Bebek normalde arada da olsa kendi kendine uyuyabiliyorsa belki ağlatmadan başarılı olunabilir yoksa çok zor. Ben büyük kızımda bir kere yatır kaldır yöntemini deniyim demiştim ama ben birkaç saniye dayanabildimEvet aradaki güven bağının zedelenmemesi çok önemli ama ağlatmadan da uyku eğitimi verilebilir. Bunun için bebeğin karakteride önemli tabiki her bebek uyku eğitiminde başarılı olmayabiliyor. Bebeğe göre ağlatmadan bir yöntemle kendi kendine uyuması öğretilebilir. Yoksa bende uyku eğitimi vereceğim diye bebeğimi saatlerce ağlatmam.
Aynen öyle canım her bebekte farklı ilerliyor ama normalde de çok ağlayan bir bebeğe ağlayarak uyku eğitimi vermeye çalışmak çokta mantıklı değil ben gün içerisinde bile ağlamasın keyifli olsun diye kırk takla atarken sırf o uyusun ben rahat edeyim diye ağlata ağlata uyutmak vicdansızlık olur, bende yapamam yaniBebek normalde arada da olsa kendi kendine uyuyabiliyorsa belki ağlatmadan başarılı olunabilir yoksa çok zor. Ben büyük kızımda bir kere yatır kaldır yöntemini deniyim demiştim ama ben birkaç saniye dayanabildimbana göre değil ve bence benim bebeğime göre de değildi. Ama arkadaşımın bebeği uyku eğitimi vermeden kendi kendine beşiğinde uyuyordu emzirip yatağa koyuyordu bakınıp parmağını emip uyuyordu her bebek aynı değil
Buarada arkadaşın ne kadar şanslıymış yaBebek normalde arada da olsa kendi kendine uyuyabiliyorsa belki ağlatmadan başarılı olunabilir yoksa çok zor. Ben büyük kızımda bir kere yatır kaldır yöntemini deniyim demiştim ama ben birkaç saniye dayanabildimbana göre değil ve bence benim bebeğime göre de değildi. Ama arkadaşımın bebeği uyku eğitimi vermeden kendi kendine beşiğinde uyuyordu emzirip yatağa koyuyordu bakınıp parmağını emip uyuyordu her bebek aynı değil
Anladım canım çok geçmiş olsun geçer inşallah da kuzum benim sıkma canını.Teşekkür ederim canım oğlum şimdi daha iyi bende de ufak tefek yüzümde hareket etmeyen yerler var inşallah onlarda geçecek
Benim oğlum uyandıktan sonra ilk uykusuna hemen hemen 1 saat 15dk. sonra 2. uykusuna 2 saat sonra yatıyor ama uykuları 1 saat falan oluyor son zamanlarda azaldı önceden en az 1,5-2 saat uyurdu. Sonraki uykularına geçmekte zorlanıyor. Hem uykusu var mızıklanıyor hemde tam dalıyor sonra gözlerini açıyor bu böyle 4-5 sefer sürüyor en sonunda uykuya geçiyor.kIzlar gündüz uykularınız nasıl?
benim kızım sabah uyandıktan sonra ilk uykusu en 3-5 saat arası oluyor. Sonrası zaten yok gibi. Acaba 2. Saatte artık uyandırmak mı lazım 11inde 4 aylık olacağız
Amin canimAnladım canım çok geçmiş olsun geçer inşallah da kuzum benim sıkma canını.
Bizim cok kisa kisa gunduz uykulari, yarim saat gibi 3-5 kez uyuyor, cok zor uyutuyorum, uykusuzluktan gozunu acamiyor ama dalamiyor uykuya bir turlu. Biraz uzunmus canim gunduz uykusu icin. İki parca halinde 2ser saat falan daha saglikli olur sanki.kIzlar gündüz uykularınız nasıl?
