2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Umarım biran önce geçer sıkıntılı günler. Ama binada şükür. Heralde ek gıdaya geçtikleri zaman rahatlariz

Doğru tek idareci olunca 2 günde bir gidersiniz.. sağlık olsun..

Karnini ovalayip bacaklarini ileri geri hareketler yapmayi deniyor musun canim? Benimki de aşiri gazli dün gece karnini ovdum bacaklarini ileri geri hareketler yaptim 20-25 defa gaz çikardi kaka yapti rahatlayip uyudu
Yapıyorum canım. Yok benim kızım gazını çıkaramıyor bir turlu. Sırtını ovuyorum. Karnını ovuyorum.
Bacakları dediğin gibi yapıyorum yok olmuyor bir türlü.
Bu gaz sıkıntısı hangi aylarda bitecek

İnşallah canim. Kizimin ilk üç ayi geceli gündüzlü çok kötüydü. 3 aydan sonra geceleri düzeldi ama gündüz uykulari 1 yaşinda düzelebildi.

Aynı şeyler Biz de de var. Israrla alerji dedim doktor egzema yok Kusma yok dedi. Pişik de olmayınca üstünde durmadı
Bizdede egzama basladi ara sira mukuslu kaka yapiyor ama doktor alerjinin ustunde durmuyor hic bir huysuzluguda yok diye bende diyet yapmiyorum ama ihmal mi ediyoruz icimde hep bir suphe var

Umarım biran önce geçer sıkıntılı günler. Ama binada şükür. Heralde ek gıdaya geçtikleri zaman rahatlariz
Evet ya dört gözle bekliyorum bakalim. Valla ben artık bir karar aldım varsa da yoksa da takmıyorum sma li çocukları düşününce ya da sma çocuklu anneleri düşününce kendi dertlerimden utanıyorum şükretmek lazım kilo yu asla dert etmeyecem sağlıklı olsun yeter zaten çok minnoş doğmuştu oğlum buna şükür. Buyuyecekler esimin sulalesinde hic kilolu cocuk yok. Genetik oldugunuda düşünüyorum

Bizdede egzama basladi ara sira mukuslu kaka yapiyor ama doktor alerjinin ustunde durmuyor hic bir huysuzluguda yok diye bende diyet yapmiyorum ama ihmal mi ediyoruz icimde hep bir suphe var
Işte bu şüphe de beni yiyip bitiriyor. Yemesem bu sefer sütüm olmuyo ki bi tek emiyo oğlum yemek zorundayım. Eşimle aram bozulacak artık bizim çocuğumuz iyi söyleye söyleye hasta edeceksin hastaneye gidip gelmekten hasta olacak çocuk diyo. Sen de takma varsa alerji illaki bi yer de ben varım burdayım diyecek

Evet siz bi sorun bakalim sizin doktor ne diyecek bi doktorlarda bi alemler cevabınızı bekliyorum

Hanımlar merhabalar 4.ay kontrolümüzde yine kilo alımı az çıktı, meme mama reddi, huzursuzluk, ağlama vardı bunları söyleyince doktor idrar yolları enfeksiyonu olabilir çok sık karşılaşıyoruz kız bebeklerde bir bakalım dedi tahlil verdik sonucu bekliyoruz bu şikayetleri olanlar vardı bilginiz olsun.

Kizlar Bime cok güzel kitaplar gelmiş kaliteside cok iyi ağızlarına alsalar bile sayfalar kalın kopma ıslanma olmuyo üstelik 3 bucuk lira kaçırmayın derim.ihtiyaciniz varsa bebek takımları zibinlar vs biçok şey vardi ben ağız temizleme mendili hamur matı bide bu kitapları aldim bu sekilde indirim bulursak haberleselim

Eklentiler

• 16179701420861082932143.jpg
    109,9 KB · Görüntüleme: 43
  • 16179702618421194079518.jpg
    111,7 KB · Görüntüleme: 46
İnşallah canim. Kizimin ilk üç ayi geceli gündüzlü çok kötüydü. 3 aydan sonra geceleri düzeldi ama gündüz uykulari 1 yaşinda düzelebildi.
gündüz en çok uyumaları gereken zaman 1 yaş öncesi aslında sonrası zaten tek uykuya düşüyor infantil kolik miydi kızın ? Çok uzun sürmüş gazı

Selam canım ataktandır düzelir senin uykucu paşan diş de çok fena emzirme döneminde bir de Allah kolaylık versin canım

gündüz en çok uyumaları gereken zaman 1 yaş öncesi aslında sonrası zaten tek uykuya düşüyor infantil kolik miydi kızın ? Çok uzun sürmüş gazı
Aynen canim uyku olayi beni çok yipratmişti gaz olayi da tabii. Gazdan tam anlamiyla 6. Ayda kurtulmuştuk. Kolikti evet geceleri araba turlari atardik da öyle uyutur eve getirirdik

Arkadaşlar 4. Aya giriyoruz..
Sizler evde ne gibi oyunlar- etkinlikler yapıyorsunuz?
1 gününüz nasıl geçiyor?

Nasıl oyuncaklar aldınız? KItap okuyabiliyormusunuz?
Hoşunuza giden kitaplar neler?
Bugün kitaplarimizi aldim üsttekingonderide resimleri de var kitabı eline vermeye çalışıyorum bikac saniye duruyo resimleri gösterip isimlerini söylüyorum seslerini çıKarıp gidikliyorum cok hoşuna gidiyo kahkaha atmaya da basladik cok guler yüzlü oğlum mutlu bi bebek:) konuştuğumuz an gülmeye başlıyo aynaları cok seviyor çingiragi var onunla oynatıyorum sırtımı yastığa dayayıp dizlerimi hafifçe karnıma çekiyorum onu da üzerine yatırıyorum oturur pozisyonda kirmizi balık ve otobüsün tekerleği şarkılarını el dansı eşliğinde söylüyorum cok seviyo aklima gelenler bunlar

Evet halimize bin şükür canım çok haklısın takmamak lazım ama insan tek başına olunca çok takiyo maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…