2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Kızlar merhaba bi sorum olacak iyi geceler çayı kullanan varmı işe yarıyor mu birde kaç aydan itibaren araştırdım ama sorularıma cevap bulamadım

Kızlar ben artık ek.gidaya da başladım zaten sutum.azalmisti birde yuz felci ile tamamen emme işimiz bitmisti sadece mama yiyordu masallah kilomuz gayet iyi ama artık ufaktan başladım aranızda vsrmi başka ek.gidaya başlayan

Canım goon büyük kalıp mesela ben 3 kullanıyorum 7-12 kg prima kaçtı unuttum ama premium care kalıbı büyüktü eskiden hala aynıysa goon ile uyumlu olur. Bu arada ben trendyoldan alıyorum markette satılıyor mu bilmiyorum. Japon markası bir ara instagramda çok reklamı yapılmıştı bana da hediye geldi bir tanıdıktan memnun kalınca devam ettim

Al benden de o kadar canım. Ayıptır söylemesi saçlarım yağ içindeydi bugün eşim işten erken geldi de duş aldım. Eşim 7/24 çalışıyor ben 2 çocukla (1 i ataklı bebe) gün nasıl geçiyor anlamıyorum. Kızım geliyor anne ben resim yaptım ödev yaptım çizgifilm izledim sen hala İpeği uyutmaya mı çalışıyorsun diyor annesi kaç defa yatırıp kaldırıyor bilse

7 mii ? Benim kızım bir başladı mı belki 10-15 defa çıkarıyor. Yavrum koca insan gibi onca gaz nasıl birikiyor içinde diye üzülüyorum

ek gida icin daha erken degil mi canim

Ben daha başlamadım ayın 10 unda 5 aylık olucaz sanırım 5.5 ay gibi ilk yoğurt tadımları ile başlarım sen nasıl oldun peki

Var canım benim. Benim oğlumda uyku düzeni kurdu kendi kendine gündüz 1 1.5 saat arayla 30 45 dk 1 saat kadar uyuyo. Gündüz daha kolay uyutuyorun gece ben de zorlanmaya başladım uykusu var ama direniyo ben de ataktandır diye düşünüyorum

Ben daha başlamadim ama bu ayın sonunda 5. Ayımız doluyo başlıyacak mayıs başı gibi 6 nin dolmasını beklemeyecem

3 numara bizimkine de olur o zaman canım sanki burda e-bebekte gördüm gibi haftaiçi bir uğrar bakarım olmazsa internetten sipariş veririm artık

Herkese merhaba, bebeğim bugün 4 ay 5 günlük oldu. Doktor kısa süreli destekli oturabilir dedi ama kıyamıyorum henüz , Bir şey olacakmış gibi korkuyorum. Varmi bebeğini oturtan
Benim bebeğim 4 ay 4 günlük ben gün içerisinde kısa kısa oturtuyorum geçen haftadan beri, uzun süre tutmuyorum sizde doktorunuzun dediği gibi o şekilde başlayabilirsiniz

Herkese merhaba, bebeğim bugün 4 ay 5 günlük oldu. Doktor kısa süreli destekli oturabilir dedi ama kıyamıyorum henüz , Bir şey olacakmış gibi korkuyorum. Varmi bebeğini oturtan
Ben bizim ki baya baya oturuyo hatta bizimkide 4 ay 3 günlük oturamasa zorlamam ama baya oturuyo çok hevesli kalkmaya çalışıyo sürekli

Evet büyük kalıp
Peki memnun musun ?
1 paket kullandım ama dokusu filan güzel sızdırmazlık yapmadı memnun kaldım ben sabit bi bez kullanmiyorum netten yada piyasadan hangisi ucuzsa onu aliyorum şimdiye kadar molfix goon önlem soffia (a101)bir kac tanede evy baby (hastaneden vermislerdi)kullandim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…