2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
İnşallah en kısa zamanda atlatırsınız canım çok geçmiş olsun

Benim ki de 5 gün sonra 4. Ayını dolduracak canım

Hiç belli olmuyor canım. Büyük kızıma 4 aylıkken havuç tutturmaya başlamıştım baya rahatlıyordu ama dişi 10,5 aylıkken çıktı. Doktora her gittiğimizde eli kulağında öıkar yakında diyordu ama yaşına yaklaşmıştı dişi çıktığında

Çok geçmiş olsun erken tespit edilmesi iyi olmuş. Büyük kızım 3,5 aylık bronşiolit olmuştu aynı şekilde ben faranjittim benden geçti sanırım. Miniğim de 2 gündür burnu tıkanıyor serumla yıkayıp aspiratörle çekiyorum inşallah böyle atlatırız

Canim cok geçmiş olsun, ilk haftalar stresten benim de hiç sutum gelmedi ve göz migrenim tuttu 10 gun boyunca. Gunde bir defa olurdu en zor günlerimde bile eskiden, o sürede günde üç defa oldu. Stres cok zarar veriyor sakin kalmaya calis ve dinlen com geçmiş olsun.
Kızlar çok şükür bugün sünnetimizi olduk dr ağrı kesici olarak surup ve fitil verdi bunların ikisinide aynı anda mı vericem bilgisi olan varmi şimdi surubu verdim fitil. Ne zman vereyim
Gecmis olsun canim, bizde pazartesi günü yaptırdık. Ilk gun anestezinin etkisi geçince surup verdim akşamına da fitil verdim. Dun ve bugünde aynı şekilde verdim belki akşam fitil vermicem durumuna göre.

Benim oglumda hep sağına yatıyor sol tarafı daha yuvarlak gibi kafasının sag taraf daha düz insallah düzelir.

Kizlar pazartesi gunu oğlumuzu sunnet ettirdik Üroloji doktoru yapti 15 dakika sürdü lokal anestezi ile. Calpol, paranax ve fusudin krem verdi. 1. Ve 2. Gun calpol ve fitili kullandık. Bugün 3. Gun daha rahat gibi. 2. Gun sargı bezini cok zor çıkardık biraz yapistigi için. Ne kadar erken yaptirilirsa o kadar iyiymis gerçekten.

Çok geçmiş olsun canım benim damatlığını da gör inşallah kuzum

Ben dün iki kere Calyon verdim fitili akşam yatarken ağrısı olursa veririm dedim baktım rahat vermedim bugunde hiç ilaç vermedim sargisini bugün çıkardı dr teramicin krem kullanıyorum 3 saatte bir altını açıp sürüyorum bide masajimiz var onu yapiyorum

Bizim de böyle başladı..

Pregnacare vit kullanan varmi? Omegayi gunde bir diger hapi gunde 2 kez mi iciyorsunuz

Çok geçmiş olsun canım benim damatlığını da gör inşallah kuzum
Cok sagol canim amin
Bizim 3. Aksami bugun ama bayag agliyor canim o yüzden bugün de verdim fitil. Doktor sargiyı da bize cikarttirdi birazda yapışmış ilik su ve zeytinyağı ile epey ugrastik. Sabah aksam fusudin sürüyoruz bizde. Masajı nasil yapıyorsun? Bize hic masaj falan demedi.

Lokal mi oldu çok iyi o zaman bizim doktorunuz lokal için geç kaldınız demişti bende genel olmasını istemiyordum

Bizimki de geçen hafta nezle oldu hırıltisi vardi gözleri falan yaşariyordu. Serum fizyolojik uygulayip bebegi ters çevirip sirtina vurunca akiyor genzindeki her şey. Hiç burun aspiratörüne falan gerek kalmıyor aklinda olsun. Kontrole gittik pazartesi iyileşmiş dedi doktor. Ablasi okula gidiyor o getirdi sanırım eve ben de hafta sonu baya griptim. Bu aralar salgın varmış zaten

Evet geçen hafta bizde öyleydik ne çok iyiyiz ne doktora gidecek kadar kötüydük cuma rutin kontrolü vardı Dr a bizim biraz grip olduğunuzu söyledim oda böyle durumlarda serum fizyolojik kullanmamızı ateş olursa calpol vermemizi eğer calpole rağmen düşmez işe getirmemizi söyledi çok şükür gerek olmadı ama serum fizyolojik bir süre daha biZle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…