2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Kızımın iki gün dür ateşi var. Nesi var anlamıyorum.
İnliyor adete. Ağlıyor. 38.7 idi ateşi fitil verdim
Doktora götür bence üşütmüş olabilir, idrar yolu enfeksiyonu falan olabilir sadece fitille ateşi düşürmek çözüm değil ne olduğunu anlamak lazım. Durduk yere o kadar ateş olmaz

Canım biraz sakin olmaya çalış. Benim bebeğim 3 saat dolmadan teklif edersem hiç almıyor demekki karnı acıkmıyor. Bires bebeğini kendi haline bırak insan evladı bu aç kalır mı ? Sarılık riski vs olsa tamam ama şu an bebeğin sendeki stresi hissediyor. Biraz zor belki ama sakinleş ve bebeğini kendi haline bırak acıkınca illa ki emer mama vermiyorsun sonuçta ondan emmiyor dicem ama sadece emziriyorsun anladığım kadarıyla

İnan benim kız 4 yaşında oda aynı dün eşimle şunu dedik ve kızdık kıza kardeşim daha 4 aylık senin kadar yormuyor bunların sendromları bitmiyor 2 yaş 3 yaş 4 yaş

Kizlarr yavruşlariniza hangi probiyotikleri veriyosunuz? Kaleidon diye bi probiyotik varmiş(daha once duymamiştim) gaza baya iyi geliyormuş kullanan var mi? Ya bunu ya da nbl alcam. En son forbiome kullandim. Var mi tavsiyeleriniz?
Canım ben kaleidon u da denedim ama bı faydasını görmedim o yüzden biogaiya geri döndüm

Ben de kendi başıma başladım önce süt ürünlerini kestim ,tam olarak duzelmeyince yumurta denedim tavan yaptı belirtiler. Onu da kestim. Sonra alerji doktoruyla görüştüm buğday kuruyemiş kes dedi. Aşıdan sonra domates ve ıspanak da dokunmaya başladı. Kusmamiz aşırı vardı mide ile ilgili bı probl olabilir diye ilaçlı mide bağırsak filmi çektik.bir şey çıkmadı . Ben yediklerimi ve o günku tepkilerini hep yazdım. Ona göre hareket ettim. Şu an biraz daha toparladı gibi ama dokunan bir şey yesem kusma yine şiddetleniyor bağırsaklar gurulduyor ve muhakkak iki üç defa gürültülü kaka yapiyor

Kizlar selam nasilsiniz? Bebegimin karninda kizariklik oldu gecen hafta hafif bir yerinde vardi doktor egzama olabilir demisti nemlendir demisti hafiflemisti baya bu aksam birden artti yine. Alerji gibi birsey olabilir mi acaba bilgisi olan var mi?
Benim kızımı da göğüs ve sırt kısmında var bu tür kızarıklıklar hatta bazen ayak boğum kısmında da oluyor. Bizim alerjimiz var dokunan bir şey yediğim zaman çıkıyor sürekli nemlendirmeniz lazım. Özellikle banyodan sonraki üç dakika içinde ,çünkü o zaman vücut nemi hapsedebilihor

Doğduğu günden beri aşırı kusuyor hatta bı ara boğulur gibi oldu zar zor nefes alabildi. Gürültülü mukuslu kakası vardı günde bazen beş altı kez oluyordu en az yaptığı üç idi. Daha sonra geçmeyen konak başladı kafayı sardı resmen kulak arkası kabuklandi. Süt ürünlerini kesip haşlanmış yumurta yiyince yüzünde ve göğüs bölgesinde kızarıklık oluştu. İkinci ay aşısı ve rotadan sonra zaten daha kötü oldu. O yüzden asi yaptırmayacagim kesinlikle artık. Kilo alamıyordu nerdeyse 250/500 Gr arası en fazla Hâlâ kusuyor evet ama nerdeyse hiçbir şey yiyemiyorum hele dokunabilme ihtimali olan hiçbir şeye cesaret edemiyorum

Canım bende öyleydim ama hiç üzülme ve üstüne düşme acıkırsa mecbur emecek. Sütünün yettiğinden emin ol sadece eğer bebek memeyi aldığında süt gelmiyorsa yada doymuyorsa emmek istemez. E tabi karnı tok olursa da emmez. 4-5 gün sürer böyle sonra tekrar tutar. Benimki mesela pantolonsuz durmayı çok sever ben öyle emzirdim hep dikkatini dağıtıyordum yani nebilim dene bişeyler ama emmesi için ısrar etme kendisi istesin.

Son düzenleme:
Geçmiş olsun canım.evet aynı durumları yaşıyoruz artık yavaş yavaş dişin yerleri oluşuyor zamanı vakti gelincede çıkacak inşallah

Yok artık ciddi olamazsın masallah kac aylık Peki şimdi yani bebeğinin kıymetini bil
ayın 11inde 4 aylık olacağız. yemin ediyorum her sabah şükrediyorum annem bari sen düzenli oldun diye. Dün 21.10da uyumuş eşin kameradan izlemiş. 5.30da kalktı 5.40 gibi uyudu şuan uyuyor hala. Ama büyüğü 6.30dam beri anneeeee diye bağırıyor. Allah halime acıdı demek ki.
Benim bücürler bunlar

Haftasonu bizdede aynısı oluyor oğlum kreşe gitmediği için kızım sanki hep korkar gibi bakıyor etrafa hep ses evde hep bir ağlama uykuları berbat oluyor sıçrayarak uyanıyor

Merhaba , oğlum 3 ay 1 haftalık memeyi emmek istiyo ama tutmuyo ağlıyo kakasinda 1 ay gibi bi süredir mukus var ama çok aşırı değil arada artıp azaliyo. Aşırı derece gaz sorunu var hala azalma olmadı hatta arttı diyebilirim. Uykusunda bile kıvranıyo yavrum. Nerdeyse 2 ay kadardir da geniz akıntısı var. Emdiginde gazını çıkarsak bile çok kusuyor. Kilo alımında sorun olmadığı için doktorumuz geçici dik tutun yatırırken başını yukseltin vs dedi. Gaz için çok damla denedik şuan biogaia kullanıyoruz. Gürültülü ve bazen köpüklü kaka yapıyo. Sarılık geçirdiği için 1 aydan önce yaklaşık 1 hafta kadar mama verdik. Biberona alışmış olduğunu sanmıyorum çünkü besin zehirlenmesi yaşadığımda mama ve biberon almadı. Emzik kullanıyoruz ama çok sık degil. Doktorumuz çocuk alerjisine bı baktır dedi ama randevumuz gelene kadar benim içim rahat etmedi. Böyle durumla karşılaşan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…