2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Arkadaşlar menenjit aşısını yaptırdınız mı? Doktorunuz ne önerdi?
Evet canım ilk dozunu 3. Ayda ikinciyi 5. Ayda üçüncüyü 13. Ayda önerdi doktorumuz. ilk dozunu yaptırdık işte biz de kuzum. Bende sleepy 4 kullanıyorum ayrıca gece kilodu güzel ben beğendim tavsiye ederim

Haklısın canım yoksa bir anlamı kalmıyor. Peki diyet sütünü etkiledi mi ? Neler yiyorsun bu süreçte. Kendimi ikna etmeye çalışıyorum
Valla yalan yok sütüm azalir mi diye başlarda çok endişe ettim ama azalma gibi bi durum olmadi çok su içiyorum akşam yemeklerinde de bi dolu tabak salata yiyorum heralde bunlarin etkisi vardir. Kahvaltida yiyecek bi seu yok zeytin ve recel disinda o yuzden patatesli seyler yapiyorum salatasi haslamasi kizartmasi salata domates biber flan dogruyorum kahvaltiyi oyle aradan cikariyorum. Aksama kadar 4 5 tane hurma yiyorum o da hem tatli ihtiyacimi bi nebze karsiliyo yoksa basin agriyo:) hem tok tutuyo hem de sute de faydasi var bence. Aksam yemekleri zten sebzeli yemekler zeytinyaginda psiiriyorum. Makarnada normalde yumurta oldugu icin tuketilmiyor ama ankara makarnada yumurta yok mesela onu da yiyorum. Baslarda duzen oturtmak skintiliydi simdi baya alistim hatta bagirsaklarim sanki daha iyi calismaya basladi:) benim tek skintim hamur isleri tatlilar bu konuda nefsim cok zorluyo beni

Bizde de aynu bu durumlar var. Yarın gidecez doktora bakalim

Benim bebeğimde öyleydi sonra farkettim ki kakasını yaparken poposunun altından tutuyorsam eğer beline kadar çıkıyor, sizinde belki öyledir
A evet genelde emerken kaka yapıyor ve o sırada ben poposunu tutuyor oluyorum o yüzden oluyor olabilir, uzandığında yaptığı zaman çıkmıyor çünkü

Primayı ilk oğlumda bir ay kullanmıştım her kakada boynuna kadar çıkıyordu o dönem bıraktık huggies kullandım ve vur sorunumuz çözüldü. Bence bez değişikliği iyi olabilir
Evet aklıma gelmiyor değil. Olmadı bende küçük bi paket huggies alıp deneyeyim, teşekkür ederim

Mukuslu kakada lökosit cikiyomus zten canim oyle biliyorum.
Evet canım doktorla konuştuk lökosit normal dedi bu seviyede. Kan falan olmadığı için laktoz intoleransi diye düşünüyoruz onun testi Ankaraya gitti daha belli olmadi ama doktor test de kesin tanı koymayabilir dedi. Relactaz damla kullanacağız 5 gün duruma göre tekrar değerlendirecek doktor

Relaktazi her emzirme oncesi mi kullancaksin? Bir de bu 5 gunluk surecte diyet verdi mi doktor

Evet aklıma gelmiyor değil. Olmadı bende küçük bi paket huggies alıp deneyeyim, teşekkür ederim
Bildiğim kadarıyla huggies artık Türkiye de satılmıyor, mayo bez ve gece kilodu var sadece. Bezleri kaliteliydi yumuşacıktı ben de ilk çocuğumda kullanmıştım. Sleepy natural kullaniyoruz şimdi fiyat olarak da makul diye ama pek yumuşak bir bez değil prima ya da molfix deneyebilirim ben de

Ya bilmiyorum keşke olsaydı. Bende primadan memnunum pişik yapmadı, çişide iyi tutuyor ama işte şu kaka olayını çözemedik. Oğlum doğduğundan hediye sleepy gelmişti onu denedim ama çişi beline çok geçiriyordu o yüzden devam etmedim.
Huggies yoksa molfix deneyeyim bende

Maalesef huggies artık Türkiye’de satılmıyor diye biliyorum. Ben şu anda sleepy bio naturel bez kullanıyorum . 3 numarada 168 tane var ve 3-5 gün önce trendyoldan 139 TL ye aldım. Ben çok memnunum bu bezle devam ederim

canım eski sleepylerden alma. Kardeşim de eskisinin hep çıkardığını söyledi bu yeni üretimden alıyoruz ikimiz ne çiş ne kaka çıkmıyor çok güzel resmini de koyuyorum bakarsın .

Eklentiler

• 9C1537F3-42F6-4966-A42E-3C843802AB63.png
    221,6 KB · Görüntüleme: 27
Ben de dogdu dogali primanin premium serisini kullaniyorum kizimda da hep onu kullanmstim bi kere bile pisik olmamisti. Ama sindi oglumda kaka tasirma problemi oluyo ayni seninki gibi. Kiz cocukla erkek cocuk farkli mi yapiyo kaka olayini anlamadim ki:)

Baya kayı bir diyet canım kolaylık diliyorum sana. Bende sadece süt ürünlerini keseyim diyorum. Çünkü bebeğim aşırı huzursuz devamlı ağlayan bir bebek Değil. Kakası mukuslu oluyor, konağı var, kulak arkaları döküntülü, göz üstünde bir kızarıklık var zaman zaman belirginleşiyor, bazen kakası varsa çok huzursuzlunıyor ve o zaman kakası mukuslu oluyor ve gündüz kısa uykular yapıyor ama gece iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…