Gazdan çok alerjiye benziyor sizin durumunuz. Peynir cok yemek isterseniz tulum gibi cok uzun süre beklemiş peynirleri deneyin. Lorda ciddi bir mayalanma olmuyor, süt özellikleri çok değişmiyor o yüzden cok dokunur. Ne kadar uzun mayalanırsa süt ürünü o kadar az dokunur.
Renkli sebzeler alerjik olduğu için gaz yapabilor, şalgam suyu tüketmem o yüzden.Kasar peyniri, beyaz peynir vs yiyorum ciddi bi gaz yapmadi aslında ama dün lor aşırı gaz yaptı. Hatta doğal sut almıştım o çökünce kendim sirkeyle yapmıştım. Paket lor değildi belkide sirkeden oldu bilmiyorum. Peki siz şalgam suyu tursu gibi yiyecekler tuketiyormusunuz? Korkudan denemedim ben
MaşallahSlm annsilerbizimde 3 ayimiz bitti 4 e basladik salayalar elini agzina goturmelet hatta parmakla uyumalar bizdede var artik tek hece degil iki hece kurmaya çalışıyor o yuzden zorlaniyoruz biraz. Arti olarak bu ay az kilo almisiz 500 gr civarinda ebe kilomuzu begenmedi gece emzirmesi yapmiyordum yapacagim artik bide doktora danisayim persentile gore uygun ama ay ay bolunce az almis sayiliyor . Artik gaz problemleri bitiyor co sukur ama arkasi gelir eminim kolay gele bizlere
Doktora gittim çok geç gördüm öncelikle kusura bakmayın.Her şey normaldi 40 başı dediğimiz durum olmuş sende dedi.Merhaba benimde ayni sizinki gibi oldu 1hafta geciyo yine kanama oluyo ama az miktar ...doktora gittinizmi acaba
26 kasımda doğum yaptım. 32 38 hafta arası olan ücretim yani doğuma kadar olan hemen doğumdan sonra yattı. İznim 2 şubatta bitti 15 şubat gibi de kalanı yattıKızlar merhaba 18 Aralık ta dogum yaptım 32 haftada izne ayrıldım devletin 4ay izin ucretını alan varmı aranızda Bı arkadasıma yarısı dogum dan 20gın sonra yatmıs dıger yarısı izni bitince bana hala yatan bisi yok merak ettım
Bu ay sanki bizde az aldık gibi geliyor bana da. Kısa süreli emiyor bazen sol memeyi emmek istemiyor ya da az emiyor hatta fazla sütü sağıyorum. Bizim de eller ağızdaSlm annsilerbizimde 3 ayimiz bitti 4 e basladik salayalar elini agzina goturmelet hatta parmakla uyumalar bizdede var artik tek hece degil iki hece kurmaya çalışıyor o yuzden zorlaniyoruz biraz. Arti olarak bu ay az kilo almisiz 500 gr civarinda ebe kilomuzu begenmedi gece emzirmesi yapmiyordum yapacagim artik bide doktora danisayim persentile gore uygun ama ay ay bolunce az almis sayiliyor . Artik gaz problemleri bitiyor co sukur ama arkasi gelir eminim kolay gele bizlere
Ya aynı dert bizde de var. Eli durmuyor çocuğunEvet elini emerken çok tatlı görünüyor ama yüzünü de çok çizmeye başladı, bende alışmasın diye elini çekip emziğini veriyorum ağzına ama onu da eliyle tutup çıkarmayı öğrendi. Ne yapsak kar etmiyor o yüzdenuykusu geldiğinde eliyle oynamaktan uyuyamıyor diye pijamasının içine sıkıştırıyorum artık son çare, o zaman çıkaramıyor elini anca öyle uyuyor
Bizim de 3 bittiSlm annsilerbizimde 3 ayimiz bitti 4 e basladik salayalar elini agzina goturmelet hatta parmakla uyumalar bizdede var artik tek hece degil iki hece kurmaya çalışıyor o yuzden zorlaniyoruz biraz. Arti olarak bu ay az kilo almisiz 500 gr civarinda ebe kilomuzu begenmedi gece emzirmesi yapmiyordum yapacagim artik bide doktora danisayim persentile gore uygun ama ay ay bolunce az almis sayiliyor . Artik gaz problemleri bitiyor co sukur ama arkasi gelir eminim kolay gele bizlere
