2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Kızlar oğlumun makat bölgesinde 2 3 tane sivilce çıkmış sizce neden olur ya da var mı başına gelen. Her gün alerji değil senin oğlum desem de kendime ertesi gün yeni bir şey görüyorum
Benim kızımda da vardı 1 tane kendiliğinden geçti. Bende pişik olacak sanmıştım ama çoğalmadı

Ben de önümüzdeki hft yaptrcam canim:) biz de yaptiralim da çiksin aradan valla er ya da geç olcaklar sonuçta kurtuluş yok
Ay evet hem kıyamıyorum hemde aradan çıksın istiyorum. Haftaya yaptıracağım artık dediğin gibi kurtuluş yok
Kızlar oğlumun kafasında konak var nasıl geçirebilirim?
Ben 3-4 kere zeytinyağı 1 kere kantaron denedim ama hiç bir zaman tam anlamıyla arındıramamıştım geçen gün nette okudum bebe yağı sürüp 2 saat bekletin diye öyle yaptım ve inanılmaz şekilde azaldı. Bugün de yine duştan 1 saat önce sürüp biraz bekletip taradım yok denecek kadar az şuan. Bebe yağını tavsiye ederim canım

İlk gün o ağladı ben ağladım gerçekten zor ama sonradan iyi ki yaptırmışız dedim çok kolay atlattık şükür
Darısı size
Vakit yaklaştıkça bende bir fena oluyorum bir taraftan erkenden olsun kurtulalım diyorum bi taraftan daha çok küçük diyorum birse annem aradı oda ağlıyormuş sünnet olacak diye

Vakit yaklaştıkça bende bir fena oluyorum bir taraftan erkenden olsun kurtulalım diyorum bi taraftan daha çok küçük diyorum birse annem aradı oda ağlıyormuş sünnet olacak diye
İnsan gerçekten kıyamıyor küçücükler ama dönmeye başladıkça daha zor olacak.
Kardeşimi 6 yaşında yaptırmıştık 1 ay ağladı ya Ağrısından değil kesildiğini biliyordu ya ona ağladı durdu.
Oğlum ilk gün yarım saat ağladı sonrakiler mızmızlanma şeklindeydi

Kızlar ben 36 38 beden iken şimdi 42 beden oldum. Göbeğim gitmedi. Diyet rejim yapamıyorum.kızımı emziriyorum. Bu göbek canımı sıkıyor. Ama göbeğim çok yumuşak içinde sanki sadece şişmiş hava var. Enimi bastırınca içine giriyor göbeğim. Korse takmıyorum. Her korse takmayı denememde sezeryan yerim hem ağrıyor hemde su geliyor. 6 aya kadar göbek gider diyorlardı. Kızım 4 aylık. Ama hala var.
Bana bir umut verin.

Evet öyle bunu biliyorum ilerde daha Zor olacak ama birde hiçbirseuden haberi yok yarın pipi kesilecek bu gülüyor

Kızlar oğlumun makat bölgesinde 2 3 tane sivilce çıkmış sizce neden olur ya da var mı başına gelen. Her gün alerji değil senin oğlum desem de kendime ertesi gün yeni bir şey görüyorum
Benimkin dede çıkmıştı sonra kendiliğinden söndü dokunmadım ben havasız kalan bi ter normal olabilir

Canım hiç canını sıkma benim büyük kızımda çok ufaktı hiç büyümüyordu herkes yüzüme karşı bu hiç büyümüyor çok küçük falan diyodu sonradan düzeldi. şimdi 5 yaşında sanki 8 yaşında gibi yemesin diye elinden alıyorum. Sağlıklı olsun yeter küçük olması kilo almaması bence hiç sorun değil sağlıklıysa

Ya ne biliyim canım insan uzuluyo işte. Ama ben genetik olduğunu düşünüyorum. Eşim 1.72 60 kilo ben 1.58 57 kiloyum yani ikimizde yapılı değiliz. Kaldı ki enes aras 2200 doğdu bana göre çok iyi toparladı ama doktorlar can sıkıyor işte. Bide çok hareketlendi çocuk resmen enerji yakiyo. Buyuyo yani yediği her şeye gidiyo boya farklı organlara ne biliyim kendimi motive etmeye çalışıyorum işte

Canım bizde de vardı ben 2 ay önce temizledim bebek yağı sürdüm yarım saat beklettim ince uçlu tarakla çok hafif hafif terse doğru taradım hepsi kalktı bi daha da tekrarlamadı.
Bende bebek yağını denicem canim ilk banyosunda, geçmezse bebek yağı ve vazelini karistirip denicem onu da tavsiye etmişler. Insallah gecer

Kizlar oruc tutabilecek misiniz evde herkes baski yapiyor kayinvalidem esim benim babam hepsi sut veriyosun tutma diyor 3 bucuk aylik olduk etkiler mi ki sizce
yemek neyse de su yeterince icmeyince sutu cok etkiliyor

Kizlar oruc tutabilecek misiniz evde herkes baski yapiyor kayinvalidem esim benim babam hepsi sut veriyosun tutma diyor 3 bucuk aylik olduk etkiler mi ki sizce
Su içmeyi belki iftar sahur arası yaparım günlük 3 lt tamamlarım, ama halsizlik bitkinlik durumundan yapamam diye düşünüyorum normalde bitap düşüyorum oruç tutarsam heralde ayakta duracak gücüm kalmaz yalnız olduğum için bebeği ve orucu aynı anda yürütemem diye aralarda bazen tutarım ama tamamını daha sonra tutmayı düşünüyorum ben . Allah hepimizin oruçlarını ibadetlerini kabul etsin, hayırlı sağlıklı huzurlu bereketli ramazanlar nasip etsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…