- 15 Mayıs 2013
- 3.034
- 3.209
- 373
Ondan mı bilmiyorum şimdi sorunca farkettim yaklaşık 1,5 haftadır göğüslerim çok yumuşak, boş gibi. 1 tanesini her zaman emmediği için arada bir sağıyorum normalde 160-170 ml çıkardı hatta ön sütü sağıp dökerdim 30 ml kadar ama 2 gün önce sağdım 100 ml’i zor gördüm ki 8 dk.da falan 150 sağardım ama 15 dk. sağdığım halde 100 zor çıktıPeki olunca sutunde bi azalma baskılanma filan oldumi
Sorma benimki de öyle hem uykusu var mızıklanıyor hem uyumuyor, kucakta sürekli geziyoruz. Uykuya dalıyor sonra ağlayarak uyanıyor. Şu atak yordu baya beniİki uc gundur uyutamiyorum ozellikle gunduzleri surekli agliyor, hep kucakta uyumak istiyor. Benim de egitim vermem sart. Hangi yontemi deneyeceksin, biraz okudum ama kiyabilecek miyim bilmiyorum biraz aglamalara vs dik durmak gerekecek
Ben kızımda yaşadım regl öncesi başlardı bittikten sonra eski haline donerdi bunda da oldum acaba bitek benim mi böyle oluyor diyordumOndan mı bilmiyorum şimdi sorunca farkettim yaklaşık 1,5 haftadır göğüslerim çok yumuşak, boş gibi. 1 tanesini her zaman emmediği için arada bir sağıyorum normalde 160-170 ml çıkardı hatta ön sütü sağıp dökerdim 30 ml kadar ama 2 gün önce sağdım 100 ml’i zor gördüm ki 8 dk.da falan 150 sağardım ama 15 dk. sağdığım halde 100 zor çıktıbende sütüm azaldı diye rezene, hurmaya falan yüklendim ama regl oldum diye mi oldu acaba
Yaa nerden bilecek cimcime senin ne kadar uğraştığını.Al benden de o kadar canım. Ayıptır söylemesi saçlarım yağ içindeydi bugün eşim işten erken geldi de duş aldım. Eşim 7/24 çalışıyor ben 2 çocukla (1 i ataklı bebe) gün nasıl geçiyor anlamıyorum. Kızım geliyor anne ben resim yaptım ödev yaptım çizgifilm izledim sen hala İpeği uyutmaya mı çalışıyorsun diyorannesi kaç defa yatırıp kaldırıyor bilse
Yalnız değilmişiz :) Benim bugün bitti gibi bakalım normale dönecek mi takip edeyimBen kızımda yaşadım regl öncesi başlardı bittikten sonra eski haline donerdi bunda da oldum acaba bitek benim mi böyle oluyor diyordum
İlk kızımda hiç uyumadigi için 25-30 cc veriyordum ben. Bir sefer ise yarıyorsa diğer sefer yaramayabiliyordu. Kesin çözüm değildi yani.Kızlar merhaba bi sorum olacak iyi geceler çayı kullanan varmı işe yarıyor mu birde kaç aydan itibaren araştırdım ama sorularıma cevap bulamadım
Dede ye mi benziyorBenim ki babambirde büyük dayi cok benzetiliyor ❤ onlarda birbirine benziyor zaten
Kucağında babanın bebekligi var cok degisik bir his
Bende senin gibiyim inanki oturarak emziriyorum ayaklarını çıplak yapıp emziriyorum o yatıyo ben oturup veriyorum her türlüsünü deniyorum ama yok tam olarak doyurmuyor karnını.Valla doğum emzirmekten daha kolaydı resmen. artık bana işkence gibi geliyo zaten zar zor emiyodu şimdi gaz başladı etrafa ilgi başladı ne doyduğunu anlıyorum ne acıktığını uykusunda emziriyodum ona da artık gaz izin vermiyo valla delirecem sonunda.
