2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Benm bebek 2 hafta kadar once oksuruylrdu canm. Doktor oksuruk surubu verdi ve ihlamur da icir dedi taze deemeye dikkat et bayatbolmasn. Gunde 1 cay bardagi kadr icireblrsn ara ara birer kasjk vererek demsti. Sen yne de sor istersen doktoruna

Siz ne kullaniyorsunuz bebeginize oksuruk surubu olarak acaba

Yarin 4.ay aşımiz var bu aşı ateş yapiyor mu acaba? Banyo yaptirmakla ilgili de bir şey söylemiş miydi ebe hatırlamıyorum baya zaman geçti üzerinden
Bizde ates olmadi canim, banyo yaptirabilirsin dedi hemsire, ayni gun de yaptik banyosunu. 2.ayda koldan olan verem asisi dolayisiyla banyo yaptirmayin diyorlardi ama o tek dozdu, 4.aykinde yoktu.

Büyükler daha çok yoruyor beni benimki de acayip kucakcı bi bebek uyanıkken hep kucakta olmak istiyor uykuya dalışı o kadar zor ki dakikalarca ağlıyor ilkten eşim kaynanamlar neyi var hasta mı gazı mı var falan derdi artık alıştılar napalım sağlıklı olsunlar yeter ki bu günler de geçer canım sabır hep beraber güneşli günleri de görcez inşallah öyle bi dönemdeyiz ki hastaneye gitsek dert gitmesek dert en son çocuk cerraha götürdüm özelde çok da iyi bş doktormuş merhem verdi umarım iyileşir artık

Ay inşallah canım nasıl da hoşuma gidiyor emzik emen bebişler annem de hemen ver demişti şimdi diyorum keşke verseydim tok verdikten sonra sıkıntı olmazdı ama geç kaldım artık

Yarin 4.ay aşımiz var bu aşı ateş yapiyor mu acaba? Banyo yaptirmakla ilgili de bir şey söylemiş miydi ebe hatırlamıyorum baya zaman geçti üzerinden
Bizim 4.ay asimiz çok.zor geçti ates yaptı ve yan etki yaptı dr a götürmek zorunda kaldım ama tabi her bebekte farklı etki oluyor

Canım bizim aşımız ateş yaptı. Bir iki kere calpol verdim. ama banyo yaptırabilirsin sıkıntı yok dedi. 2. Ay aşısında yaptırma demişti verem tutsun diye.
Ay inşallah canım nasıl da hoşuma gidiyor emzik emen bebişler annem de hemen ver demişti şimdi diyorum keşke verseydim tok verdikten sonra sıkıntı olmazdı ama geç kaldım artık
Belki zamanla alır kuzum denemekten vazgeçme. Benim yeğenim de emmiyordu alıştıramamıştık uzun süre sonra alıştı baya rahatladı abimler. belki alışır da sen de rahat edersin biraz canım benim

Kızlar humana yada hipp anne çayı kullanan varmi bi faydası oluyor mu ona göre alicam
Ben hipp kullandim ilk ay bence ise yaramisti ama sonra doktorum gereksiz seker yukleme su ic 4lt yeter demisti ama yine alacagim sutum azaliyor gibi geliyor. Bu arada ist hangi tarafindasiniz bilmiyorum ama atasehirde umay klinik dr alper soysal var biz memnunuz aklinizda olsun

Cevap için çok teşekkür ederim ist avrupa yakasında yım arabam olsa düşünmez giderdim ama bu şartlarda zor
Çayda bir arkadasta tavsiye etmiş bi deniyecem inş faydası olur gerçi benim sutum yorgunluğa ve strese gelmiyor hemen etkileniyor suyu da hayatta 4 lt icemem diyetteyken bile 2 lt zar zor içiyorum sen içe biliyonmu

Insallah faydasini gorursun banada arkadasim vitamoms iceceklerini tavsiye etti bende onu deneyecegim ise yararsa paylasirim. Benimde yorulunca cok etkileniyor. Iciyorum ya yanimda 1lt lik sise tasiyorum oyle olunca iciliyor yoksa bende hayatta icemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…