2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Ben oğlum doğduğunda yoğunbakimda kaldığı için kontrole götürdüm kardiyolojiye. Profesordu doktor. Yenidoğanlarda üfürüm olabileceğini endişelenmemek gerektiğini söyledi. Ama mutlaka bir ekg ve kalp ultrasonu yapıp yapısal bir bozukluk olmadığına emin olunması lazım.

Ben 20 yaşında iken oldum hatta daha ilerisi hafif pankreatit geçirdim safra kesem alındı cok sukur hiçbir sıkıntım olmadi sonrasında. Gecmis olsun ağrısı fenadır
Oo hemde ne fena. ALLAHTAN hamileikte 2 kere filan vurdu. Doğumdan sonra çok atak geçirdim. Merak ettim safra alınınca bir sıkıntı oluyor mu

Selam kızlar nasılsınız? Bugün 4 ay aşımız vardı hemşire artık demir damlasına başlamalısın dedi verdi de ama ben onun verdiğini kullanmak istemiyorum siz kullanıyor musunuz demir damlası ve hangi markaları kullanıyorsunuz?

Temiz içerikli bir demir damlası kullanan var mı ? Doktor ferrum vermiş paraben var içinde
Ben ocean aldım. D vitamini de onu kullanıyordum. Kuzenim eczacı ona da sordum o da önerdi. Hem kabız olayı da olmadı şimdiye kadar şükür. Kızımda anüs darlığı var kabız olmaması lazım. O yüzden iyice araştırıp aldım

Canım ben zaten meme+mama gidiyorum ek gıda için 6.ayın dolmasını beklerim hiç acelem yok.
Aleykümselam canım çok şükür uykusuzlukla ve atakla mücadele ederek geçiyor günler sen nasılsın bebeğin nasıl, bizde vermişti hemşire vegaferon diye bir damla ,doktorumuza yazdım şimdilik kalsın başlama dedi. Artık 5. ay kontrolümüzde gerek görürse doktorun verdiğini kullanırım.

Ben mama harici ek gıdaya geçmeyi düşünmüyorum 6 aydan önce ama geçen ablasına yoğurt yedirirken miniğe de tattırayım dedim midesi kalktı hiç beğenmedi daha vermedim bişey
Bizim dr umuz artık 5 aya girince başlayabilirsin dedi sadece mama yediği için bende bazen şimdiden tattiriyorum

O damla kaç aylıkken verilebiliyo bende mi alsam ya hiç uykusu yok
Internette baktim bende dr larin bazıları annelere önerenler olmuş zaten içinde melisa papatya ve ıhlamur özü var fakat bizim oğlana oda ise yaramıyor hergun banyo yaptırıyorum ilk baslarda 5 yada 4 kez uyanıyordu simdi sanırım onada alıştı 8 kez uyandj eğer banyo yapmazsa da her saat başı uyaniyor gündüz de tilki uykusu 10 dk

Ben sacd ve sidefer kullanıyorum

6*30 yani 180 gün tamamlandığında ek gıdaya geçiliyormuş. Bende 6. ayın sonlarına doğru geçmeyi düşünüyorum
İyiyiz çok şükür sen nasılsın Bizim doktorumuz demir ilacına başlatmadı 7. ayda parmaktan bir kan tahlili vereceğiz o tahlilden sonra eksiklik varsa başlayacağız

Benim bebeğimi doktor 4. Ay dolunca ek gidaya başlatacaktı kilo alımı fazla diye 5. Aya başladığında kontrole götürdüm anne sütünü artırırsan biraz daha bekleyelim dedi. Süt olsun diye ne bulursam yiyorum bende Bebeğin kilo alımını ben üstlendim

Doktorlar da bi ilginç. Bende 6. Ay sonuna doğru geçecem ek gıdaya.

Benim doktorda 4 ayda taze sıkılmış meyve suyu verip başlayacaksın dedi ama ben baslamayacagim 6. Aya kadar her doktor farklı işte süt konusuna gelecek olursak her şeyi yemene gerek yok bol su zaten kilo veriminede yardimci olur süt yapiyo onun dışında kaliteli olsun irmikli tatlılar ve dut kurusunu ben çok tüketiyorum ayrıca rezene kimyon çörekotu tohumu çayım var başından beri anne sütüyle besleniyoruz çok şükür

Maşallah canim bende mamayı azalttım humana ve emziren anneler için e bebekte barlar satılıyor onları tüketiyorum bayag ise yaradı. Dediğin gibi bol irmik helvası yiyorum. Ilk başta stresten ve üzüntüden cok olmadı sütüm ama şuan çok şükür daha iyi

pazartesi günü 4.ay acılarını olduk bizim kİsa birşey oldu. Gündür bir saatten fazla kesinlikle uyumuyor. Bir kez kaka yapan çocuk gitti en az 6-7 defa kaka yapan bir bücür geldi. Acaba aşı mı yaptı, yoksa ayakta mıyız? Yada uyku gerilemesi mi başladı? Atağın tam ortasındayız bu zamana kadar sorunsuz gelmişti şükür

Bende sağlık ocağının damlasını kullanmıyorum bestiron kullanıyorum günde 2 defa 7 damla birde beslenmeyle 1 saat boşluk bırakıyorum

Anladım canım 6 bitince başkatucam o zamana kadar da pipi iyileşir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…