2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
kızlar birşey sormak istiyorum. Bebişlerin abisi ablası olanlar bebişlere zarar veriyorlar mı?
benim oğlum var 25 aylık. Kızım 3 aylık şimdi dün kumandayı kaşla göz arasında aldı dudağına vurdu. Küçüğün dudağı patladı. Ölüyorum sandım nasıl ağladı yavrum. Sizde durumlar ne kıskançlık var mı?

Kizim 4 yaşinda kardeşine bilincli zarar verme gibi bi tutumu yok. Ama cok kiskandi. Icinde firtinalar kopuyor ama disa belli etmiyor. Duygusal anlamda hincini bizden aliyor fazla hircin, ofkeli ilk baslarda daha kotuydu de suan biraz daha hafifledi.

Konak konusunda deneyimli anneler lütfen yardımcı olur musunuz. Bebeğimin konağı 3. Kez tekrarlıyor. Temizliyorum konağı Bir hafta sonra tekrarlıyor. Doktor Krem yazmıştı. Bunu kullan tekrar çıkmaz dedi. Bu sabah baktım yine çıkmış

Ben düzenli olarak banyodan önce sarı kantaron yağı sürüp bekletip taradım. Yeniden çıkıyordu ama git gide azaldı bu şekilde. 4. ay itibariyle bitti artık çıkmıyor çok şükür

Tam ta rota virüsü yaptırdınızmı diye soracakken okuduklarımda kafam tamamen karıştı sağlık ocagının yaptığı bütün aşıları yaptırdım şuan 3 buçuk aylığız zamanl geçtimi acaba diye yorum ararken okuduklarım karşısında şaşkınım aşı karştı olabilirsiniz belli yaşam tarnızda buna uygun ama bu kadar kötülemek nedir sizi okuyup acaba yaptrmasammı oldum ben kötü bir annemiyim çocuğumu zehirliyormuyun oldum ee yaptırmasam olası olan sonuçlar bunun vicdanı ??? Hangi pişmanlık daha çok üzer beni

Ben düzenli olarak banyodan önce sarı kantaron yağı sürüp bekletip taradım. Yeniden çıkıyordu ama git gide azaldı bu şekilde. 4. ay itibariyle bitti artık çıkmıyor çok şükür
Yağı nasıl arındırıyorsun
Bende bebeyağı sürdüm yıkadım yağlı kaldı kuzumun saçı

Bende aynı düşüncedeyim. Allah korusun hiçbir karar için pişman ettirmesin

Yağı nasıl arındırıyorsun
Bende bebeyağı sürdüm yıkadım yağlı kaldı kuzumun saçı
Yıkayınca geçiyor zaten sırf saçla konaklarını temizlemesi zor olduğu için saçını sıfıra vurduk kuzumun. Ondan sonra çok rahat temizlendi ve azaldı

Yaşı çok küçük bu şekilde davranması normal. 3 yaş altında kıskançlık daha tehlikeli seyrediyor. Dikkat ediyorsunuzdur mutlaka ama hiç yanlız bırakmayın diğeri de bebek zarar verdiğini anlayamaz. Benim kızım 6 yaşında kardeşine zarar vermiyor tebii ki yaşı nedeniyle. Ama kıskançlık olmadı dersem yalan olur. Başka türlü belli etti duygularını. Şimdi daha iyi zamanla herşey düzene girer

Bebeginizde alerji olabilir canım gecmeyen konak alerji belirtisi diye biliyorum ben

Merhabalar ben de forumu sessiz takip eden bir Aralık annesiyim fakat rota virüsü aşısı konusunda yazılanları görünce yazmadan edemedim. İlk oğlum 7 aylık civarıydı ve 3. ve 5. aylarda rota virüsü aşısını yaptırmıştık. Annem hemşire bilmeden virüs getirmişti hepimize geçmişti babam, kardeşim, eşim ve bana. Hayatımda ilk defa öyle kötü bir ishal olmuştum yerimden bile zor kalkıyordum halsizlikten istifar etmek için, hepimiz çok ağır atlattık. Ve inanır mısınız benim 7 aylık oğluma geçmedi içimizde tek hasta olmayan oydu şükürler olsun aşı korumuştu. Küçük oğluma da 3. ayda yaptırdım hemen. Uzun oldu hakkınızı helal edin hayırlı günler.

4 yaşında ablası var bize her kizdiginda gidip vuruyor önce hafif başlıyor sonra şiddeti artıyor ve küçük basıyor çığlığı sonra bi kacisi var tabana kuvvet sabahta pijamaskeli küçük oyuncagi bebeğin ağzına sokuyordu odaya geldiğimde böyle böyle gecirecez bu dönemi ins

Bizimkinde de fırtınalar kopuyor bazen talhayi sevmiyorum istemiyorum diyor ozaman şuraya bırakalım başkasına verelim diyorum onada kıyamıyorum izin vermiyor

Ya bana kızacaksınız ama valla şu alerji muhabbetlerinden alerji belirtilerinden yıldım. En ufak bir şey alerji ye çıkıyor tamam belki de öyle. Ama artık psikolojim bozuldu çocuğumun yüzünde sivilce cikiyo aha diyorum kesin alerji benimkinin de boğum yerleri kızarık hava almadığı için pisiyo aha diyorum alerji bizimkinde de konak var aha diyorum alerji artık o kadar çok psikolojim bozuldu ki korkudan bir şey yiyip içemiyorum ya. Diyeceksiniz ki rahatsız oluyorsan girme tamam girmem ama benim yaşadığım korkunun aynısını yaşayan bayanlarda var. Herkesin çocuğu farklı vücut tepkileri farklı. Her şeye alerji demeyin nolursunuz diyecekseniz de özelden yazın valla

Kızlar oğlum sürekli elini gözüne götürüyordu hep dikkat ettim ama az önce yine parmağını gözüne soktu. Sonra gözünden yaş gelince dikkatli bakayım dedim göz bebeğini çizmiş. Baya belli oluyor. Yarın sabahtan göz doktoruna gideceğim ama bir şey olur mu ya çok moralim bozuldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…