İyiyiz canım sen nasılsın ? Sen diyet yapıyordun diye hatırlıyorum alerji yok muydu bebeğinde yoğurtla başlıyorsunuz diye merak ettimKizlarrrr nasilsiniz biz ek gidaya geciyoruz. 4.5 ayligiz henuz ama son kontrolunde 300 gr aldgi ve bnmde ise baslcagm icin doktorumuz ek gidaya geciriyor. İlk etapta yogurtla baslicakmisz. Sizker nslsnz havadisler nasl
Alerji yoktu canm. Ama bagirsaklarnda hassasiyet vardi. Ozellikle yumurta cok gaz yapiyordu. Ben de bu sebeple ya alerji cikarsa diye korkmuyor degilm. Bakip gorucez artkİyiyiz canım sen nasılsın ? Sen diyet yapıyordun diye hatırlıyorum alerji yok muydu bebeğinde yoğurtla başlıyorsunuz diye merak ettim
Tabi insan suphelenir çünkü covidin belirtisi de ishal Allah korusun simdi nasıl peki bebişinBenımkı de oldu canım hatta covıd mı olduk dıye bıle suphelenmedım degıl
Kizim hiç yapmadi buda yapmaz insallahYaa çok tatlı oluyor o anda ama bir de acımasadamaklarını sıkıştırıyor hırslı hırslı, bir de dişli halini düşün
Aslında tereddüt etmiştim siparis verirken ama çok memnun kaldim. Sleepy marka benim oğlan da çok hareketli o ayaklar bez değiştirme de adeta horon tepiyorYa ne güzelhangi markayı kullanıyorsun? Külot bez daha mı pratik peki? Hangisi daha rahat? Oğlum çok hareketli de giydirmesi daha kolaysa onu deneyeyim
Canim benim oğlumda öyle refluydu mide gelismemesi durumu için ultrason ve film çekildi çok şükür hersey normal.cikti hatta eve geldiğimizi ikinci günü 112 yi aradık çünkü kustugunda burnundan da geliyordu nefes alamıyordu surekli geceleri uyumadan bebeğimi seyrederek çok şükür bugünlere geldik şimdi hala kusuyor ama eskisine göre azaldı dr a götür mutlaka şurubu var onu icirmen lazım eğer reflu ise ve dikkat et mutlaka özelliklede geceleri emzirirken sonra hemen yatağa yatırma yada kaldırma aynı pozisyonda beklet bir kaç dakika sonra yerine yatır Allah yardimcin olsunBen kendi başıma süt ürünleri diyeti yaptım bir şey değişmedi. 1 hafta da yumurta diyeti denedim yine değişmedi. İnternette mide kapakçığınin gelismemesinden olabilir diyor.6.ayda falan düzenliyormuş. Belki de ondandir diyorum. İnşallah tez vakitte geçer. Çocuğumu rahatca kucağıma alamıyorum, her an kusabiliyor
Canim cok gvmis olsun inşallah biran önce geçerKizlar selam nasilsiniz? Bebegimin karninda kizariklik oldu gecen hafta hafif bir yerinde vardi doktor egzama olabilir demisti nemlendir demisti hafiflemisti baya bu aksam birden artti yine. Alerji gibi birsey olabilir mi acaba bilgisi olan var mi?
Oncelille gecmis olsun. Az olani daha sik emzirmelisin once onu ver sonra diğerini böylelikle sut artar umarım. Gecen hafta sag göğsümde oldu benim içten sizlama, meme ucu aciyordu ve sertlikte vardi. Sıcak duş aldım masaj yaptim o gece hep sag meme verdim. 2 gun sürdü gecti şükür.Kizlar sağ göğsümde süt yok denecek kadar az ,o yüzden daha çok sol göğüsten emzirmeye çalışıyorum.Şu an 4.aya yaklaşıyoruz, göğüs ucun beyaz oldu şu toplamış gibi sonra söndü yara oldu kurudu soyuldu filan,içerden çok sızlıyor emzirirken tamam da sonrasında da çok acıyor uca doğru içerden bı sancı saplanıyor. Ne yapmalıyım sizce?
Insallah canim ins onemli bir sey degildirCanim cok gvmis olsun inşallah biran önce geçer
İnşallah canımInsallah canim ins onemli bir sey degildir
Geçmiş olsun canımKizlar selam nasilsiniz? Bebegimin karninda kizariklik oldu gecen hafta hafif bir yerinde vardi doktor egzama olabilir demisti nemlendir demisti hafiflemisti baya bu aksam birden artti yine. Alerji gibi birsey olabilir mi acaba bilgisi olan var mi?
Anladım canım. Sen yiyorsan sorun olmuyorsa birşey olmaz bence. Yumurta zaten 6 aydan önce verilmiyor sanırımAlerji yoktu canm. Ama bagirsaklarnda hassasiyet vardi. Ozellikle yumurta cok gaz yapiyordu. Ben de bu sebeple ya alerji cikarsa diye korkmuyor degilm. Bakip gorucez artk
Oyy kıyamam inşallah egzama değildir. Arkadaşımın bebeği 6 aylık. 4 aya kadar gaz sıkıntısı vardı 4 aydan sonra egzama başladı ve şu an süt ürünlerini ve kuruyemişleri kesti. Alerji çok yaygınlaştı inşallah değildir canımKizlar selam nasilsiniz? Bebegimin karninda kizariklik oldu gecen hafta hafif bir yerinde vardi doktor egzama olabilir demisti nemlendir demisti hafiflemisti baya bu aksam birden artti yine. Alerji gibi birsey olabilir mi acaba bilgisi olan var mi?
Diş olabilir ama sanki erken benim oğlan neredeyse 5 aylık dağa çıkmadı başka birsey olabilir mi hırıltı var mıGunaudın hanımlar.
Kızım 3 bucuk aylık.
Dun gece ateşi hep yüksek idi.
2 fitil vermek zorunda kaldım.
Elini hep ağzına sokuyor.
Ve ağzından hep tükürük akıyor.
Diş belirtisi olabilir mi. Bu durumu yaşayan var mı. Yada bilgisi olan
Sagol canimGeçmiş olsun canım
Evet var. Hırıltı olunca ne oluyor canım. Lütfen bilgi verebilir misinDiş olabilir ama sanki erken benim oğlan neredeyse 5 aylık dağa çıkmadı başka birsey olabilir mi hırıltı var mı
Benim de gittiğim iki çocuk doktoru alerji değil dedi ama alerji çıktı. Her doktor bilemiyor maalesef . Gastroenteroloji ye görünün bir de istersenizCanım benim doğduğundan beri öle kızım. Herşeyi alerjiye bağlamamak lazım. 2 farklı doktora gittim alerji değil dedi. Konak da geçmedi bizde mesela. Karnı da hala aynı kakası da
Gastroenteroloji doktoruna görünmenizi tavsiye ederimBelkide canım ya. Çarşamba iyi bir doktora randevu aldım gidecem kafamdaki soru işaretleri gitsin en azından psikolojim çok bozuldu artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?