2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Merhaba bebeğiniz iyileşti mi

Kızlar kızımın kafasının arkası iyice düzleşti. Yan yatmıyor kesinlikle ne yapmam lazım ? Artık böyle kalmaz değil mi ? Çok mu kötü duruyor
Yapisalda oluyo canım ben kesinlikle hiç düz yatirmadim kusması var diye başından beri yastık kullaniyoruz ona rağmen buna benziyor düz yani özel yastık varmış ama ne kadar ise yarar bilmiyorum hala da düz yatirmiyorum çok dikkat ettim eğrilik filan olmasın diye ama malum

Kızlar günaydin . Son adet tarihim de regli oldun bunu bı kaç kişi yaşamıştı çok garibime gitmişti bende o kervana katıldım hic degilse aklımda şüphe kalmamış oldu normalden bile daha fazla sancı ve kanamam var ilk oludugu için sanırım

Aynı benimde öle oldu. Son adet tarihimde aşırı kanama oldu. Hatta gece bebek bezi koydum. Anca öle rahat ettim. Normalde o kadar kanamam olmazdı

Delirecem ya. Kaynanamla kayinpederim bebeği battaniye de sallamaya alıştırdılar
Peki kızlar mamayı kaşıklada mı vermiyim yani tamamen aç mı bırakayım?
Yok yok ac bırakma kaşıkla iciyosa kaşıkla ver. Ama dediğim gibi sürekli takipte ol uykuda emzir ya da uyanırken emzir canim

Enes arasla ben

Ayy hadi darısı basima olmadıkça stres oluyorsun

limpido

Benim bebeğim de 66 günlük ve doğduğundan beri kusuyor. Bebeginize tanı koyuldu mu? Ya da kendiliğinden düzeldi mi acaba? Doktora her sorduğumda fazlasıdır o kustuğu, düzelir zamanla diyor ama onu bir de bana sorun. Bebeğimi kucağıma korkarak alıyorum her an kusacak diye ki mutlaka kusuyor. Gerçi yatarken de fark etmiyor bir anda kusuyorMoralim bozuluyor, sürekli üst degistiriyorum, 274749300 tane mendil kullanıyorum

Kızlar bebişlerin dişlerinin kaşındığını nasıl anlayabiliriz? Benim kızım birkaç gündür sürekli oyuncaklarını kemirmeye çalışıyor ama damaklarına baktığımda herhangi bir şişlik veya beyazlık göremedim. Öylesine mi yapıyor dişi mi kaşınıyor tam ayırt edemiyorum

Gaza çok iyi geliyo diye bizde o hatayı yaptık ama ne yapıp ne edip unutturdum keyfine istemeye başlamıştı bı sure sonra çok yorucu açıkçası 1 haftadır normal sallıyoruz başka türlü sakinleştirmeye calis canım odaları filan gezdir sakince konuş

Ayy hadi darısı basima olmadıkça stres oluyorsun
Kesinlikle ben test almayı planliyodum ki hamileligimi bile ben kanamalı bı şekilde şans eseri öğrenen birisiyim ebe her daim evde test bulundur dedi hiç birşeyin o kadar korumaligi yok maalesef oda mesela prezervatif mağduru peş peşe oldu nasip kısacası bu işler

Burnu tıkalı olabilir mi ? 4-5gun önce bizim de öyleydi..dr gittik burnu için serum fizyolojik +otribebe+ damla verdi

Oktoruna sor bir mide ilacı varmış sütü 2katina çıkarıyormuş benim de kilo alımı düşerse kullanırız dedi ama ismini sormak aklıma gelmedi belki dr bilir

Kilo alımı düşecekmiş 3. Aydan sonra 600 gr alması yeterliymis

Okuduğum arastirdigim kadarıyla 1 yasa kadar müdahale edilmiyor. Masaja devam cogunluk masajla geciyor. Insallah bizim minnoslarjn da düzelir tez vakit. Gidince bana yaz olur mu :)
Aynen masaja devam.. hatta göz damlası bile önermedi çapak çok olmadıkça florayı bozmayalım dedi

Arkadaşlar malesef ben faranjit bebeğinde grip olmus. Burnu tıkalı olduğu için rahat ememiyormuş. Boğazı kırmızı olduğu için öksürük şurubu propan, serum fizyolojik ve burun spreyi verdi bakalım 1hafta sonra kontrole çağırdı. Umarım geçer umarım..

Aynen canım bende tam son adet tarihimde adet olmuştum yazmıştım buraya hatta hoşgeldin o kervana o zaman benimde çoktu ilkinde kanamam hatta evde depend vardı depend giydim artık baş edemedim çünkü normal pedle. Sancım da vardı baya.
Kızlar uyku gerilemesi hakkımda fikriniz var mı. Enes aras 2 3 gündür huysuz uyumak istemiyo resmen dişlerden de yapiyo sanırsam
Canım biz de yaşıyoruz onu yaklaşık 1 haftadır. 4. Ay atağı sağolsun böyle bir sıkıntıya sürükledi bizi. Deli gibi uykusu var uyumak istemiyor. Bütün gece beşik salladım. Hanımefendi sabahın 5 inde açtı gözünü neymiş konuşcakmış bu bu bü büü agu sabah sabah böyle sesler çıkartıyor ben gözümü açamıyorum kızım konuşmanın sırası mı yat uyu diyorum boyuna konuşup gülmeye çalışıyor cadı kızım seninki kaç aylık canım 4. Ay atağında böyle oluyormuş çünkü.
Canım Benimki uzun zamandır kaşıyor parmağını dilinin altına götürüp kaşıtıyor oyuncaklarını battaniyesini falan ısırıyor parmağımı yakaladığı an parmağımı ısırıyor. Annemler damakları sertse diştendir demişlerdi önce sert değildi diş yerleri sonra sertleşti. Sende bir bak muhtemelen diştendir kuzum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…