- 29 Ekim 2020
- 1.740
- 3.656
- 83
- 32
İnşallah en kısa zamanda atlatırsınız canım çok geçmiş olsunArkadaşlar malesef ben faranjit bebeğinde grip olmus. Burnu tıkalı olduğu için rahat ememiyormuş. Boğazı kırmızı olduğu için öksürük şurubu propan, serum fizyolojik ve burun spreyi verdi bakalım 1hafta sonra kontrole çağırdı. Umarım geçer umarım..
Benim ki de 5 gün sonra 4. Ayını dolduracak canımAynen canım bende tam son adet tarihimde adet olmuştum yazmıştım buraya hatta hoşgeldin o kervana o zamanbenimde çoktu ilkinde kanamam hatta evde depend vardı depend giydim artık baş edemedim çünkü normal pedle. Sancım da vardı baya.
Canım biz de yaşıyoruz onu yaklaşık 1 haftadır. 4. Ay atağı sağolsun böyle bir sıkıntıya sürükledi bizi. Deli gibi uykusu var uyumak istemiyor. Bütün gece beşik salladım. Hanımefendi sabahın 5 inde açtı gözünü neymiş konuşcakmışbu bu bü büü agu sabah sabah böyle sesler çıkartıyor ben gözümü açamıyorum kızım konuşmanın sırası mı yat uyu diyorum boyuna konuşup gülmeye çalışıyor cadı kızım seninki kaç aylık canım 4. Ay atağında böyle oluyormuş çünkü.
Canım Benimki uzun zamandır kaşıyor parmağını dilinin altına götürüp kaşıtıyor oyuncaklarını battaniyesini falan ısırıyor parmağımı yakaladığı an parmağımı ısırıyor. Annemler damakları sertse diştendir demişlerdi önce sert değildi diş yerleri sonra sertleşti. Sende bir bak muhtemelen diştendir kuzum.
Hiç belli olmuyor canım. Büyük kızıma 4 aylıkken havuç tutturmaya başlamıştım baya rahatlıyordu ama dişi 10,5 aylıkken çıktı. Doktora her gittiğimizde eli kulağında öıkar yakında diyordu ama yaşına yaklaşmıştı dişi çıktığındaKızlar bebişlerin dişlerinin kaşındığını nasıl anlayabiliriz? Benim kızım birkaç gündür sürekli oyuncaklarını kemirmeye çalışıyor ama damaklarına baktığımda herhangi bir şişlik veya beyazlık göremedim. Öylesine mi yapıyor dişi mi kaşınıyor tam ayırt edemiyorum
Çok geçmiş olsun erken tespit edilmesi iyi olmuş. Büyük kızım 3,5 aylık bronşiolit olmuştu aynı şekilde ben faranjittim benden geçti sanırım. Miniğim de 2 gündür burnu tıkanıyor serumla yıkayıp aspiratörle çekiyorum inşallah böyle atlatırızArkadaşlar malesef ben faranjit bebeğinde grip olmus. Burnu tıkalı olduğu için rahat ememiyormuş. Boğazı kırmızı olduğu için öksürük şurubu propan, serum fizyolojik ve burun spreyi verdi bakalım 1hafta sonra kontrole çağırdı. Umarım geçer umarım..
Tamam işte canım ataktan uyku gerilemesi yaşıyorsunuz sizdeBenim ki de 5 gün sonra 4. Ayını dolduracak canım
Merhabalar ben cok kotu ve zor günler geçiriyorum pazartesi yüzümün sag tarafında başlayan rahatsızlık nedeniyle hastaneye gittim yüz felci geçirdiğimi öğrendim fizik tedavi ve akupunktur a başladım yarın tekrar nörolojiye gidecegim kontrol için değişen tek şey biraz daha konuşmam düzeldi dr um yorgunluktan olduğunu söyledi Emarda ve kanda cok şükür ki birsey çıkmadı 3 gece annemlerde kaldım dinlenmen lazım dedi dr ama yinede insan cok dinlenemiyor zaten yuzumu gördükçe ağlıyorum oglumu sag tarafima alamıyorum geçecek diye bekliyorum ...
Gecmis olsun canim, bizde pazartesi günü yaptırdık. Ilk gun anestezinin etkisi geçince surup verdim akşamına da fitil verdim. Dun ve bugünde aynı şekilde verdim belki akşam fitil vermicem durumuna göre.Kızlar çok şükür bugün sünnetimizi olduk dr ağrı kesici olarak surup ve fitil verdi bunların ikisinide aynı anda mı vericem bilgisi olan varmi şimdi surubu verdim fitil. Ne zman vereyim
Benimki çok inatlaştı ben bi 3,5 - 4 saat bekledim sonrasında beyaz gürültü açıp kucağımda konuşa konuşa tutturuyordum. O zaman bile ağlıyordu ama aç olunca mecbur kaldı. Kaşıkla verirsen bu sefer yine aç kalmayacağı için memeyi tutması zor olur bence normalde kaç saatte bir emiyor ona göre bir saat aralığı belirleyebilirsin canım. Mesela benim limitim 6 saatti ondan sonda almasaydı sağıp vermeyi düşünüyordum ama çok şükür gerek kalmadı.
Çok düz görünmüyor ama şimdiden önlemini almak lazım benim oğlum da hep sola yatıyor mümkün değil sağına yatıramıyorum. Kafasının sol tarafı biraz daha düz şuan. Ama 1 yaşına kadar düzelebiliyormuş. İnşallah düzelir
Düz kafa yastığı kullanıyor musun? O toparlar bence
Çok geçmiş olsun canım benim damatlığını da gör inşallah kuzumKizlar pazartesi gunu oğlumuzu sunnet ettirdikÜroloji doktoru yapti 15 dakika sürdü lokal anestezi ile. Calpol, paranax ve fusudin krem verdi. 1. Ve 2. Gun calpol ve fitili kullandık. Bugün 3. Gun daha rahat gibi. 2. Gun sargı bezini cok zor çıkardık biraz yapistigi için. Ne kadar erken yaptirilirsa o kadar iyiymis gerçekten.
