2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Kizlarrrr nasilsiniz biz ek gidaya geciyoruz. 4.5 ayligiz henuz ama son kontrolunde 300 gr aldgi ve bnmde ise baslcagm icin doktorumuz ek gidaya geciriyor. İlk etapta yogurtla baslicakmisz. Sizker nslsnz havadisler nasl
İyiyiz canım sen nasılsın ? Sen diyet yapıyordun diye hatırlıyorum alerji yok muydu bebeğinde yoğurtla başlıyorsunuz diye merak ettim

İyiyiz canım sen nasılsın ? Sen diyet yapıyordun diye hatırlıyorum alerji yok muydu bebeğinde yoğurtla başlıyorsunuz diye merak ettim
Alerji yoktu canm. Ama bagirsaklarnda hassasiyet vardi. Ozellikle yumurta cok gaz yapiyordu. Ben de bu sebeple ya alerji cikarsa diye korkmuyor degilm. Bakip gorucez artk

Kizlar selam nasilsiniz? Bebegimin karninda kizariklik oldu gecen hafta hafif bir yerinde vardi doktor egzama olabilir demisti nemlendir demisti hafiflemisti baya bu aksam birden artti yine. Alerji gibi birsey olabilir mi acaba bilgisi olan var mi?

Eklentiler

• FE867469-4F74-4C89-929E-AE9C0A4863D0.jpeg
    100,2 KB · Görüntüleme: 53
Ya ne güzel hangi markayı kullanıyorsun? Külot bez daha mı pratik peki? Hangisi daha rahat? Oğlum çok hareketli de giydirmesi daha kolaysa onu deneyeyim
Aslında tereddüt etmiştim siparis verirken ama çok memnun kaldim. Sleepy marka benim oğlan da çok hareketli o ayaklar bez değiştirme de adeta horon tepiyor

Canim benim oğlumda öyle refluydu mide gelismemesi durumu için ultrason ve film çekildi çok şükür hersey normal.cikti hatta eve geldiğimizi ikinci günü 112 yi aradık çünkü kustugunda burnundan da geliyordu nefes alamıyordu surekli geceleri uyumadan bebeğimi seyrederek çok şükür bugünlere geldik şimdi hala kusuyor ama eskisine göre azaldı dr a götür mutlaka şurubu var onu icirmen lazım eğer reflu ise ve dikkat et mutlaka özelliklede geceleri emzirirken sonra hemen yatağa yatırma yada kaldırma aynı pozisyonda beklet bir kaç dakika sonra yerine yatır Allah yardimcin olsun

Kizlar selam nasilsiniz? Bebegimin karninda kizariklik oldu gecen hafta hafif bir yerinde vardi doktor egzama olabilir demisti nemlendir demisti hafiflemisti baya bu aksam birden artti yine. Alerji gibi birsey olabilir mi acaba bilgisi olan var mi?
Canim cok gvmis olsun inşallah biran önce geçer

Oncelille gecmis olsun. Az olani daha sik emzirmelisin once onu ver sonra diğerini böylelikle sut artar umarım. Gecen hafta sag göğsümde oldu benim içten sizlama, meme ucu aciyordu ve sertlikte vardi. Sıcak duş aldım masaj yaptim o gece hep sag meme verdim. 2 gun sürdü gecti şükür.

Gunaudın hanımlar.
Kızım 3 bucuk aylık.
Dun gece ateşi hep yüksek idi.
2 fitil vermek zorunda kaldım.
Elini hep ağzına sokuyor.
Ve ağzından hep tükürük akıyor.
Diş belirtisi olabilir mi. Bu durumu yaşayan var mı. Yada bilgisi olan

Alerji yoktu canm. Ama bagirsaklarnda hassasiyet vardi. Ozellikle yumurta cok gaz yapiyordu. Ben de bu sebeple ya alerji cikarsa diye korkmuyor degilm. Bakip gorucez artk
Anladım canım. Sen yiyorsan sorun olmuyorsa birşey olmaz bence. Yumurta zaten 6 aydan önce verilmiyor sanırım

Oyy kıyamam inşallah egzama değildir. Arkadaşımın bebeği 6 aylık. 4 aya kadar gaz sıkıntısı vardı 4 aydan sonra egzama başladı ve şu an süt ürünlerini ve kuruyemişleri kesti. Alerji çok yaygınlaştı inşallah değildir canım

Diş olabilir ama sanki erken benim oğlan neredeyse 5 aylık dağa çıkmadı başka birsey olabilir mi hırıltı var mı

Canım benim doğduğundan beri öle kızım. Herşeyi alerjiye bağlamamak lazım. 2 farklı doktora gittim alerji değil dedi. Konak da geçmedi bizde mesela. Karnı da hala aynı kakası da
Benim de gittiğim iki çocuk doktoru alerji değil dedi ama alerji çıktı. Her doktor bilemiyor maalesef . Gastroenteroloji ye görünün bir de isterseniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…