Valla ben anlamadım bir şey bide raporlu özel mama. Düşük doğum kilosu olduğu için olabilir amani
Bizde de meme reddi başladı tekrarHiç kusması yok. Az emiyo derken 2.5 aydır meme reddi var geo uykuda emzirdim. 2 3 satte bir ama yetmemiş demek ki ne biliyim
Çok şükür kusmaları bittiCanım yanlış hatırlamıyorsam senin bebeğin de benimki gibi kusuyordu. Hala devam ediyor mu? Bir de sen müdür yardimcisiydin galiba ișe başladın mı? Rapor mu aldın?
Canımmmiyiyiz bizde valla seni özledim açıkcası yazmayınca da merak ettim cimcime kızın nasıll iyi mi Lidyamız?
Canim bebegin sağlığında birsey yoksa hiç kiloya takılma masallah gayet iyi boyida kilosudaOğlum 4 aylık. 2200 doğdu 48 cm. Şu an 5750 61 cm
Gaz için biogaia +metsil kullanıyorum canım oglum gazlı bi bebek bir gece acillik olduk metsili yazdı doktor ikiisni de kullancaksın dedi metsille rahatladık . Diğer konuda bılgım yok malesfMerhaba , oğlum 3 ay 1 haftalık memeyi emmek istiyo ama tutmuyo ağlıyo kakasinda 1 ay gibi bi süredir mukus var ama çok aşırı değil arada artıp azaliyo. Aşırı derece gaz sorunu var hala azalma olmadı hatta arttı diyebilirim. Uykusunda bile kıvranıyo yavrum. Nerdeyse 2 ay kadardir da geniz akıntısı var. Emdiginde gazını çıkarsak bile çok kusuyor. Kilo alımında sorun olmadığı için doktorumuz geçici dik tutun yatırırken başını yukseltin vs dedi. Gaz için çok damla denedik şuan biogaia kullanıyoruz. Gürültülü ve bazen köpüklü kaka yapıyo. Sarılık geçirdiği için 1 aydan önce yaklaşık 1 hafta kadar mama verdik. Biberona alışmış olduğunu sanmıyorum çünkü besin zehirlenmesi yaşadığımda mama ve biberon almadı. Emzik kullanıyoruz ama çok sık degil. Doktorumuz çocuk alerjisine bı baktır dedi ama randevumuz gelene kadar benim içim rahat etmedi. Böyle durumla karşılaşan var mı?
4 ay aşısı değildir de belki 4. ay atağıdır huyunu değiştirenBu 4 ay aşısı huyunu suyunu herseyini değiştirdi zaten surekli kucak isteyen bir bebekti simdi daha beter oldu bugün babam bile kizim Allah yardjmcin olsun işin çok zor dedi ben yanarım yavruma yavrum yanar yavrusuna misali
Yok Allaha şükür ama doktor sağ olsun dağıttı beniCanim bebegin sağlığında birsey yoksa hiç kiloya takılma masallah gayet iyi boyida kilosuda
Benim bebegimede şişko diyorlar bosverYok Allaha şükür ama doktor sağ olsun dağıttı beni
Amin canim ama aşıdan sonra oldu ne olduysa4 ay aşısı değildir de belki 4. ay atağıdır huyunu değiştirenşu atak dönemlerinden illallah ettim maalesef ben de, ataklar bitcek bu sefer yaş sendromları.. Allah hepimizin yardımcısı olsun
Kullandık canım ne kullanmadık ki hiç bı fark yok maalesef karnına dokundurmuyo o dereceGaz için biogaia +metsil kullanıyorum canım oglum gazlı bi bebek bir gece acillik olduk metsili yazdı doktor ikiisni de kullancaksın dedi metsille rahatladık . Diğer konuda bılgım yok malesf
Aynen canım çok tatlılar doyamıyo insan bakmaya sevmeye oynamayaCok tatli oldular yaAllah hayrli omur nasp etsn hepsne. Bnmkide emerken falam gozler fildir fildir emerken bogusuyor bnmle koltgumun altndan kafasni ckarp etrafa bkmaya clsiozaten ondan az kg aldi bnce
Çok geçmiş olsun canım şimdi nasıl oldu bebeğin?Kizlar selam nasilsiniz? Bebegimin karninda kizariklik oldu gecen hafta hafif bir yerinde vardi doktor egzama olabilir demisti nemlendir demisti hafiflemisti baya bu aksam birden artti yine. Alerji gibi birsey olabilir mi acaba bilgisi olan var mi?
Tatlım çok geçmiş olsun şimdi nasıl kızın? Doktora götürdün mü?Kızımın iki gün dür ateşi var. Nesi var anlamıyorum.