Ben dün iki kere Calyon verdim fitili akşam yatarken ağrısı olursa veririm dedim baktım rahat vermedim bugunde hiç ilaç vermedim sargisini bugün çıkardı dr teramicin krem kullanıyorum 3 saatte bir altını açıp sürüyorum bide masajimiz var onu yapiyorumKizlar pazartesi gunu oğlumuzu sunnet ettirdikÜroloji doktoru yapti 15 dakika sürdü lokal anestezi ile. Calpol, paranax ve fusudin krem verdi. 1. Ve 2. Gun calpol ve fitili kullandık. Bugün 3. Gun daha rahat gibi. 2. Gun sargı bezini cok zor çıkardık biraz yapistigi için. Ne kadar erken yaptirilirsa o kadar iyiymis gerçekten.
Bizim de böyle başladı..Çok geçmiş olsun erken tespit edilmesi iyi olmuş. Büyük kızım 3,5 aylık bronşiolit olmuştu aynı şekilde ben faranjittim benden geçti sanırım. Miniğim de 2 gündür burnu tıkanıyor serumla yıkayıp aspiratörle çekiyorum inşallah böyle atlatırız
Bizim doktor su disinda bir seyin yaradigina inanmadigindan 4lt su diyor sadeceOktoruna sor bir mide ilacı varmış sütü 2katina çıkarıyormuş benim de kilo alımı düşerse kullanırız dedi ama ismini sormak aklıma gelmedibelki dr bilir
Sagol canim bizim menenjiti 2.ay ve 3.ayda yapti cok erken geldi bana o yuzden merak ettimEvet canım biz 3. Ayda yaptırdık bir de 5. Ayda yapılacak en son da 13. Ayda. 3 doz uygulanacak dedi doktor.
Ayy gerçekten mi rahatladım bende ıllegal tartıyoruz evde 4. Ay bıtmesıne 10 gun kaldı stres olmustumKilo alımı düşecekmiş 3. Aydan sonra 600 gr alması yeterliymis
Cok sagol canim aminÇok geçmiş olsun canım benim damatlığını da gör inşallah kuzum
Bizim 3. Aksami bugun ama bayag agliyor canimBen dün iki kere Calyon verdim fitili akşam yatarken ağrısı olursa veririm dedim baktım rahat vermedim bugunde hiç ilaç vermedim sargisini bugün çıkardı dr teramicin krem kullanıyorum 3 saatte bir altını açıp sürüyorum bide masajimiz var onu yapiyorum
Ben kullanıyordum dün bitti vinelac a geçtim sürekli aynı vitamin kullanmıyorum günde bir alıyordum sabah kahvaltısı sonrasıPregnacare vit kullanan varmi? Omegayi gunde bir diger hapi gunde 2 kez mi iciyorsunuz
Lokal mi oldu çok iyi o zaman bizim doktorunuz lokal için geç kaldınız demişti bende genel olmasını istemiyordumKizlar pazartesi gunu oğlumuzu sunnet ettirdikÜroloji doktoru yapti 15 dakika sürdü lokal anestezi ile. Calpol, paranax ve fusudin krem verdi. 1. Ve 2. Gun calpol ve fitili kullandık. Bugün 3. Gun daha rahat gibi. 2. Gun sargı bezini cok zor çıkardık biraz yapistigi için. Ne kadar erken yaptirilirsa o kadar iyiymis gerçekten.
Bizimki de geçen hafta nezle oldu hırıltisi vardi gözleri falan yaşariyordu. Serum fizyolojik uygulayip bebegi ters çevirip sirtina vurunca akiyor genzindeki her şey. Hiç burun aspiratörüne falan gerek kalmıyor aklinda olsun. Kontrole gittik pazartesi iyileşmiş dedi doktor. Ablasi okula gidiyor o getirdi sanırım eve ben de hafta sonu baya griptim. Bu aralar salgın varmış zatenArkadaşlar malesef ben faranjit bebeğinde grip olmus. Burnu tıkalı olduğu için rahat ememiyormuş. Boğazı kırmızı olduğu için öksürük şurubu propan, serum fizyolojik ve burun spreyi verdi bakalım 1hafta sonra kontrole çağırdı. Umarım geçer umarım..
Evet geçen hafta bizde öyleydik ne çok iyiyiz ne doktora gidecek kadar kötüydük cuma rutin kontrolü vardı Dr a bizim biraz grip olduğunuzu söyledim oda böyle durumlarda serum fizyolojik kullanmamızı ateş olursa calpol vermemizi eğer calpole rağmen düşmez işe getirmemizi söyledi çok şükür gerek olmadı ama serum fizyolojik bir süre daha biZleBizimki de geçen hafta nezle oldu hırıltisi vardi gözleri falan yaşariyordu. Serum fizyolojik uygulayip bebegi ters çevirip sirtina vurunca akiyor genzindeki her şey. Hiç burun aspiratörüne falan gerek kalmıyor aklinda olsun. Kontrole gittik pazartesi iyileşmiş dedi doktor. Ablasi okula gidiyor o getirdi sanırım eve ben de hafta sonu baya griptim. Bu aralar salgın varmış zaten
Anladım canım bizim 2 ve 4 e rota 3 ve 5 e menenjit dedi doktor.Sagol canim bizim menenjiti 2.ay ve 3.ayda yapti cok erken geldi bana o yuzden merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?