2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Canım yanlış hatırlamıyorsam senin bebeğin de benimki gibi kusuyordu. Hala devam ediyor mu? Bir de sen müdür yardimcisiydin galiba ișe başladın mı? Rapor mu aldın?
Çok şükür kusmaları bitti yok rapor almadım doğum izni bittiği gibi 6 aylık ücretsiz izin aldım ben canım.
Canımmm iyiyiz bizde valla seni özledim açıkcası yazmayınca da merak ettim cimcime kızın nasıll iyi mi Lidyamız?
iyi iyi teyzesi çok şüküürr senin fıstık da iyidir inşallahh. Bugün 4. ay aşısını oldu biraz ateşimiz var 37lerde seyredio üstünü hafiflettim 15 dkda bir kontrol edyorum 38 olursa calpol vericem bakalım inşallah olmaz

Kızlar bebeğim sürekli beşikte sallanma istiyodu uykuya geçişte ve uyuduktan sonra ıhh dese sallama bekliyo diye uyku eğitimi vereyim sallamayı unutsun dedim sonuçç başarısız ağlamadı ama hiç uyumadı çok huzursuz geçirdi bugünü salladım uyusun diye yine uyumadı bi kere huzursuz oldu ya demek düzeni bozuldu. Sanırım henüz çok küçük bunun için bi kaç ay daha beklim bari sonuna kadar böyle devam etcek değildir heralde

Gaz için biogaia +metsil kullanıyorum canım oglum gazlı bi bebek bir gece acillik olduk metsili yazdı doktor ikiisni de kullancaksın dedi metsille rahatladık . Diğer konuda bılgım yok malesf

Bu 4 ay aşısı huyunu suyunu herseyini değiştirdi zaten surekli kucak isteyen bir bebekti simdi daha beter oldu bugün babam bile kizim Allah yardjmcin olsun işin çok zor dedi ben yanarım yavruma yavrum yanar yavrusuna misali
4 ay aşısı değildir de belki 4. ay atağıdır huyunu değiştiren şu atak dönemlerinden illallah ettim maalesef ben de, ataklar bitcek bu sefer yaş sendromları.. Allah hepimizin yardımcısı olsun

Gaz için biogaia +metsil kullanıyorum canım oglum gazlı bi bebek bir gece acillik olduk metsili yazdı doktor ikiisni de kullancaksın dedi metsille rahatladık . Diğer konuda bılgım yok malesf
Kullandık canım ne kullanmadık ki hiç bı fark yok maalesef karnına dokundurmuyo o derece yarın alerji doktoruna gidicez bakalım bide o baksın

Cok tatli oldular yaAllah hayrli omur nasp etsn hepsne. Bnmkide emerken falam gozler fildir fildir emerken bogusuyor bnmle koltgumun altndan kafasni ckarp etrafa bkmaya clsio zaten ondan az kg aldi bnce
Aynen canım çok tatlılar doyamıyo insan bakmaya sevmeye oynamaya amin inşallah hiç sorma ya benimki de bi emiyo bi yüzüme bakıyo gülüyo ağzını kocaman açıyo bi daha emiyo bi daha gülüyo öyle şımarıklıkları var tatlı tatlı doyamıyorum bende onla oynamaya
Kizlar selam nasilsiniz? Bebegimin karninda kizariklik oldu gecen hafta hafif bir yerinde vardi doktor egzama olabilir demisti nemlendir demisti hafiflemisti baya bu aksam birden artti yine. Alerji gibi birsey olabilir mi acaba bilgisi olan var mi?
Çok geçmiş olsun canım şimdi nasıl oldu bebeğin?
Kızımın iki gün dür ateşi var. Nesi var anlamıyorum.
İnliyor adete. Ağlıyor. 38.7 idi ateşi fitil verdim
Tatlım çok geçmiş olsun şimdi nasıl kızın? Doktora götürdün mü?
Kızlar galiba oğlum usuttu. Öksürük var hapşırıyor burnu akiyo yarın doktora goturcem fakat evde yapabileceğim bir şey var mi 1 2 kasik ıhlamur vermeyi düşünüyorum ama korkuyorum da
Çok geçmiş olsun bitanem. Ihlamurdan zarar gelmez pek ama yine de sen bilirsin. Şimdi nasıl götürdün mü doktora?

