2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Ya benim oğlum aynı hala dakik sanki 1 saat 15 dk filan sürüyor uyanık kalması uyuyuncada 1 saat dışın uyuyo
Aslında gunu gününü tutmuyor benimkinin bir gün gunduz uykusu güzelse diğer gün daha az uyumak istiyor. Senin minnoş kendi kendine mi uyuyor canim.
Ben kendim uyutmuyorum kendi uyumasına bırakıyorum oda keyfine göre takılıyor

Yok ufak besigimiz var ona koyup bi 5 10 dakika sallıyorum uyuyo denedim kendi kendin uyusun diye ama yok uyumuyo bey efendi

Bende tam dediğiniz durumdayım İstanbul Pendik’te mi oturuyorsunuz yoksa

Yok canim Ankaradayım, beyaz sesler iyi geliyor dışarıdaki sesi bastırmaya. Bugünde arabayla çıkıp gezdirdik arabada uyudu biraz. Cok çaresiz kalınca oyle yapicam tasinana kadar.

Kızlar benim bebem hiç uyumuyormuş gerçekten iki gündür maşallah mi diyim ne diyim çocuk sürekli uymak istiyor bir değişik oluyorm o kadar alışmışım ki uyumamasına gündüz on dk 20 dk anca uyuyordu geçe 11 buçukta yatıyordu gece sürekli kalkıyordu iki gündür sürekli uyuma istediği uyutmayınca huzursuz oluyor normalmi

Ya bende de aynı durum var. Yani tam değil daha ama uyumak istiyor sürekli ben de garip hissettim ama uyku kısalığı uzamıyor

Ya bende de aynı durum var. Yani tam değil daha ama uyumak istiyor sürekli ben de garip hissettim ama uyku kısalığı uzamıyor
Hadi ya yalnız değilim çok şükür ya düzene giriyor yavaştan bilemiyorum acaba halsiz olabilirmi diye düşünüyorum ama benek uyucakta büyücek önceden hiç uyumuyordu ondan sanırım bir değişik geliyor

Kızlar iyi akşamlar dün akşamdan beri sağ gogusumde emzirirken koltuk altı hizasından başlayan sancı sizi yani tarif edemiyorum anlık iğne batması tarzında biseyler oluyo göğüs ucumu cekincede yayiliyo bu sizi neden olabilir acaba sut kanallarıyla mi alakalı bı durum acaba ..

Canm valla iyi diyelmm iyi olsun. Benm bebis kolik cikti hic giremiyorm buraya da onla ugrasmaktan. Ama cok sukur gaz sancilari acillik olmalarimiz bitti en azndan
Kıyamam canım Allah kolaylık versin sana. İyi bari onlar bitmiş sevindim. kaç aylık oldu senin bebiş canım.
Sağol canım çok teşekkür ederim Bizim doktorumuz sağlık ocağının verdiğinin hem kabız yaptığını gemde dişleri boyadığını söyledi gerçekten kızımda da öyle olmuştu
Rica ederim.. doğrudur ben de vermek istemedim doktoruna sorup ona göre kullanayım dedim canım.

İyi akşamlar kuzum. Bende vardı o durum 3-4 gündür. Süt kabarcığı vardı göğüs ucumda. Süt kabarcığı aynen böyle yapıyo acıtıyo iğneler batıyomuş gibi oluyo. Dün buradan arkadaşların söylediklerini yaptım dün akşam çıktı da içindeki şey rahatladım. senin de var mı yoksa bir baksaydın göğsüne.

Görünürde bişey yok canım bilemedim ki göğüs üstü boyun arasında bı sızlama acı oluyo tam neresi yayıldığı için tarif edemiyorum

Ohh ne güzel maşallah miniğine
Ne kadarlık peki ? Darısı başımıza

Kızlar ya canım çok sıkkın.bebeğim bi emmesinde hiç kusmıyor diğer emmesinde çok kusuyır.iki gündür arttı kusması.sürekli midesinden geri gelip yutkunuyor.reflü denmesi için ille fışkırır tarzda kusması gerekiyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…