Kızlar humana yada hipp anne çayı kullanan varmi bi faydası oluyor mu ona göre alicam
Peki bu çayların açıldıktan sonra belli bi kullanım süresi varmi olursa hergün duzenli icemem elimde kalmasinBen humana kullanıyorum çok menmunum.
Evet varmış bende sonradan farkettim yanlış hatırlamıyorsam açıldıktan 20 gün veya 1 aydı. Ben öyle koca paketi çöpe attımPeki bu çayların açıldıktan sonra belli bi kullanım süresi varmi olursa hergün duzenli icemem elimde kalmasin
İlk aldığım paketi bende duzenli icmedim o süre geçtikten sonra içtim bisey olmadıPeki bu çayların açıldıktan sonra belli bi kullanım süresi varmi olursa hergün duzenli icemem elimde kalmasin
Bizim ki bazen 2 bazen 3 yapiyo canımNormali nedir bilmiyorum, sanirim hepsi normal kabul ediliyor birkac gunde bir yapan bebekler de var. Doktoruna sor istersen. İlk iki ay kaka sayisi fazlaydi, 3.ay da 2-3e dustu, bu ay da azaldi bizim bire dustu nadiren 2 kez yapiyor.
Benm bebek 2 hafta kadar once oksuruylrdu canm. Doktor oksuruk surubu verdi ve ihlamur da icir dedi taze deemeye dikkat et bayatbolmasn. Gunde 1 cay bardagi kadr icireblrsn ara ara birer kasjk vererek demsti. Sen yne de sor istersen doktoruna
benim ogluma ates yapmadi banyo da 2-3 gun yaptirma dedilerYarin 4.ay aşımiz var bu aşı ateş yapiyor mu acaba? Banyo yaptirmakla ilgili de bir şey söylemiş miydi ebe hatırlamıyorum baya zaman geçti üzerinden
Teşekkür ederimbenim ogluma ates yapmadi banyo da 2-3 gun yaptirma dediler
Bizde ates olmadi canim, banyo yaptirabilirsin dedi hemsire, ayni gun de yaptik banyosunu. 2.ayda koldan olan verem asisi dolayisiyla banyo yaptirmayin diyorlardi ama o tek dozdu, 4.aykinde yoktu.Yarin 4.ay aşımiz var bu aşı ateş yapiyor mu acaba? Banyo yaptirmakla ilgili de bir şey söylemiş miydi ebe hatırlamıyorum baya zaman geçti üzerinden
Büyükler daha çok yoruyor beniAllah iyilik, kolaylık versin canım sana da işin zor bebek+2 çocukbebeğin inşallah uslu bir bebektir işini biraz kolaylaştırır, benim bebeğim zor bir bebek ama canım bazen sinir harbi yaşıyorum artık çok öfkeleniyorum uykusuzluk yorgunluk üst üste gelince insan evrim geçiriyor, miniğime de geçmiş olsun inşallah çabucak geçer hastanelere gitmek zorunda akalmazsınız , Allah razı olsun canım bi bakayım bende bilmiyordum okuyayım inşallah şifa olur ikimize de
Ay inşallah canım nasıl da hoşuma gidiyor emzik emen bebişlerAnladım canım doğrudur. Benimki sarılık olmadı şükür. Yanlış hatırlamıyorsam 15-20 günlükken denedim ilk. Hiç vermek istemiyordum en başta ama çok zorlanmıştım o ara gazı vardı ve sürekli ağlıyordu hiç durmuyordu gece-gündüz. Verir vermez de tuttu zaten. Ama sık vermedim hiç o zaman bile. Çok aşırı huysuzlandığında ara ara verdik hep. Ama Ela biraz emip çıkarıyordu çok severek tutmadı yani. Şimdi de sadece uyutacağım zamanlar veriyorum hep.öyle de zor gerçekten yani seni emzik yerine kullanması tuttuğu iyi oldu bence de en azından huysuzlandığında kurtarıcı oluyor. dene biraz daha belki alışır kuzum.
Merak ettim bakayim dedim ben de kutulara, duzenli icmiyorum ben de bir suredir duruyorİlk aldığım paketi bende duzenli icmedim o süre geçtikten sonra içtim bisey olmadı
Bizim 4.ay asimiz çok.zor geçti ates yaptı ve yan etki yaptı dr a götürmek zorunda kaldım ama tabi her bebekte farklı etki oluyorYarin 4.ay aşımiz var bu aşı ateş yapiyor mu acaba? Banyo yaptirmakla ilgili de bir şey söylemiş miydi ebe hatırlamıyorum baya zaman geçti üzerinden
Canım bizim aşımız ateş yaptı. Bir iki kere calpol verdim.Yarin 4.ay aşımiz var bu aşı ateş yapiyor mu acaba? Banyo yaptirmakla ilgili de bir şey söylemiş miydi ebe hatırlamıyorum baya zaman geçti üzerinden
Belki zamanla alır kuzum denemekten vazgeçme. Benim yeğenim de emmiyordu alıştıramamıştık uzun süre sonra alıştı baya rahatladı abimler.Ay inşallah canım nasıl da hoşuma gidiyor emzik emen bebişlerannem de hemen ver demişti şimdi diyorum keşke verseydim tok verdikten sonra sıkıntı olmazdı ama geç kaldım artık
Ben hipp kullandim ilk ay bence ise yaramisti ama sonra doktorum gereksiz seker yukleme su ic 4lt yeter demisti ama yine alacagim sutum azaliyor gibi geliyor. Bu arada ist hangi tarafindasiniz bilmiyorum ama atasehirde umay klinik dr alper soysal var biz memnunuz aklinizda olsunKızlar humana yada hipp anne çayı kullanan varmi bi faydası oluyor mu ona göre alicam
Cevap için çok teşekkür ederim ist avrupa yakasında yım arabam olsa düşünmez giderdim ama bu şartlarda zorBen hipp kullandim ilk ay bence ise yaramisti ama sonra doktorum gereksiz seker yukleme su ic 4lt yeter demisti ama yine alacagim sutum azaliyor gibi geliyor. Bu arada ist hangi tarafindasiniz bilmiyorum ama atasehirde umay klinik dr alper soysal var biz memnunuz aklinizda olsun
Insallah faydasini gorursun banada arkadasim vitamoms iceceklerini tavsiye etti bende onu deneyecegim ise yararsa paylasirim. Benimde yorulunca cok etkileniyor. Iciyorum ya yanimda 1lt lik sise tasiyorum oyle olunca iciliyor yoksa bende hayatta icememCevap için çok teşekkür ederim ist avrupa yakasında yım arabam olsa düşünmez giderdim ama bu şartlarda zor
Çayda bir arkadasta tavsiye etmiş bi deniyecem inş faydası olur gerçi benim sutum yorgunluğa ve strese gelmiyor hemen etkileniyor suyu da hayatta 4 lt icemem diyetteyken bile 2 lt zar zor içiyorum sen içe biliyonmu
Bizim bu kadar kirmzii degil ama belli oluyor aynen kolda.Arkadaşlar merhaba banyo yaptırırken fark ettim. 2. Ay aşımız kızarmış ve top gibi olmuş. Pazartesi 4. Ay aşımız yapılacak size sormak istedim. Bu normal mi fotoğraf ekledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?