artik? Destekli..
Ek gıda denemeleri yapabilirmiyiz? Anne sutu ile yogurt yapan var mi?
Yaz geliyor güneş kremi aldınız mı? Ben incia almayı planlıyorum. 6.aydan sonra kullanılıyormuş.
Mama sandalyesi yatan tip kademeli arada koyuyorum ama tam oturur pozisyonda degil. Yürütec anneye kolaylık ama zarari cok kizimdan biliyorum nöroloji dr kesinlikle yasak demişti. Dayisi hediye aldığı halde kullanmadık.oglumda da kullanmam zararlı olan birseyi. Allah kollarımızı güç kuvvet versin :)Kızlar mama sandalyesi ve yürüteç kullanan var mı?
Ne zaman kullanmaya başladınız,
Oğluşum 4.5 aylık.
Aleykumselam Rabia ❤ bugun 3. Gunum cok sukur ilk gün az zorladı sanki ama hersey yolunda bir eksiklik yokSelam aleyküm hanımlar. Oruç tutanlar Ramazan nasıl gidiyor. Ben çok acıkıyorum. Gözlerim kararıyor adeta.
Ama çok şükür geçiyor zaman.
Aynen benimde büyük daha cok yoruyor sürekli oyun istiyor. Kucuk kucağımda saklambaç oynuyoruz:) hep birlikte kitap okuyoruz kukla gösterisi falanBüyükler daha çok yoruyor benibenimki de acayip kucakcı bi bebek uyanıkken hep kucakta olmak istiyor uykuya dalışı o kadar zor ki dakikalarca ağlıyor ilkten eşim kaynanamlar neyi var hasta mı gazı mı var falan derdi artık alıştılar napalım sağlıklı olsunlar yeter ki bu günler de geçer canım sabır hep beraber güneşli günleri de görcez inşallah öyle bi dönemdeyiz ki hastaneye gitsek dert gitmesek dert en son çocuk cerraha götürdüm özelde çok da iyi bş doktormuş merhem verdi umarım iyileşir artık
Ahh sorma canım okula versen de birşey değişmiyor kapattılar yine zatenAynen benimde büyük daha cok yoruyor sürekli oyun istiyor. Kucuk kucağımda saklambaç oynuyoruz:) hep birlikte kitap okuyoruz kukla gösterisi falanOrtalık virus çok kötü ne okula verebildim ne de eve arkadaş alabiliyorum. Sabir bu günlerde geçecek elbet saglikla insallah.
Valla benim kızım emzigi ne güzel emerdi oğluma çeşit çeşit emzik aldım yok maalesef almıyorAy inşallah canım nasıl da hoşuma gidiyor emzik emen bebişlerannem de hemen ver demişti şimdi diyorum keşke verseydim tok verdikten sonra sıkıntı olmazdı ama geç kaldım artık
Ben 1 aylıkken vermeye başladım çok zor aldı ama aldı sürekli sütüme batırıp şekerli suya batırıp verdim zorla tuttu. Büyük kızım da hiç tutmadı bırakmıştım artık 4 aylıkken bi kere bişeye batırıp verdim tesadüf tuttu daha da bırakmadıAy inşallah canım nasıl da hoşuma gidiyor emzik emen bebişlerannem de hemen ver demişti şimdi diyorum keşke verseydim tok verdikten sonra sıkıntı olmazdı ama geç kaldım artık
Bugün 4. Ay aşıları için gittik normal dedi tuttuğunu gosteriyormusBizim bu kadar kirmzii degil ama belli oluyor aynen kolda.
Dr a gittiğimizde hepsini soracağım canım. Bakalim ne diyecek.Bu hafta gideceğiz insallah bizde .
Masallah kuzuna gayretli ❤ oturma bebeginde cok jstiyorsa minik minik denebel destekli mutlaka. Ben arada oyle koltuğa koyuyorum seviyor sonra asagi asagi kaydiroyor zaten kendini. Birde ayak basma için ayakta tutuyorum Bu ay başladım ilk cok zayıf basarken simdi daha güçlü basıyor buda cok kisa sure yine
Ek gıda anne sutu alıyoruz sadece o yüzden 6 Ay dolmadan baslamiycam ben canim. Mama yapanı bile duydum :) deneriz vakti gelince :)
Bize 6. Ay başlayacağız dediArkadaşlar 4. Ayda kan damlasına başladınız mı?
Hangi kan damlasını kullanıyorsunuz?
yeni basladik doktorumuz bestiron onerdi icerigi temiz dediArkadaşlar 4. Ayda kan damlasına başladınız mı?
Biz başladık çünkü tahlilde eksiklik olduğu görüldü. Ocean microfer kullanıyorum doktor ferrum vermişti onu kullanmadımArkadaşlar 4. Ayda kan damlasına başladınız mı?
İnşallah canım inşallah Allah sağlık sıhhat şifa versin tüm minik meleklerimizeBüyükler daha çok yoruyor benibenimki de acayip kucakcı bi bebek uyanıkken hep kucakta olmak istiyor uykuya dalışı o kadar zor ki dakikalarca ağlıyor ilkten eşim kaynanamlar neyi var hasta mı gazı mı var falan derdi artık alıştılar napalım sağlıklı olsunlar yeter ki bu günler de geçer canım sabır hep beraber güneşli günleri de görcez inşallah öyle bi dönemdeyiz ki hastaneye gitsek dert gitmesek dert en son çocuk cerraha götürdüm özelde çok da iyi bş doktormuş merhem verdi umarım iyileşir artık
Maşallah paşayaAşımızı olduk çok ağlamadı çok şükür, mesajlar için de teşekkür ederim ben yine de banyo yaptirdim her ihtimale karşı. Doktor kontrolü de güzel geçti 7800 olmuş bizim paşaDestekli oturmak için bir ay daha bekle dedi, 6 ay dolmadan da ek gıda vermeyelim dedi. Sidefer demir damlasi verdi paraben içermiyormuş. Bakalim ateş de olmaz inşallah kuzum rahat geçirir bu geceyi
Aleyküm Selam canım.Selam aleyküm hanımlar. Oruç tutanlar Ramazan nasıl gidiyor. Ben çok acıkıyorum. Gözlerim kararıyor adeta.
Ama çok şükür geçiyor zaman.
Kilosu kıyafetli mi kıyafetsiz mi acabaAşımızı olduk çok ağlamadı çok şükür, mesajlar için de teşekkür ederim ben yine de banyo yaptirdim her ihtimale karşı. Doktor kontrolü de güzel geçti 7800 olmuş bizim paşaDestekli oturmak için bir ay daha bekle dedi, 6 ay dolmadan da ek gıda vermeyelim dedi. Sidefer demir damlasi verdi paraben içermiyormuş. Bakalim ateş de olmaz inşallah kuzum rahat geçirir bu geceyi
Bestiron kullanıyoruz bizdeArkadaşlar 4. Ayda kan damlasına başladınız mı?
Teşekkür ederizMaşallah paşaya
Siz mi relactaz damla kullanıyordunuz yanlış mı hatırlıyorum. Eğer öyleyse birşey soracağım tok mı veriyorsunuz genelde emerken uyuya kalıyor bebeğim hoş çok da uyumuyor ama emme arası mı versem ya da 20 dk sonra falan versem etki eder mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?