- 19 Ocak 2020
- 1.510
- 1.913
- 63
- 40
İnşallah canım ama yaptıklarımı söylemiyim simdiEşin ne yemek istedi öyle merak ettimBizimki çok çeşit aramaz zaten oruçlu olunca insan çok yiyemiyor. Ben bugün ilk gün diye niyetlendim ama güzel geçti çok şükür bunalmadım. Oğlum da daha sakindi Allah yardim etti herhalde. Yemekleri de yaptim sayilir çorba ve salata kaldi. Herkese hayırlı Ramazanlar dilerim, tutmasak da sahur iftar hazirlama sevabi aliriz bu Ramazan
Çok canım istedi ebeye de sormayı unuttum.iç bebeğinede faydası olur ben hem kendim ictim hemde bebeğime de icirdim sakinleşmesi ve sifa versin diye ve ıhlamurun gerçekten faydası var
Bebiişlere verildiğini bilmiyordum.Ben veriyorum 2 3 kasik grip gibi
Bizimki de tam tersi 90 kilo oldu ama Allahtan boyu uzun da pek göstermiyorİnşallah canım ama yaptıklarımı söylemiyim simdiyorucu yemekler şimdiden yarının ve diğer gununkini bile belirledi ha soruyorsan da esim 62 kilo 56 kiloydu ilk evlendiğimde zorla bu kiloya çıktı çok şükür ama hala silim fit normalde de öyle yemek yemez ama.oruclu olduğu için canı çekiyor sanırım
Üfürüm duyulmamasına sevindim.Selam kızlar bugün kontrolümüz vardı. Bebeğimdeki üfürüm bu sefer duyulmadı çok şükür. 6 aylıkken rutinde bakarız ekoya dedi. Biraz sıcaklığı vardı ve evde de sık sık olduğu için tahlil verdik temiz çıktı çok şükür ama kanı düşükmüş demir ilacına başlattı. Bu ay 450 gr almış boyu 3 cm uzamış boyu güzel uzamış aynen devam dedi zaten bebeğim 2-3 saat dolmadan emmiyor demekki yetiyor hiç sorun değil dedi. Kan alma ve aşı konusu üzücüydü ama atlattık çok şükür. Bir de bu kıvranmaları için relactaz damlaya başladık inşallah faydasını görürüz. Bu sefer bebeğim huzursuzdu gazı olduğuna inandı artık sanırım damlayı öylelikle tavsiye etti
Çok üzgünüm canım. Göbeğim sert değil. Yumuşak sanıyordum giderCanim maalesef sezeryan göbeği biraz zor gider ben ilk hamileligimde 73 ile hamile kalmıştım 86 ile doguma girmiştim 4 ayda 73 e düşmüştüm bu hamileligim de 80 ile hamile kaldım 96 ile doguma girdim şuan 89 kiloyum ve gitmiyor çokta diyet yaptığım söylenemez kendime aynada bile bakasım gelmiyor sen yine şükret haline
İnşaallah canım inşaallah. Hepimizin bebekleri sağlıklı olsunAlıştırma amaçlı olur tabi canım inşallah istahli olur bebişin
Offf canım kilolar morelimi çok bozuyorCanım ben iyi bir örnek değilim kızım 7 yaşında ona hamileyken gebelik sekeri çıktı ve diyet yaptim. 68 ile hsmile kalmıştım 77 ile doguma girdim. Dogum sonrası 70 kg. dim. Fakat emzirirken 75 lere çıktım. Çok yemekten hep sütüm olsun diye. Bu sefer oğlum oldu ocak ayinda. Bunda şeker çıkmadı ben yine 68 ile hamile kaldım. 88 ile doğuma girdim. Doğumdan beri 80 kiloyum. Diyetisyenime sordum 3 aylık olunca hafif hafif diyete başlayalım dedi. Yoksa benim kilo vermem imkansız. Çok yiyorum çünkü... emzirdikten sonra hele gözüm dönüyor. Bu iş diyette bitiyor. Bebek varken düzenli spor benim için cok zor. Zaten diyet yapmadıktan sonra spor sadece sıkılaşma sağlıyor.
