bizde 3 aylik olduk daha bende adet olmadim emzirirken olmuyormus geneldeKızlar doğum sonrası hala regl olmayan varmi benim önceki dogumlerinde bebek 2 aylıkken olmaya başladım bunda 3 aylık olucak tık yok şüphe etmeye başladım ama eşim kendinden çok emin ki öyle aman aman bi birletelikte yaşamadık bide akıntı çok oluyor camasirim bayagi ıslanıyor sizde durumlar nasil
Moralini bebegin icin yuksek tut, sutun azsa da caresi var mama verebilirsin, karamsar olma bebeginin sana ihtiyaci var. Hepimizin problemleri var muhakkak ama anne olarak guclu olmaliyiz, kendini yalniz hissetme. Emmeme problemini biz de yasiyoruz, uykuluyken yakalayip vermeye calisiyorum ben de.Ben de 2.5 aylık olduk regl başladı .2 yıldır evliyim tükendim yoruldum biktim .Savasacak güç kalmadı bende .Sütüm de bitti denecek kadar az zaten emmiyor emse bile 1 dk sürmüyor sinirleniyor.Bastan beri yetmiyordu yaramiyordu sutum.Pes ettim .
Hiç vakit kaybetme hemen yaptır. Keşke şimdi ki aklım olsa kırkı için de yaptirirdim . Ilk akşam mizildandi baya sonra 2. 3. Gun baya iyiydi 2 hafta oldu 1 tane dikişi kaldı diğerleri kendi düştü. Bizde de daralma vardı ve dibinde intihap olmuş ıyikide yatırmışımKizlar sünnet yaptıran bikac kisi vardi grupta, kac günde tamamen iyilesti? Cok agladimi bebekleriniz? Bende yaptirmayi düşünüyorum 3,5 aylık oldu ama cok zorlanirmiyim diye korkuyorum. 6 aya kadar yapılmazsa 6 yaşından sonra yaptırılması tavsiye ediliyor. Doktorumuz cok beklemeyin yapışma var hafif dedi.
Benim de 4. Ayim dolacak haftaya ben de hala olmadım akıntı bende de var peçete kullanıyorum sürekliKızlar doğum sonrası hala regl olmayan varmi benim önceki dogumlerinde bebek 2 aylıkken olmaya başladım bunda 3 aylık olucak tık yok şüphe etmeye başladım ama eşim kendinden çok emin ki öyle aman aman bi birletelikte yaşamadık bide akıntı çok oluyor camasirim bayagi ıslanıyor sizde durumlar nasil
Ben de olmadim henuz 3 ay 10 gun oldu, akinti da yok. Sanirim emzirmenin etkisi ile bazilarimiz gec olacakKızlar doğum sonrası hala regl olmayan varmi benim önceki dogumlerinde bebek 2 aylıkken olmaya başladım bunda 3 aylık olucak tık yok şüphe etmeye başladım ama eşim kendinden çok emin ki öyle aman aman bi birletelikte yaşamadık bide akıntı çok oluyor camasirim bayagi ıslanıyor sizde durumlar nasil
Ah canim tesekkur ederim biliyorum belki benden daha cok sikintisi olan vardir. Her dağın karı ayrı. Kızım için katlanıyorum çekiyorum bazı şeyleri . Belki düzelir belki yoluna girer diye .Ama süt savaşını kaybettim. Mama vermek istemezdim lakin elden bişey gelmiyor.Her sıkıntının vardır bi selameti bakacağız artıkMoralini bebegin icin yuksek tut, sutun azsa da caresi var mama verebilirsin, karamsar olma bebeginin sana ihtiyaci var. Hepimizin problemleri var muhakkak ama anne olarak guclu olmaliyiz, kendini yalniz hissetme. Emmeme problemini biz de yasiyoruz, uykuluyken yakalayip vermeye calisiyorum ben de.
İnşallah hiç ağlamadan atlatırsınızMasallah canımbizde 2,5 aylıkken yaptıracağım ama 3 aylık olması gerekiyor dedi dusundugumuz doktor. Sanirim kendi tercihi o şekilde çünkü daha küçük yaptıran arkadaşlar var. Bu haftaicinde yaptıracaz insallah.
Insallah cabucak iyileşirlerErken olursa daha iyi olur gibi. Simdi bile hareketleri arttı.
Evet kuzum bende yaptırayım diyorum biran önce bize ilk muayenesinde daralma var dedi doktor ama 6 ayi da geçirmeyin dedi. Biraz daha havaların ısınmasını bekledik. Bu hafta yaptıracaz artik. Ablana Allah kolaylık versin
Ben kizimda 1 sene sonra oldum bunda da 3 ay olcak bikac gun sonra hala olmadim. Dogumdan sonra 1 seneye kadar normal diye biliyorum ama kokulu akintin varsa doktora gorun enfeksiyon olabilirKızlar doğum sonrası hala regl olmayan varmi benim önceki dogumlerinde bebek 2 aylıkken olmaya başladım bunda 3 aylık olucak tık yok şüphe etmeye başladım ama eşim kendinden çok emin ki öyle aman aman bi birletelikte yaşamadık bide akıntı çok oluyor camasirim bayagi ıslanıyor sizde durumlar nasil
2 hafta sonra 4 ay olacak hala adet olmadım canim. Enfeksiyon da vardi ilac kullandım ama sanirim geçmediKızlar doğum sonrası hala regl olmayan varmi benim önceki dogumlerinde bebek 2 aylıkken olmaya başladım bunda 3 aylık olucak tık yok şüphe etmeye başladım ama eşim kendinden çok emin ki öyle aman aman bi birletelikte yaşamadık bide akıntı çok oluyor camasirim bayagi ıslanıyor sizde durumlar nasil
Ben de 2.5 aylık olduk regl başladı .2 yıldır evliyim tükendim yoruldum biktim .Savasacak güç kalmadı bende .Sütüm de bitti denecek kadar az zaten emmiyor emse bile 1 dk sürmüyor sinirleniyor.Bastan beri yetmiyordu yaramiyordu sutum.Pes ettim .