benim kızım sabah uyandıktan sonra ilk uykusu en 3-5 saat arası oluyor. Sonrası zaten yok gibi. Acaba 2. Saatte artık uyandırmak mı lazım 11inde 4 aylık olacağız
Ben kendi başıma süt ürünleri diyeti yaptım bir şey değişmedi. 1 hafta da yumurta diyeti denedim yine değişmedi. İnternette mide kapakçığınin gelismemesinden olabilir diyor.6.ayda falan düzenliyormuş. Belki de ondandir diyorum. İnşallah tez vakitte geçer. Çocuğumu rahatca kucağıma alamıyorum, her an kusabiliyorBenim de kızım dört buçuk aylık artık bizde de var alerji, kırkından sonra @Gevramel sağolsun onun sayesinde şüphelenip diyete başladım. Doktorlar dahil kimseyi inandiramadim ama kızımda düzelme olmuştu .fakat rota ve ikinci ay asisindan sonra toparlayamadik çoklu besin alerjisine dönüştü. Üç aydır diyet yapıyorum.ek gıdaya geçince belki düzelir diye umuyorum.
Canım benim kızım doğduğundan beri sürekli kusuyor,hem de öyle böyle değil. Reflü falan filan dediler ama gerekli her şeyi yapmama rağmen duzelmedi. Alerji olduğunu anlayimca dikkat ettim. Daha yeni yeni azalıyor kusması.
Benımkı de oldu canım hatta covıd mı olduk dıye bıle suphelenmedım degılKızlar 4 aylık asi sonrasi oglum çok kötü ateşledi ve ishal.oldu bugun dr a götürdüm bütün tahliller yapildi çok şükür birsey çıkmadı ama asi yan etki yapmış sizlerde olduğu böyle bir durum
Malesef herşey kitaplardaki gibi olmayabiliyor. Evet annenin stresi bebeğe yansıyor buna inanıyorum ama bazen durum tersine de dönebiliyor. Örneğin annem çabuk parlayan stresli bir insandır ama üç çocuğu için de çok kolay büyüdüler beni yormadılar derBuarada arkadaşın ne kadar şanslıymış ya
Ben normalde sakin biriyimdir beni tanıyanlar hep şey derdi, ya sen sakinsin bebeğinde sana benzer huzurlu bir bebek olur falan gel gelelim bana değil teyzesine çekti. Ablamda benim tam zıttım hareketli, sabırsız, canı çok tatlıdır falan benim oğlanda aynı o. Hep derdi bana benzesin diye bende Allah korusun derdimama ona çekti sanırım
Gece kaç saat uyuyor canım ? Belki gece uykusunun devamı olabilirkIzlar gündüz uykularınız nasıl?
İyiyiz çok şükür girmiyorum artık siteye ya, kızımla ilgileniyorum aklıma bile gelmio burasılimpido canım hiç sesin çıkmıyor merak ettik seni ve Lidyayı. Nasılsınız?
Canım yanlış hatırlamıyorsam senin bebeğin de benimki gibi kusuyordu. Hala devam ediyor mu? Bir de sen müdür yardimcisiydin galiba ișe başladın mı? Rapor mu aldın?İyiyiz çok şükür girmiyorum artık siteye ya, kızımla ilgileniyorum aklıma bile gelmio burasıeskiden çıkmazdım burdan siz nasılsınız?
Canımmmİyiyiz çok şükür girmiyorum artık siteye ya, kızımla ilgileniyorum aklıma bile gelmio burasıeskiden çıkmazdım burdan siz nasılsınız?
Hadi bakalım hayırlısıyla inşallah canım iyiyiz çok şükürKizlarrrr nasilsiniz biz ek gidaya geciyoruz. 4.5 ayligiz henuz ama son kontrolunde 300 gr aldgi ve bnmde ise baslcagm icin doktorumuz ek gidaya geciriyor. İlk etapta yogurtla baslicakmisz. Sizker nslsnz havadisler nasl
Cok tatli oldular yaAllah hayrli omur nasp etsn hepsne. Bnmkide emerken falam gozler fildir fildir emerken bogusuyor bnmle koltgumun altndan kafasni ckarp etrafa bkmaya clsioHadi bakalım hayırlısıyla inşallah canım iyiyiz çok şükürbenim ki yaramazlıklara devam şimdiden her yeri merak ediyor sürekli gezmek istiyor kucakta.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?