İnliyor adete. Ağlıyor. 38.7 idi ateşi fitil verdim
Çok geçmiş olsun bitanem. Ihlamurdan zarar gelmez pek ama yine de sen bilirsin. Şimdi nasıl götürdün mü doktora?Kızlar galiba oğlum usuttu. Öksürük var hapşırıyor burnu akiyo yarın doktora goturcem fakat evde yapabileceğim bir şey var mi 1 2 kasik ıhlamur vermeyi düşünüyorum ama korkuyorum da
Geçmiş olsun canım 4. Ay aşısı ateş yapmıştı bize de Biraz 1 kere mi ne calpol verdim sonra düştü düzeldi. Şimdi iyi mi?Çok şükür kusmaları bittiyok rapor almadım doğum izni bittiği gibi 6 aylık ücretsiz izin aldım ben canım.
iyi iyi teyzesi çok şüküürr senin fıstık da iyidir inşallahh. Bugün 4. ay aşısını oldu biraz ateşimiz var 37lerde seyredio üstünü hafiflettim 15 dkda bir kontrol edyorum 38 olursa calpol vericem bakalım inşallah olmaz
İyi kuzum çok şükür 36larda seyretti gece boyunca hala takipteyim 48 saat sürermiş aşı ateşleri atlatırız inşallah bugünü deGeçmiş olsun canım 4. Ay aşısı ateş yapmıştı bize de Biraz 1 kere mi ne calpol verdim sonra düştü düzeldi. Şimdi iyi mi?benim ki de çok şükür iyi teyzesii valla cimcimelik peşinde tam gaz görmelisin bir şımarmalar çığlıklar gülmeler.. İyice fena oldu
Canım benim kızım da öyleydi hele ki şu atak döneminde sabahlara kadar salladım o beşiği kollarım kopmuştu artık. 4. Ay atağı bitti tesadüfen bir gece yatırdım beşiğine ağzına da emziğini verdim eşime dedim sen bak durmazsa salla ben çamaşırları asayım. Bir geldim baktım bizim kız kendi kendine uyumuş. Yani şükür 4-5 gecedir emziği ağzına veriyorum o kendi dalıyor hiç sallamadan. Atak dönemi geçince dene bir de bakalım napıcak.Kızlar bebeğim sürekli beşikte sallanma istiyodu uykuya geçişte ve uyuduktan sonra ıhh dese sallama bekliyo diye uyku eğitimi vereyim sallamayı unutsun dedim sonuçç başarısızağlamadı ama hiç uyumadı çok huzursuz geçirdi bugünü salladım uyusun diye yine uyumadı bi kere huzursuz oldu ya demek düzeni bozuldu. Sanırım henüz çok küçük bunun için bi kaç ay daha beklim bari sonuna kadar böyle devam etcek değildir heralde
Canım bence de ataktandır o. Benim kız da ataktan çok huysuzdu bitti rahatladık.Bu 4 ay aşısı huyunu suyunu herseyini değiştirdi zaten surekli kucak isteyen bir bebekti simdi daha beter oldu bugün babam bile kizim Allah yardjmcin olsun işin çok zor dedi ben yanarım yavruma yavrum yanar yavrusuna misali
Anladım canım iyi olduğuna sevindim.İyi kuzum çok şükür 36larda seyretti gece boyunca hala takipteyim 48 saat sürermiş aşı ateşleri atlatırız inşallah bugünü deya çok tatlı oldulaar tam yemelikleerr şimdii, Liloş da çok cadı olduuu ısırıom totosunu bacağını neresi denk gelirse eşimle dişlerimiz kamaşıo habiree, kocaman yanaklarını ağzıma sokuorum komple
Canım bebeğinin kusma sorunu kendiliğinden mi geçti yoksa herhangi bir şey mi kullandın ?İyi kuzum çok şükür 36larda seyretti gece boyunca hala takipteyim 48 saat sürermiş aşı ateşleri atlatırız inşallah bugünü deya çok tatlı oldulaar tam yemelikleerr şimdii, Liloş da çok cadı olduuu ısırıom totosunu bacağını neresi denk gelirse eşimle dişlerimiz kamaşıo habiree, kocaman yanaklarını ağzıma sokuorum komple
Kendiliğinden geçti canım mide kapakçığı genişledikçe kusmalar da azaldı. Artık normal bebekler kadar bile kusmuyor. Bir de kolik bir bebek benim kızım. Ben fark ettim ki anne sütü de kusmasını artırıyordu zaten mama + meme gidiyorduk ama sütüm bikaç damlaya düşüp meme reddi de olunca sütü kestim komple 3 bçk aylıkken. maması da antikolik mama biberonu da öyle bir de baby bliss gaz damlası kullanıyoruz hepsi birden çok iyi geldiCanım bebeğinin kusma sorunu kendiliğinden mi geçti yoksa herhangi bir şey mi kullandın ?
Hmm maşallah ne güzelKendiliğinden geçti canım mide kapakçığı genişledikçe kusmalar da azaldı. Artık normal bebekler kadar bile kusmuyor. Bir de kolik bir bebek benim kızım. Ben fark ettim ki anne sütü de kusmasını artırıyordu zaten mama + meme gidiyorduk ama sütüm bikaç damlaya düşüp meme reddi de olunca sütü kestim komple 3 bçk aylıkken. maması da antikolik mama biberonu da öyle bir de baby bliss gaz damlası kullanıyoruz hepsi birden çok iyi geldibir de hiç hırpalamıyoruz evde yio gaz alıoruz ana kucağına yatırıoruz biraz hazmedince halısına vs alıoruz. Mesela annemlere gittiğimzde onlar sevip ederken biraz hırpalıyorlar herhalde, onlarda kusuyor ama ağzının kenarına geliyor öyle çok değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?