2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Amin canim benim

Canim babanda cok geçmiş olsun inşallah benimkide hemen geçer

N Nevalarinasya canım geçmiş olsun bi akrabamda gecirmisti yüz felci dr sakız çiğnemek önerMisti sende bi dene istersen inş faydası olur

N Nevalarinasya canım geçmiş olsun bi akrabamda gecirmisti yüz felci dr sakız çiğnemek önerMisti sende bi dene istersen inş faydası olur .

kızlar sütüm sanırım iyice azaldı. Şimdi sağdım baktım. 4-4.5 saatte toplam çıkan 120. Sağdan 80 soldan 40. Az değil mi bu oran? Siz sağdığınızda ne kadar çıkıyor .

Merhaba hanımlar Bugün 3. Ay kontrolü için götürdüm kızımı . Göz muayenesi de yaptırdım miyop astigmat dedi. Anne ya da baba da gozluk kullanan var mi dedi ?(Göz bozuklugu da genetikmiymis ) Kocam bey in cacik gozleri masallah iyi fildir fildir . Ben uzagi bulanik goruyorum ama gozluk kullanmiyorum.Yaşına girmeden bidaha gel bakalım zaten gözlük 2 yaşına doğru veriyoruz dedi. Suan 1 numara imis ilerleyebilir de duzelebilir de dedi .Doktoru da pek sevmedim de neyse. Başına gelen var mı endiselenmeli miyim?

Canım evet göz rahatsızlıkları da genetik ne yazık ki. Benim eşimin de gözünün birinde göz tembelliği var. 2. Ay göz muayenesi yapıldığında şükür iyi çıkmıştı. Ama ara ara muayene ettireceğiz biz de olursa eğer ilerlemesin diye. Sizinkinin rahatsızlığı ile ilgili bir bilgim yok.ama genetik olduğunu söylemek istedim. Çok geçmiş olsun canım benim inşallah düzelir kendiliğinden.

Canim babanda cok geçmiş olsun inşallah benimkide hemen geçer
Sağol canım benim amin inşallah hemen geçer verilen egzersizleri yap sık sık bak soffty arkadaşımız sakız çiğnemek demiş o da vardı doğru onu da yap inşallah en kısa zamanda iyileşirsin.

Ahh kuzum cok geçmiş olsun tez vakitte gecer insallah gecici oluyor duyuyorum bi tanıdıkta olmuştu. Lutfen dinlen arada destek al

Canım bu daralma olayını falan çocuk doktorunuz mu söylüyor başka doktor mu?
Canım biz hiç çocuk doktoruna göstermedik sünnetçi baktı sonra biraz yamuk oğlumun pipisi çocuk cerrahiye gittik o da çok dar deri kısmı dedi sünnet olunca rahatladı çok şükür

Kızlar merhaba Canım çok skkın bebeğim hiç meme emmiyor mamayı yiyor ama kucağıma emzirmek için alıyorum kıyamet kopuyo dün başladı başıma ağrılar girdi artık napcağımı ne yok izleyeceğimi bilmiyorum nolur yardımcı olun

Canım biz hiç çocuk doktoruna göstermedik sünnetçi baktı sonra biraz yamuk oğlumun pipisi çocuk cerrahiye gittik o da çok dar deri kısmı dedi sünnet olunca rahatladı çok şükür
Çok şükür canım
Çok sağol cevap için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…