Bende bi deniyecem aksamlari bir kere mama veriyorum onu gunduze cekerim bu şekilde idare ederim diyorum baktım olmuyor tutmam ama geçen seneden borcum yok bu seneyide regl borcuyla kapatirsam süper olurKizlar oruc tutabilecek misiniz evde herkes baski yapiyor kayinvalidem esim benim babam hepsi sut veriyosun tutma diyor 3 bucuk aylik olduk etkiler mi ki sizce
Merhaba instagram da gülegülememe sayfası var.. O sayfanın sahibi emzirme danışmanı bence takip edin hatta danışmanlık alabilirsiniz ben memeyi bırakırken kitabını almıştım.. Çok sempatik bir insan tavsiye ederim..Vallahi yıldım artık bi insan emzirmekten nefret eder mi ya. Nefret ettim meme reddinden bırakmak istiyorum artık vicdanım el vermiyo ne yapacağımı şaşırdım uykuda emziriyordum ona sa uyaniyo artık uyanikken emzirmek imkansız. Etrafı incelemekten ne yapacağımı şaşırdım 3 4 saatte bir zor emziriyorum mama mi baslasam emmedigi zamanlar veririm dedim bilmiyorum çok bunaldim artık of
Gece bol bol iç ye. Allah evrettiği için kolaylığınıda beraberinde getiriyor. Bebeğinin rızkının azalmaya ağına hiç şüphem yokKizlar oruc tutabilecek misiniz evde herkes baski yapiyor kayinvalidem esim benim babam hepsi sut veriyosun tutma diyor 3 bucuk aylik olduk etkiler mi ki sizce
Bende iftar ile sahur arasında bol bol içip yiyeceğim.Sahura kadar en az 2litre su içip tutacam inşallah. Duruma göre de devam edecem yada etmeyecem
Günaydinn, bol uykulu az sancili hafta olsun insallahhGünaydın herkese iyi bir hafta olur inşallah
Bizimki de hep mız miz uyuduBu gece de uyuyamadık çok şükür
Benim ki de 5 te oyun oynuyorduBu gece de uyuyamadık çok şükür
Çok geçmiş olsun inşallah çabuk geçerBiz sünnetimizi olduk birazdan eve geçicez çıktığında ağladı ağlayarak uyudu yavrum
Çok geçmiş olsunBiz sünnetimizi olduk birazdan eve geçicez çıktığında ağladı ağlayarak uyudu yavrum
Geçmiş olsun canim. Inşallah çok agrisi olmazBiz sünnetimizi olduk birazdan eve geçicez çıktığında ağladı ağlayarak uyudu yavrum
Evet genelde koku oluyor hatta ablası koklayıp kaka yapmış diyorKizlar gunaydinBebeklerinizin cisi kokuyor mu?
Çok geçmiş olsunBiz sünnetimizi olduk birazdan eve geçicez çıktığında ağladı ağlayarak uyudu yavrum
bende acaba enfeksiyon mu var yoksa normal mi bilememistim iyi bari normalseEvet genelde koku oluyor hatta ablası koklayıp kaka yapmış diyor
Maşaallah geçmiş olsun. Darısı düğününü görmeye inşallahBiz sünnetimizi olduk birazdan eve geçicez çıktığında ağladı ağlayarak uyudu yavrum
Benim kızım bir gaz yapıyor evlerden ırak. Öldurur adamıbende acaba enfeksiyon mu var yoksa normal mi bilememistim iyi bari normalse
Danışmanlık aldım ben canım çok sağol tavsiyen için ama oğlum 5 aylık olmak üzere danışmanlık büyük bebeklerde çok ise yaramıyorMerhaba instagram da gülegülememe sayfası var.. O sayfanın sahibi emzirme danışmanı bence takip edin hatta danışmanlık alabilirsiniz ben memeyi bırakırken kitabını almıştım.. Çok sempatik bir insan tavsiye ederim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?