2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Kizlar oruc tutabilecek misiniz evde herkes baski yapiyor kayinvalidem esim benim babam hepsi sut veriyosun tutma diyor 3 bucuk aylik olduk etkiler mi ki sizce
Bende bi deniyecem aksamlari bir kere mama veriyorum onu gunduze cekerim bu şekilde idare ederim diyorum baktım olmuyor tutmam ama geçen seneden borcum yok bu seneyide regl borcuyla kapatirsam süper olur

Merhaba instagram da gülegülememe sayfası var.. O sayfanın sahibi emzirme danışmanı bence takip edin hatta danışmanlık alabilirsiniz ben memeyi bırakırken kitabını almıştım.. Çok sempatik bir insan tavsiye ederim..

Kizlar oruc tutabilecek misiniz evde herkes baski yapiyor kayinvalidem esim benim babam hepsi sut veriyosun tutma diyor 3 bucuk aylik olduk etkiler mi ki sizce
Gece bol bol iç ye. Allah evrettiği için kolaylığınıda beraberinde getiriyor. Bebeğinin rızkının azalmaya ağına hiç şüphem yok

Danışmanlık aldım ben canım çok sağol tavsiyen için ama oğlum 5 aylık olmak üzere danışmanlık büyük bebeklerde çok ise yaramıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…