2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Arkadaşın nerede oturuyor. Çok iyi bir bebek kardiyolog önerebilirim

Benim bebeğimde de masum üfürüm var, doktorum şöyle açıkladı her bebek kalbinde küçük bir delikle dogar bazılarının doğduktan bir iki saat sonra kapanir bazılarının da bir yaşını bulabilir kapanması dedi. Bizimki prematüre olduğu için yenidoğan yoğun bakımda yatti o süreçte detaylı incelendi ciddi bir kalp sorunu yok bu takip edilecek dedi doktor. Haftaya 4.ay dolacak geçmediyse kalp doktoruna göstermeyi düşünüyorum ben de

Çok geçmiş olsun, Rabbim damatlıklarını da göstersin inşallah Bugün nasıl oğluşun, daha iyidir umarım Bizde perşembe günü yaptıracağız. Uyku düzeninin etkiledi mi merak ettim gecesi nasıl geçti?
günaydın blw yapacak anneler var mi aramızda acaba? Ben oğlumda yapamamıştım ama kızımda yapmak istiyorum. Varsa yapacak anneler nasıl başlayacaksınız Bilgi almak isterim
Ben blw istiyorum canım ama korkuyorum da bişey olur mu Allah korusun boğazına kaçar mı diye? Kötüyü düşünüp çekmek istemiyorum ama bu korkumu yenersem blw çok istiyorum
Benim bebeğim de vardı doktor masum üfürüm dedi ama ben çok sorgulayınca isterseniz eko çektirelim dedi başka bir hastaneye yönlendirdi. 3 günlükken eko çekildi oradaki doktor çok ilgiliydi güzelce anlattı bana korkulacak bir durum olmadığını. Geçen kontrolde sünnet istediğim için doktora sordum kontrol etti kapanmış dedi. Yani arkadaşına söylersin takip etsin ama genelde kapanıyor korkulacak bir durum değilmiş

Ya iyiki oruç değilim dedim daha yeni oturdum eşimin istediği yemekleri yapacam diye sabah 8 den beri mutfaktayim çok yoruldum bittim uykusuzum ağlamak istiyorum bir yandan yemek bir yandan Bebiş beni çok yordu birde bunun sofra hazırlaması kaldırması aman Allahim birde oğlumla ilgilenmek kizim Allahtan anneannesigilde

Allah kolaylık versin.
Yemek işini iftar öncesine bıraktım.
Bebeğimi avutsam yeter.
Artık cookk sıkıldı.
Sürekli evde.

Canim maalesef sezeryan göbeği biraz zor gider ben ilk hamileligimde 73 ile hamile kalmıştım 86 ile doguma girmiştim 4 ayda 73 e düşmüştüm bu hamileligim de 80 ile hamile kaldım 96 ile doguma girdim şuan 89 kiloyum ve gitmiyor çokta diyet yaptığım söylenemez kendime aynada bile bakasım gelmiyor sen yine şükret haline

Selam kızlar bugün kontrolümüz vardı. Bebeğimdeki üfürüm bu sefer duyulmadı çok şükür. 6 aylıkken rutinde bakarız ekoya dedi. Biraz sıcaklığı vardı ve evde de sık sık olduğu için tahlil verdik temiz çıktı çok şükür ama kanı düşükmüş demir ilacına başlattı. Bu ay 450 gr almış boyu 3 cm uzamış boyu güzel uzamış aynen devam dedi zaten bebeğim 2-3 saat dolmadan emmiyor demekki yetiyor hiç sorun değil dedi. Kan alma ve aşı konusu üzücüydü ama atlattık çok şükür. Bir de bu kıvranmaları için relactaz damlaya başladık inşallah faydasını görürüz. Bu sefer bebeğim huzursuzdu gazı olduğuna inandı artık sanırım damlayı öylelikle tavsiye etti

Hiç mi almamış canım ? Bebeğin keyfi nasıl ? Alerjik bebeklerde gelişme olmuyor diye biliyorum ama doktorun ne söyledi

günaydın blw yapacak anneler var mi aramızda acaba? Ben oğlumda yapamamıştım ama kızımda yapmak istiyorum. Varsa yapacak anneler nasıl başlayacaksınız Bilgi almak isterim
Bende istiyorum ama 6 aylıkken biraz zor. Yani tadımlarda ilk başta kaşıkla başlamak gerekiyor. Blw 8 aylıkken falan daha etkili olur sanırım

Bizim doğumda değil de geçen ayki kontrolde duyumuştu bu ay duymadı. Çok sık karşılaşılan bir durum kendini üzmesin doktor takininde olsun yeter genelde yaşında kapanıyor

Eşin ne yemek istedi öyle merak ettim Bizimki çok çeşit aramaz zaten oruçlu olunca insan çok yiyemiyor. Ben bugün ilk gün diye niyetlendim ama güzel geçti çok şükür bunalmadım. Oğlum da daha sakindi Allah yardim etti herhalde. Yemekleri de yaptim sayilir çorba ve salata kaldi. Herkese hayırlı Ramazanlar dilerim, tutmasak da sahur iftar hazirlama sevabi aliriz bu Ramazan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…