Geçmiş olsun canım 4. Ay aşısı ateş yapmıştı bize de Biraz 1 kere mi ne calpol verdim sonra düştü düzeldi. Şimdi iyi mi? benim ki de çok şükür iyi teyzesii valla cimcimelik peşinde tam gaz görmelisin bir şımarmalar çığlıklar gülmeler.. İyice fena oldu

İyi kuzum çok şükür 36larda seyretti gece boyunca hala takipteyim 48 saat sürermiş aşı ateşleri atlatırız inşallah bugünü de ya çok tatlı oldulaar tam yemelikleerr şimdii, Liloş da çok cadı olduuu ısırıom totosunu bacağını neresi denk gelirse eşimle dişlerimiz kamaşıo habiree, kocaman yanaklarını ağzıma sokuorum komple

Canım benim kızım da öyleydi hele ki şu atak döneminde sabahlara kadar salladım o beşiği kollarım kopmuştu artık. 4. Ay atağı bitti tesadüfen bir gece yatırdım beşiğine ağzına da emziğini verdim eşime dedim sen bak durmazsa salla ben çamaşırları asayım. Bir geldim baktım bizim kız kendi kendine uyumuş. Yani şükür 4-5 gecedir emziği ağzına veriyorum o kendi dalıyor hiç sallamadan. Atak dönemi geçince dene bir de bakalım napıcak.
Bu 4 ay aşısı huyunu suyunu herseyini değiştirdi zaten surekli kucak isteyen bir bebekti simdi daha beter oldu bugün babam bile kizim Allah yardjmcin olsun işin çok zor dedi ben yanarım yavruma yavrum yanar yavrusuna misali
Canım bence de ataktandır o. Benim kız da ataktan çok huysuzdu bitti rahatladık.

Anladım canım iyi olduğuna sevindim. inşallah canım. valla ya insan sevmeye sıkıştırmaya doyamıyor herşeyim gecem gündüzüm Ela oldu yok böyle bir aşk aynen o yanaklar o minik ayaklar tatlı tatlı gülmeler çığlıklar öldürecek beni. yerimmm bennn o Liloşuuuu

Canım bebeğinin kusma sorunu kendiliğinden mi geçti yoksa herhangi bir şey mi kullandın ?

Canım bebeğinin kusma sorunu kendiliğinden mi geçti yoksa herhangi bir şey mi kullandın ?
Kendiliğinden geçti canım mide kapakçığı genişledikçe kusmalar da azaldı. Artık normal bebekler kadar bile kusmuyor. Bir de kolik bir bebek benim kızım. Ben fark ettim ki anne sütü de kusmasını artırıyordu zaten mama + meme gidiyorduk ama sütüm bikaç damlaya düşüp meme reddi de olunca sütü kestim komple 3 bçk aylıkken. maması da antikolik mama biberonu da öyle bir de baby bliss gaz damlası kullanıyoruz hepsi birden çok iyi geldi bir de hiç hırpalamıyoruz evde yio gaz alıoruz ana kucağına yatırıoruz biraz hazmedince halısına vs alıoruz. Mesela annemlere gittiğimzde onlar sevip ederken biraz hırpalıyorlar herhalde, onlarda kusuyor ama ağzının kenarına geliyor öyle çok değil.

Hmm maşallah ne güzel
Benim de son zamanda baya arttı kusması önceden çok yoktu.
Ne yapsam bilemedim. Doğru düzgün beslenemiyor böyle olunca. Acaba süt ürünlerini mi kessem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…