Ne kadar bir sürede gidiyor bu kilolarBizimki de tam tersi 90 kilo oldu ama Allahtan boyu uzun da pek göstermiyorEvlendiğimizde de 83 falandı her yil için bir kilo almiş. Benimle uğraşti hamileyken birden kilo aldim diye ama ikinci çocukta çok çabuk gitti benim kilolar. Emzirmek ve iki çocuk ev işi koşturmaca derken 59 a indim şimdiden. Evlendiğimde 53 kiloydum bakalim ben de 55e insem yeter diyorum
Şükür ya. Rapor işini dert ediyordumKızlar 10 yaş altı çocuğu olan kamu personeli kadınlar idari izinli sayılacakmış.
Ben 60 ile hamile kaldım 73 ile doğuma girdim şuan hamile kaldigim kilonun altindayim ama sezaryen göbeği yine de var biraz. Kilo kişiden kişiye değişir ben yeme konusunda hiç kasmiyorum her seyi yiyorum ama biraz hareketli bir hayatim var iki çocuk olunca. Bu sefer bebeğimin prematüre doğmasi kuvezde kalmasi fitik ameliyatı olmasi aşırı gazlı olmasi beni çok strese soktu da çabuk gitti kilolarim. Bir de süt ürünlerini kesince 2 kilo verdim 2 haftada çünkü bütün abur cuburlarda süt ürünleri katkisi varNe kadar bir sürede gidiyor bu kilolar
Ne kadar süreyle acaba ben de gördüm ama idarecileri de kapsiyordur inşallah hafta bitiyor benim raporum daKızlar 10 yaş altı çocuğu olan kamu personeli kadınlar idari izinli sayılacakmış.
Evet canım bende çok sevindimÜfürüm duyulmamasına sevindim.
Çok şükür
Demir ilacı ne verdi acaba
Blw ne ?Bende istiyorum ama 6 aylıkken biraz zor. Yani tadımlarda ilk başta kaşıkla başlamak gerekiyor. Blw 8 aylıkken falan daha etkili olur sanırım
Canım bir önceki cevabını cevaplayamadim . Relactaz ben az kullanmama rağmen bize de fayda etti karın guruldamasi azaldı gazını daha rahat çıkarıyor kakasi düzene girdi daha iyi ben gün de 2 3 kere 5 6 7 damla vermeme rağmen.Evet canım bende çok sevindim
Ferrum verdi kilo başına 1 damla. Bana 1 damla ile başla dedi. Her gün artırıcam eğer bir sorun yaşamazsak kabızlık falan 6 damla vericem ama sorun olursa bir önceki dozda devam et dedi yani 3 damlayı kaldırabilirse o şekilde devam edicez bebeğin durumuna göre yani
Ay ne güzel canim ya valla ben hiç veremiyorum bende de 2 cocuk var ama hiç kilodan farkım yok eşimin yanında kötü bir görüntü oluyorBizimki de tam tersi 90 kilo oldu ama Allahtan boyu uzun da pek göstermiyorEvlendiğimizde de 83 falandı her yil için bir kilo almiş. Benimle uğraşti hamileyken birden kilo aldim diye ama ikinci çocukta çok çabuk gitti benim kilolar. Emzirmek ve iki çocuk ev işi koşturmaca derken 59 a indim şimdiden. Evlendiğimde 53 kiloydum bakalim ben de 55e insem yeter diyorum
Kuzum sizin hala uyku düzeniniz olusmadimi artik yavaş yavaş uyuması gerek belli bir saatAy ne güzel canim ya valla ben hiç veremiyorum bende de 2 cocuk var ama hiç kilodan farkım yok eşimin yanında kötü bir görüntü oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?