- 22 Ekim 2015
- 1.361
- 1.622
- 133
Bilmiyorum canim ben hiç kullanmadımKızlar merhaba bi sorum olacak iyi geceler çayı kullanan varmı işe yarıyor mu birde kaç aydan itibaren araştırdım ama sorularıma cevap bulamadım
Canım goon büyük kalıp mesela ben 3 kullanıyorum 7-12 kg prima kaçtı unuttum ama premium care kalıbı büyüktü eskiden hala aynıysa goon ile uyumlu olur. Bu arada ben trendyoldan alıyorum markette satılıyor mu bilmiyorum. Japon markası bir ara instagramda çok reklamı yapılmıştı bana da hediye geldi bir tanıdıktan memnun kalınca devam ettimMarkete gittim ama molfix pure and softun büyük paketi vardı almadım o yüzden ama goon’u da merak ettim şimdiBir daha ki markete gidişimde küçük paket varsa alacağım. Bir de kalıpları nasıl acaba? Sleepy küçüktü mesela ben primada 4 numara kullanıyorum bunda da 4 olur mu ki?
Al benden de o kadar canım. Ayıptır söylemesi saçlarım yağ içindeydi bugün eşim işten erken geldi de duş aldım. Eşim 7/24 çalışıyor ben 2 çocukla (1 i ataklı bebe) gün nasıl geçiyor anlamıyorum. Kızım geliyor anne ben resim yaptım ödev yaptım çizgifilm izledim sen hala İpeği uyutmaya mı çalışıyorsun diyorTamam canım çok sağol bir bakayım bendeşükür kuzum ya valla deli çıkıyor insan ne doğru düzgün uyku ne de başka bir şey aylardır kendime bakamadım hele bu 4. Ay atağından sonra bakımsızlık da aldı başını gitti. Bugün duştan sonra bir gülsuyu ile sildim yüzümü bir krem sürdüm oh be dünya varmış dedim eşim evde olmasa yine kalırdı o da. geçenlerde bir baktım kendime nolmuş bana dedim. Eşime bıyıklarım çıkmış niye söylemiyon diyom o da ben sana dedim de vaktin yok ki diyo adam da farkında vaktim olmadığının şu halime bak tarzan gibi geziyom ortada dedim şöyle süslenip püslenip gezen foto çekinen annelere acayip hayranım daha o levele geçemedim bugünümüze şükür neyse ki
Doğması gereken güne göreymiş canım bende öyle duydum ama benim kızınki normal haftasına göre gidiyo atağı erken giriyo yani benimki
Canım ben veremiyorum ya becerip de doktor portakal veya limon sık karıştır da ver dedi ama yok yapamadım daha.
Şükür annesi gözün aydın. Onlar kaka yapınca nasıl mutlu oluyoz dimi.. Analık başka bir şey valla
Evet büyük kalıpGooon kalibı buyuk molfix de 3 kullanırken goo nda 2 kullanıyorum
7 mii ? Benim kızım bir başladı mı belki 10-15 defa çıkarıyor. Yavrum koca insan gibi onca gaz nasıl birikiyor içinde diye üzülüyorumAha da valla benim oğlan delirecem 1 haftadan beri çocuk gazdan ememiyor resmen büyük insan gibi gaz cikariyo emdikten sonra bugün resmen tam 7 kere gaz çıkardı saydım. Niye böyle oldu bide benim oğlan gazsızdi çok problem yaşamamıştım
ek gida icin daha erken degil mi canimKızlar ben artık ek.gidaya da başladım zaten sutum.azalmisti birde yuz felci ile tamamen emme işimiz bitmisti sadece mama yiyordu masallah kilomuz gayet iyi ama artık ufaktan başladım aranızda vsrmi başka ek.gidaya başlayan
Ben daha başlamadım ayın 10 unda 5 aylık olucaz sanırım 5.5 ay gibi ilk yoğurt tadımları ile başlarım sen nasıl oldun pekiKızlar ben artık ek.gidaya da başladım zaten sutum.azalmisti birde yuz felci ile tamamen emme işimiz bitmisti sadece mama yiyordu masallah kilomuz gayet iyi ama artık ufaktan başladım aranızda vsrmi başka ek.gidaya başlayan
Benim ki babamHanımlar bebekleriniz kimlere benziyor keşfettiniz mi.
Benim ki tıpkı babası.
Gören herkes aaaa bu aynı babası diyor.
Sizde de mi böyle. Ben de bugün şok oldum çok ağladı yavrum7 mii ? Benim kızım bir başladı mı belki 10-15 defa çıkarıyor. Yavrum koca insan gibi onca gaz nasıl birikiyor içinde diye üzülüyorum
Var canım benim. Benim oğlumda uyku düzeni kurdu kendi kendine gündüz 1 1.5 saat arayla 30 45 dk 1 saat kadar uyuyo. Gündüz daha kolay uyutuyorun gece ben de zorlanmaya başladım uykusu var ama direniyo ben de ataktandır diye düşünüyorumMerhaba anneler
Bebeğim 3 ay 23 günlük. Gündüz uykuları çok uzun sürmüyor ama uykuya çok çabuk geçiyor, hemen uyutabiliyorum. Ancak gece uykusuna geçmesi minimum 1.5 saat sürüyor son 1-2 haftadır. 19:30-20:00 gibi yatma hazırlığına başlıyoruz uyuması 22:30 u buluyor bazen. Çok ağlıyor uyumamak için direniyor resmen. Ataktan olsa gündüz de sorunlu olmaz mıydı? Benzer durumu yaşayan var mı?
Ben daha başlamadim ama bu ayın sonunda 5. Ayımız doluyo başlıyacak mayıs başı gibi 6 nin dolmasını beklemeyecemKızlar ben artık ek.gidaya da başladım zaten sutum.azalmisti birde yuz felci ile tamamen emme işimiz bitmisti sadece mama yiyordu masallah kilomuz gayet iyi ama artık ufaktan başladım aranızda vsrmi başka ek.gidaya başlayan
3 numara bizimkine de olur o zaman canım sanki burda e-bebekte gördüm gibi haftaiçi bir uğrar bakarım olmazsa internetten sipariş veririm artıkCanım goon büyük kalıp mesela ben 3 kullanıyorum 7-12 kg prima kaçtı unuttum ama premium care kalıbı büyüktü eskiden hala aynıysa goon ile uyumlu olur. Bu arada ben trendyoldan alıyorum markette satılıyor mu bilmiyorum. Japon markası bir ara instagramda çok reklamı yapılmıştı bana da hediye geldi bir tanıdıktan memnun kalınca devam ettim
Benim bebeğim 4 ay 4 günlük ben gün içerisinde kısa kısa oturtuyorum geçen haftadan beri, uzun süre tutmuyorum sizde doktorunuzun dediği gibi o şekilde başlayabilirsinizHerkese merhaba, bebeğim bugün 4 ay 5 günlük oldu. Doktor kısa süreli destekli oturabilir dedi ama kıyamıyorum henüz , Bir şey olacakmış gibi korkuyorum. Varmi bebeğini oturtan
BenHerkese merhaba, bebeğim bugün 4 ay 5 günlük oldu. Doktor kısa süreli destekli oturabilir dedi ama kıyamıyorum henüz , Bir şey olacakmış gibi korkuyorum. Varmi bebeğini oturtan
1 paket kullandım ama dokusu filan güzel sızdırmazlık yapmadı memnun kaldım ben sabit bi bez kullanmiyorum netten yada piyasadan hangisi ucuzsa onu aliyorum şimdiye kadar molfix goon önlemEvet büyük kalıp
Peki memnun musun ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?