Arkadaşın nerede oturuyor. Çok iyi bir bebek kardiyolog önerebilirimKızlar merhaba arkadaşım yazdı şimdi bebeğinin kalbinde üfürüm varmış bebek daha 1 aylık falan sanırım. Çok üzülmüş ağlıyo benim fazla bi bilgim yok konuyla ilgili ama geçebiliyo bebeklerde büyüdükçe dedim. Birde sizlere danışmak istedik. Aranızda yaşayan bilen vardır diye
Benim bebeğimde de masum üfürüm var, doktorum şöyle açıkladı her bebek kalbinde küçük bir delikle dogar bazılarının doğduktan bir iki saat sonra kapanir bazılarının da bir yaşını bulabilir kapanması dedi. Bizimki prematüre olduğu için yenidoğan yoğun bakımda yatti o süreçte detaylı incelendi ciddi bir kalp sorunu yok bu takip edilecek dedi doktor. Haftaya 4.ay dolacak geçmediyse kalp doktoruna göstermeyi düşünüyorum ben deKızlar merhaba arkadaşım yazdı şimdi bebeğinin kalbinde üfürüm varmış bebek daha 1 aylık falan sanırım. Çok üzülmüş ağlıyo benim fazla bi bilgim yok konuyla ilgili ama geçebiliyo bebeklerde büyüdükçe dedim. Birde sizlere danışmak istedik. Aranızda yaşayan bilen vardır diye
Çok geçmiş olsun, Rabbim damatlıklarını da göstersin inşallahBizde de sargı bezi yok dr isterseniz koyun dedi ben 2 numara büyük bez taktım dr kremini sürün beZi rakın dedi beze krem gelse bile o bile yeter dedi ay inşallah canım ya yarına böyle olmaz mahvoldum bugün çok uykusuzum birde üstüne eşimle tartıştık
Ben blw istiyorum canım ama korkuyorum da bişey olur mu Allah korusun boğazına kaçar mı diye? Kötüyü düşünüp çekmek istemiyorum ama bu korkumu yenersem blw çok istiyorumgünaydınblw yapacak anneler var mi aramızda acaba? Ben oğlumda yapamamıştım ama kızımda yapmak istiyorum. Varsa yapacak anneler nasıl başlayacaksınız Bilgi almak isterim
Benim bebeğim de vardı doktor masum üfürüm dedi ama ben çok sorgulayınca isterseniz eko çektirelim dedi başka bir hastaneye yönlendirdi. 3 günlükken eko çekildi oradaki doktor çok ilgiliydi güzelce anlattı bana korkulacak bir durum olmadığını. Geçen kontrolde sünnet istediğim için doktora sordum kontrol etti kapanmış dedi. Yani arkadaşına söylersin takip etsin ama genelde kapanıyor korkulacak bir durum değilmişKızlar merhaba arkadaşım yazdı şimdi bebeğinin kalbinde üfürüm varmış bebek daha 1 aylık falan sanırım. Çok üzülmüş ağlıyo benim fazla bi bilgim yok konuyla ilgili ama geçebiliyo bebeklerde büyüdükçe dedim. Birde sizlere danışmak istedik. Aranızda yaşayan bilen vardır diye
Çok geçmiş olsun, Rabbim damatlıklarını da göstersin inşallahBugün nasıl oğluşun, daha iyidir umarım Bizde perşembe günü yaptıracağız. Uyku düzeninin etkiledi mi merak ettim gecesi nasıl
Sağol canım amin
Dün gece uykudan önce calpol verdim saatini ona göre ayarlamıştım belki de o yüzden gece sıkıntı yaşamadık bir kere kalktı dikkatlice aldım kucağıma emzirdim bende korkuyordum ama korktuğun gibi olmadı
Düne göre dah iyiyiz ama bir tık ağlıyor çiş yaparken
Çok geçmiş olsun, Rabbim damatlıklarını da göstersin inşallahBugün nasıl oğluşun, daha iyidir umarım Bizde perşembe günü yaptıracağız. Uyku düzeninin etkiledi mi merak ettim gecesi nasıl geçti?