Daha erken yaptırsam daha iyi olurmuş ama ancak toparladık canim cok gazlı benim bebegim ilk aylari hatırlamak bile istemiyorum. Suan nispeten azaldı. Insallah bu hafat hemen yaptiracazHiç vakit kaybetme hemen yaptır. Keşke şimdi ki aklım olsa kırkı için de yaptirirdim . Ilk akşam mizildandi baya sonra 2. 3. Gun baya iyiydi 2 hafta oldu 1 tane dikişi kaldı diğerleri kendi düştü. Bizde de daralma vardı ve dibinde intihap olmuş ıyikide yatırmışım
Ben Decavit'i yeniden kullanmaya başladım.Kızlar kendi için vitamin ya da her hangi bir takviye kullanan var mı varsa ne kullaniyorsunuz
Benim ilk ama durum aynı aşırı akıntı var ve hala regli olmadım 3 ay 5 gün oldu 40 a kadar kanamam oldu bir korunmasız ilişki var ama boşalma olmadı o kafamı kurcaliyo test yapsam mı diye dusunup duruyorumKızlar doğum sonrası hala regl olmayan varmi benim önceki dogumlerinde bebek 2 aylıkken olmaya başladım bunda 3 aylık olucak tık yok şüphe etmeye başladım ama eşim kendinden çok emin ki öyle aman aman bi birletelikte yaşamadık bide akıntı çok oluyor camasirim bayagi ıslanıyor sizde durumlar nasil
Decavit kullanabilirsin ama kan ilaciyla beraber kullanıldığında beni kabız yapmisti beni hamileliğimde de vinelac artı kan ilacı kullanıyorum sac dokulmemden dolayı düzenli olarak tekrar başlayacağım . Vinelac ilaç yerine geçmiyor özel vitamin 80 TL di sanırım gayet memnunum içinde probiyotik olduğundan gaz kabızlığa iyi geliyor .Kızlar kendi için vitamin ya da her hangi bir takviye kullanan var mı varsa ne kullaniyorsunuz
Allah Allah.. Anladım canım başka neden olur bende bilmiyorum. Benim süt kabarcığındandı geçti bu sıkıntılarım. İnşallah senin de geçer kuzumm.Görünürde bişey yok canım bilemedim ki göğüs üstü boyun arasında bı sızlama acı oluyo tam neresi yayıldığı için tarif edemiyorum
Valla ben 3 aylıkken oldum canım. Emzirirken olmuyor geç geliyor falan diyolar ama benim erkenden geldi beklemiyordum bende. Bünyeyle alakalı bence herkesin hormonları farklı o yüzden erken de olabilirsin emzirdiğin sürece olmaya da bilirsin. Doktor bana öyle demişti. Düzenli gelebilir düzensiz de olabilir emzirdiğin süre boyunca düzene sokmaya çalışmayacağız demişti.Kızlar doğum sonrası hala regl olmayan varmi benim önceki dogumlerinde bebek 2 aylıkken olmaya başladım bunda 3 aylık olucak tık yok şüphe etmeye başladım ama eşim kendinden çok emin ki öyle aman aman bi birletelikte yaşamadık bide akıntı çok oluyor camasirim bayagi ıslanıyor sizde durumlar nasil
Kuzum 2 sene bile olmayan varmış tamamen hormonel yani. Bende hemen olmayayım diye bakıyordum hemen oldum ama.Benim ilk ama durum aynı aşırı akıntı var ve hala regli olmadım 3 ay 5 gün oldu 40 a kadar kanamam oldu bir korunmasız ilişki var ama boşalma olmadı o kafamı kurcaliyo test yapsam mı diye dusunup duruyorum1 yıl olmayan bile varmış emzirildigi için hormonel gecikme illaki oluyormuş ama böylede insanın içinde şüphe kaliyor
4 ayi bitirdik sizler naslsnz nasl gidiyorKıyamam canım Allah kolaylık versin sana. İyi bari onlar bitmiş sevindim.kaç aylık oldu senin bebiş canım.
Rica ederim..doğrudur ben de vermek istemedim doktoruna sorup ona göre kullanayım dedim canım.
Peki ürolog mu yoksa cerrah mı yapacak sünneti birde klipsli ve geleneksel olarak 2 tip varmış hangisi olacakBen ilk oğlumu 40 günlükken sünnet etiirdim .hiçbir mızmızlık olmamıştı biz de.çok çabuk iyileşti.şimdi bu oğlum 3 aylık oldu neredeyse pazartesi günü ona da gün almaya gidicez doktora.merak etmeyin kızlar insan kıyamıyor ama inanın çok hızlı iyileşiyor.
İkis de yapıyor. Biz çocuk cerrahını tercih ettik.geleneksel yaptı.doktordan doktora yöntemler de değişiyorPeki ürolog mu yoksa cerrah mı yapacak sünneti birde klipsli ve geleneksel olarak 2 tip varmış hangisi olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?