Amin canım inşallahYaa nerden bilecek cimcime senin ne kadar uğraştığını.valla yine iyisiniz kuzum siz yani 2-3 çocuğu olanlar.. Ben bir bebeyle bu hale geldim 2. Olsa naparım bilmem Allah cümlemize sağlık sıhhat versin inşallah kuzularımızla ilgilenelim inşallah
Canım ataktan bunlar 4. Ay atağı daha farklı daha uzun. Benim kız atağın en başlarında gündüz zor uyuyodu sonra gündüz iyi gece zorlamaya başladı son haftasında ise hem Gündüz hem gece uyumak istememe başladı. Dün akşam kendi kendine uyudu beşiğine koyunca sallamadan çok şaşırdım çünkü atakta sürekli beşik salladım sanırım bitiyo artık atağı. Ama bende bittim zor gerçekten. Allah kolaylık versin hepimize inşallah kuzum.Merhaba anneler
Bebeğim 3 ay 23 günlük. Gündüz uykuları çok uzun sürmüyor ama uykuya çok çabuk geçiyor, hemen uyutabiliyorum. Ancak gece uykusuna geçmesi minimum 1.5 saat sürüyor son 1-2 haftadır. 19:30-20:00 gibi yatma hazırlığına başlıyoruz uyuması 22:30 u buluyor bazen. Çok ağlıyor uyumamak için direniyor resmen. Ataktan olsa gündüz de sorunlu olmaz mıydı? Benzer durumu yaşayan var mı?
Canım bebeğini gözlemle benim kızım 3 aylık olduğu zamanlardan beri sürekli kalkıp kalkıp oturuyor kendisi oturmak istiyor pusetinde oturmaya çalışıyor kucağıma alıp göğsüme yaslıyorum başını o kalkıp oturuyor. Benim doktorum da öyle dedi ben kendi başına koltuğa oturtmadım hiç ama kucağıma oturtuyorum arada kısa kısaHerkese merhaba, bebeğim bugün 4 ay 5 günlük oldu. Doktor kısa süreli destekli oturabilir dedi ama kıyamıyorum henüz , Bir şey olacakmış gibi korkuyorum. Varmi bebeğini oturtan
Canım o süt olmadığından değil benim kız da yapıyor sanırım dişlerden yapıyor ısırır gibi yapıyor sürekli. Kaşınıyor sanırım.Bebeğim meme emerken damaklarıyla ısırıp memeyi sündürmeye başladı. Neden olabilir ? Süt var, diş mi gelecek anlamadım baya da hırslı çekiyor
Canım geçmiş olsun aşı ateş yapıyor evet üzülme 4 saatte bir ver demişti doktorum ateş olursa diye. 4 saatte bir verdim ben ateşi çıkmayana kadar. Merak etme geçer inşallah sıkma canını yapacak bir şey yok takipte kalmaktan başka bir an önce geçer inşallah canım .4. Ay aşısı olduk dün hep ateşi yükseliyor calpol veriyorum ama 4-5 saat sonra yıne yukselıyor cok sınırım bozuldu
Ben de olmadim daha, 4 aya 1 haftamiz kaldiKızlar Bu arada hala regl olmayan var mı aranızda ben hala olmadım
Benimki de 3 aylıkken geldi canım. Bana da erken geldi bende olmak istemiyordum ama oldu artık. Bugün doğumdan sonra 2. Reglim bitti.Dogumdan sonra regl olanlar kervanina ben de katildimBiraz erken oldu sanki
Canım ben renkli olanı beğendim bence oKızlar hadi bana fikir verinOğluma uyku arkadaşı alacağım da ben kararsız kaldım. Siz olsanız hangisini alırsınız? Gri olanı beğendim ama çok mu renksiz bebek için bilemedimEki Görüntüle 2816305 Eki Görüntüle 2816306
Bir süredir bwnim paşada yapiyor canim zaten salyalıBebeğim meme emerken damaklarıyla ısırıp memeyi sündürmeye başladı. Neden olabilir ? Süt var, diş mi gelecek anlamadım baya da hırslı çekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?