Benim kızımda da vardı 1 tane kendiliğinden geçti. Bende pişik olacak sanmıştım ama çoğalmadıKızlar oğlumun makat bölgesinde 2 3 tane sivilce çıkmış sizce neden olur ya da var mı başına gelen. Her gün alerji değil senin oğlum desem de kendime ertesi gün yeni bir şey görüyorum
Ay evet hem kıyamıyorum hemde aradan çıksın istiyorum. Haftaya yaptıracağım artık dediğin gibi kurtuluş yokBen de önümüzdeki hft yaptrcam canim:) biz de yaptiralim da çiksin aradan valla er ya da geç olcaklar sonuçta kurtuluş yok
Ben 3-4 kere zeytinyağı 1 kere kantaron denedim ama hiç bir zaman tam anlamıyla arındıramamıştım geçen gün nette okudum bebe yağı sürüp 2 saat bekletin diye öyle yaptım ve inanılmaz şekilde azaldı. Bugün de yine duştan 1 saat önce sürüp biraz bekletip taradım yok denecek kadar az şuan. Bebe yağını tavsiye ederim canımKızlar oğlumun kafasında konak var nasıl geçirebilirim?
Hafif rüzgar vardı bana dönük yaptim ben de..00yandan izledi.. evet çok sevdi ama havalar kötü gidiyor malesef cikamiyoruzO zaman sevdi annesi ben henüz dışa dönük yapmadım bana doğru çeviriryorum 3 bucuk aylık oğlum
Vakit yaklaştıkça bende bir fena oluyorum bir taraftan erkenden olsun kurtulalım diyorum bi taraftan daha çok küçük diyorum birse annem aradı oda ağlıyormuş sünnet olacak diyeİlk gün o ağladı ben ağladım gerçekten zor ama sonradan iyi ki yaptırmışız dedim çok kolay atlattık şükür
Darısı size
İnsan gerçekten kıyamıyor küçücükler ama dönmeye başladıkça daha zor olacak.Vakit yaklaştıkça bende bir fena oluyorum bir taraftan erkenden olsun kurtulalım diyorum bi taraftan daha çok küçük diyorum birse annem aradı oda ağlıyormuş sünnet olacak diye
Evet öyle bunu biliyorum ilerde daha Zor olacak ama birde hiçbirseuden haberi yok yarın pipi kesilecek bu gülüyorİnsan gerçekten kıyamıyor küçücükler ama dönmeye başladıkça daha zor olacak.
Kardeşimi 6 yaşında yaptırmıştık 1 ay ağladı yaAğrısından değil kesildiğini biliyordu ya ona ağladı durdu.
Oğlum ilk gün yarım saat ağladı sonrakiler mızmızlanma şeklindeydi
Benimkin dede çıkmıştı sonra kendiliğinden söndü dokunmadım ben havasız kalan bi ter normal olabilirKızlar oğlumun makat bölgesinde 2 3 tane sivilce çıkmış sizce neden olur ya da var mı başına gelen. Her gün alerji değil senin oğlum desem de kendime ertesi gün yeni bir şey görüyorum
Canım hiç canını sıkma benim büyük kızımda çok ufaktı hiç büyümüyordu herkes yüzüme karşı bu hiç büyümüyor çok küçük falan diyodu sonradan düzeldi. şimdi 5 yaşında sanki 8 yaşında gibiCanım ben 3 aydır meme reddi ile savaşıyorum resmen eğer oğlum mama ve biberon alsaydı birakcaktim bir tek gece emzirecektim ama malesef ne yaptiysam almadi. Beni. Oğlum da geçen ay 500 gram alıp 2 3 cm uzamış. Bu ay muhtemelen daha çok azalacak. Ama ben relactaz kullandimdan beri ki bide ben gün de 2 3 defa 5 6 damla veriyorum azaldı gaz mukus belki toleranstir . Ama bu emmeme kilo almama beni artık çok yordu psikilojik olarak hiç iyi değilim. Bide görümcelerim de diyolar onlarınki 1 ayda 300 400 zor alırmış şimdi hepsi koca çocuk oldu. Bilmiyorum ne düşüneceğimi
Canım bizde de vardı ben 2 ay önce temizledim bebek yağı sürdüm yarım saat beklettim ince uçlu tarakla çok hafif hafif terse doğru taradım hepsi kalktı bi daha da tekrarlamadı.Kızlar oğlumun kafasında konak var nasıl geçirebilirim?
Ya ne biliyim canım insan uzuluyo işte. Ama ben genetik olduğunu düşünüyorum. Eşim 1.72 60 kilo ben 1.58 57 kiloyum yani ikimizde yapılı değiliz. Kaldı ki enes aras 2200 doğdu bana göre çok iyi toparladı ama doktorlar can sıkıyor işte. Bide çok hareketlendi çocuk resmen enerji yakiyo. Buyuyo yani yediği her şeye gidiyo boya farklı organlara ne biliyim kendimi motive etmeye çalışıyorum işteCanım hiç canını sıkma benim büyük kızımda çok ufaktı hiç büyümüyordu herkes yüzüme karşı bu hiç büyümüyor çok küçük falan diyodu sonradan düzeldi. şimdi 5 yaşında sanki 8 yaşında gibiyemesin diye elinden alıyorum. Sağlıklı olsun yeter küçük olması kilo almaması bence hiç sorun değil sağlıklıysa
Canim bizi de haberdar et bizimki de hftya kesilecekEvet öyle bunu biliyorum ilerde daha Zor olacak ama birde hiçbirseuden haberi yok yarın pipi kesilecek bu gülüyor
Sünnet sırasında gülüyordu benimkiEvet öyle bunu biliyorum ilerde daha Zor olacak ama birde hiçbirseuden haberi yok yarın pipi kesilecek bu gülüyor
Bende bebek yağını denicem canim ilk banyosunda, geçmezse bebek yağı ve vazelini karistirip denicem onu da tavsiye etmişler. Insallah gecerCanım bizde de vardı ben 2 ay önce temizledim bebek yağı sürdüm yarım saat beklettim ince uçlu tarakla çok hafif hafif terse doğru taradım hepsi kalktı bi daha da tekrarlamadı.
yemek neyse de su yeterince icmeyince sutu cok etkiliyorKizlar oruc tutabilecek misiniz evde herkes baski yapiyor kayinvalidem esim benim babam hepsi sut veriyosun tutma diyor 3 bucuk aylik olduk etkiler mi ki sizce
Sahura kadar en az 2litre su içip tutacam inşallah. Duruma göre de devam edecem yada etmeyecemKizlar oruc tutabilecek misiniz evde herkes baski yapiyor kayinvalidem esim benim babam hepsi sut veriyosun tutma diyor 3 bucuk aylik olduk etkiler mi ki sizce
Su içmeyi belki iftar sahur arası yaparım günlük 3 lt tamamlarım, ama halsizlik bitkinlik durumundan yapamam diye düşünüyorum normalde bitap düşüyorum oruç tutarsam heralde ayakta duracak gücüm kalmaz yalnız olduğum için bebeği ve orucu aynı anda yürütemem diye aralarda bazen tutarım ama tamamını daha sonra tutmayı düşünüyorum ben . Allah hepimizin oruçlarını ibadetlerini kabul etsin, hayırlı sağlıklı huzurlu bereketli ramazanlar nasip etsin inşallah.Kizlar oruc tutabilecek misiniz evde herkes baski yapiyor kayinvalidem esim benim babam hepsi sut veriyosun tutma diyor 3 bucuk aylik olduk etkiler mi ki sizce
Ay inşallah benimki de kolay atlatırSünnet sırasında gülüyordu benimki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?