2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Cok sagol canim.Hangi grup derken canm? Kalça geriliği varmış dedi doktor. 3. Ayda da düzelmeyince bandaj takti.

Şırınga ve kaşıkla gercekten zor insallah tutar minigim de hiç birine gerek kalmadan güzel güzel alir kiloları

Seviyeleri vardı sanırım canım ondan sordum. Ne kadar kalacak peki
Seviyeyi bilmiyorum ama epey kalacak. Sağ bacak alfasi 65 diğeri 48 canım. Cikmamis ama kritik diye geçiyor. Sanirim 6 ay kalır. Doktor ilerlemeye göre karar vericez dedi ama epey düşük açısı. Ilk zamanlar 57 falandı.benin içine sinmedi. 3. Ay kontrolunde farklı bir merkezde ultrason cektirince 48 cıktı o sol kalça. Yani her radyolojide bebek kalçası doğru olculemiyor maalesef. Biz bu yuzde N 3 aylıkken başladık tedaviye. 3 aylijken basladigimiz icin de uzun surecek tedavi. Ama saglik olsun diyelim :)yine de erken teşhis dedi doktorumuz.

Kızlar bu 12. Hafta atağını atlatabildiniz mi? Benim oğlum çok değişti kafayı yenek üzereyim 3-4 gündür nefes aldırmıyor . Ataktandır ve yakın zamanda geçer diye düşünmek istiyorum

onceki atagi atlattik mi ondan bile emin degilim neler yapiyor bebis
Asla düzgün uyumuyor gündüzleri 5 dk uyuyor ağlayarak uyanıyor altı temiz karnı tok duş aldırıyorum uyuyor 10 dk sürmüyor sürekli sohbet sürekli kucak istiyor iki dk yanından kalkayım kıyameti koparıyor tükürük çıkarıyor bağırıyor sürekli babasını bile yabancılıyor hep benı ıstıyor 4 gündür mafoldum ateşine bakıyorum hasta mı ettim çocuğu diye o da normal ama bilemedim gerçekten atak yazıyor uygulamada aşırı sık beslenmek istiyor tek olumlu yanı da bu sanırım

Kizimin elleri yumruk seklinde ve tek kolunu hep havada tutuyor. İnternette elleri yumruk yapmasi ac demek diyor ama yenide emse hep yumruk elleri ac olsa aglardi diye dusunuyorum. Tek kolunu havada tutan var mi sebebini bilen var mi

Erken teşhis olmasına sevindim canım çabucak düzelir inşallah bacak boğumlarıda farklılık var mı

Biz bir turlu gunduz uykusunu duzenleyememistik, en fazla 30-40 dk uyuyor, bugunleri de arayacagiz demek ki surekli kucak olayi cok zor, insanin psikolojisi de alt ust oluyor baska hicbir sey yapamadigindan. İnsallah bir an once gecer canim

Kizimin elleri yumruk seklinde ve tek kolunu hep havada tutuyor. İnternette elleri yumruk yapmasi ac demek diyor ama yenide emse hep yumruk elleri ac olsa aglardi diye dusunuyorum. Tek kolunu havada tutan var mi sebebini bilen var mi
Ellerin yumruk olması, kolların bacakların gergin olması, elleri yüzün etrafında tutma stres belirtisidir. Bebek açken de stresli olur, gazliyken de, annesini ozlediginde de, uykusu geldiginde de. Her seyi açlığa yorup anneleri perişan ediyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…