Ben blw istiyorum canım ama korkuyorum da bişey olur mu Allah korusun boğazına kaçar mı diye? Kötüyü düşünüp çekmek istemiyorum ama bu korkumu yenersem blw çok istiyorum
Benim bebeğim de vardı doktor masum üfürüm dedi ama ben çok sorgulayınca isterseniz eko çektirelim dedi başka bir hastaneye yönlendirdi. 3 günlükken eko çekildi oradaki doktor çok ilgiliydi güzelce anlattı bana korkulacak bir durum olmadığını. Geçen kontrolde sünnet istediğim için doktora sordum kontrol etti kapanmış dedi. Yani arkadaşına söylersin takip etsin ama genelde kapanıyor korkulacak bir durum değilmiş
[/Çok geçmiş olsun, Rabbim damatlıklarını da göstersin inşallahBugün nasıl oğluşun, daha iyidir umarım Bizde perşembe günü yaptıracağız. Uyku düzeninin etkiledi mi merak ettim gecesi nasıl
Sağol canım amin
Dün gece uykudan önce calpol verdim saatini ona göre ayarlamıştım belki de o yüzden gece sıkıntı yaşamadık bir kere kalktı dikkatlice aldım kucağıma emzirdim bende korkuyordum ama korktuğun gibi olmadı
Düne göre dah iyiyiz ama bir tık ağlıyor çiş yaparken
Biz de 4.5 aylığız.Kızlar biz 4.5 aylık olduk acaba ufaktan ek gida başlasam mı. Doktor mama dedi ama hiç bir türlü yemiyo çocuk 3 tane mama denedim. Yine az kilo alacak diye korkuyorum
Ne içilir miKızlar emzirirken içilir mi acaba,?
Yararlı yada zararlı etkisini bilen var mı?
Ay pardon eksik yazmışım uykusuzlukdan.Ne içilir mi
Allah kolaylık versin.Ya iyiki oruç değilim dedim daha yeni oturdum eşimin istediği yemekleri yapacam diye sabah 8 den beri mutfaktayim çok yoruldum bittim uykusuzum ağlamak istiyorum bir yandan yemek bir yandan Bebiş beni çok yordu birde bunun sofra hazırlaması kaldırması aman Allahim birde oğlumla ilgilenmek kizim Allahtan anneannesigilde
Canim maalesef sezeryan göbeği biraz zor gider ben ilk hamileligimde 73 ile hamile kalmıştım 86 ile doguma girmiştim 4 ayda 73 e düşmüştüm bu hamileligim de 80 ile hamile kaldım 96 ile doguma girdim şuan 89 kiloyum ve gitmiyor çokta diyet yaptığım söylenemez kendime aynada bile bakasım gelmiyor sen yine şükret halineKızlar ben 36 38 beden iken şimdi 42 beden oldum. Göbeğim gitmedi. Diyet rejim yapamıyorum.kızımı emziriyorum. Bu göbek canımı sıkıyor. Ama göbeğim çok yumuşak içinde sanki sadece şişmiş hava var. Enimi bastırınca içine giriyor göbeğim. Korse takmıyorum. Her korse takmayı denememde sezeryan yerim hem ağrıyor hemde su geliyor. 6 aya kadar göbek gider diyorlardı. Kızım 4 aylık. Ama hala var.
Bana bir umut verin.
Amin canim benim ama yetişmiyor ki hicbirsey hayırlısı ile inşallah geçer bu 30 günAllah kolaylık versin.
Yemek işini iftar öncesine bıraktım.
Bebeğimi avutsam yeter.
Artık cookk sıkıldı.
Sürekli evde.
Ay pardon eksik yazmışım uykusuzlukdan.Ihlamur canım
Ben veriyorum 2 3 kasik grip gibiAy pardon eksik yazmışım uykusuzlukdan.Ihlamur canım
Hiç mi almamış canım ? Bebeğin keyfi nasıl ? Alerjik bebeklerde gelişme olmuyor diye biliyorum ama doktorun ne söylediMerhaba kızlar bizim dün 4.ay aşılarımız ve kontrolumuz vardı bebeğim hiç kilo almamış doktor mama ile devam et dedi emiyor ama eskisi gibi iştahlı değil uykuları bozuldu hep huzursuz böyle bişey yaşayan var mı aranızda
Bende istiyorum ama 6 aylıkken biraz zor. Yani tadımlarda ilk başta kaşıkla başlamak gerekiyor. Blw 8 aylıkken falan daha etkili olur sanırımgünaydınblw yapacak anneler var mi aramızda acaba? Ben oğlumda yapamamıştım ama kızımda yapmak istiyorum. Varsa yapacak anneler nasıl başlayacaksınız Bilgi almak isterim
Bizim doğumda değil de geçen ayki kontrolde duyumuştu bu ay duymadı. Çok sık karşılaşılan bir durum kendini üzmesin doktor takininde olsun yeter genelde yaşında kapanıyorKızlar merhaba arkadaşım yazdı şimdi bebeğinin kalbinde üfürüm varmış bebek daha 1 aylık falan sanırım. Çok üzülmüş ağlıyo benim fazla bi bilgim yok konuyla ilgili ama geçebiliyo bebeklerde büyüdükçe dedim. Birde sizlere danışmak istedik. Aranızda yaşayan bilen vardır diye
Eşin ne yemek istedi öyle merak ettimYa iyiki oruç değilim dedim daha yeni oturdum eşimin istediği yemekleri yapacam diye sabah 8 den beri mutfaktayim çok yoruldum bittim uykusuzum ağlamak istiyorum bir yandan yemek bir yandan Bebiş beni çok yordu birde bunun sofra hazırlaması kaldırması aman Allahim birde oğlumla ilgilenmek kizim Allahtan anneannesigilde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?