Ay keşke deseydinYa aynı dert bizde de var. Eli durmuyor çocuğunkendini uyandırıyor, parmaklarını gözüne sokmaya çalışıyor tırnaklarını sürekli kesiyorum ama yine de çiziyor yüzünü. Bu elleri pijamasının içine sokmak iyi fikirmiş deneyeyim
Bizim de 3 bittigaz sancılarıda epey azaldı çok şükür Tamamen bittiğinde diş başlayacak büyük ihtimalle Benim oğlum da bu ay 500 gr. almış ki gece de 2 beslenmesi var ama bu ay emme aralığını uzattı biraz bir de tek meme reddi yaşadık o yüzden sanırım. Doktora az almış diyince bu anneler niye böyle gayet iyi bebeğinin kilosunu dedi. Kimi doktor 800-900 gramı beğenmiyor kimisi 500 gram iyi diyor. Bence anneleri anlamaktan ziyade bende doktorların anlamıyorum diyecektim de vazgeçtim Ama ben az almış derken geçenleri aylara göre az almışı kasdetmiştim yoksa ay olarak kilosu baya önde oğlumun ve 500 gr. almasına sevindim ben.
Benimki de sürekli el ağızda bende tırnaklara dikkat ediyorum hem çizme hem salya ile yumuşatıp yutarsa diyeYa aynı dert bizde de var. Eli durmuyor çocuğunkendini uyandırıyor, parmaklarını gözüne sokmaya çalışıyor tırnaklarını sürekli kesiyorum ama yine de çiziyor yüzünü. Bu elleri pijamasının içine sokmak iyi fikirmiş deneyeyim
Bizim de 3 bittigaz sancılarıda epey azaldı çok şükür Tamamen bittiğinde diş başlayacak büyük ihtimalle Benim oğlum da bu ay 500 gr. almış ki gece de 2 beslenmesi var ama bu ay emme aralığını uzattı biraz bir de tek meme reddi yaşadık o yüzden sanırım. Doktora az almış diyince bu anneler niye böyle gayet iyi bebeğinin kilosunu dedi. Kimi doktor 800-900 gramı beğenmiyor kimisi 500 gram iyi diyor. Bence anneleri anlamaktan ziyade bende doktorların anlamıyorum diyecektim de vazgeçtim Ama ben az almış derken geçenleri aylara göre az almışı kasdetmiştim yoksa ay olarak kilosu baya önde oğlumun ve 500 gr. almasına sevindim ben.
Aynen öyle canım, bir de ilk bebek olunca hepten devreler yanıyorAy keşke deseydin
Cidden hepsi ayrı telden çalıyor. E haliyle annelerin de kafası karışıyor
Ay Allah korusun ben o kısmı hiç düşünmemiştim. Yüzünü çizdiği için sürekli kesiyorum ama kıyısından köşesinden bi şekilde sivriliyor ve çiziyor yüzünü. Biraz daha ellerine sahip çıkmayı öğrendiklerinde rahatlayacağız artıkBenimki de sürekli el ağızda bende tırnaklara dikkat ediyorum hem çizme hem salya ile yumuşatıp yutarsa diye
Beni de annem uyardı tırnakları çok yumuşak benimkinin keserken bile bazen kendi kopuyor ondan dikkat ediyorum aynen bi anlasalar onların kendi elleri olduğunu bırakırlar benceAy Allah korusun ben o kısmı hiç düşünmemiştim. Yüzünü çizdiği için sürekli kesiyorum ama kıyısından köşesinden bi şekilde sivriliyor ve çiziyor yüzünü. Biraz daha ellerine sahip çıkmayı öğrendiklerinde rahatlayacağız artık
12 ye dogru uyuyup 5 te kalkiyordu. Ama simdi 3 te de kalkmam gerek umarim duzenini bozmamMaşallahannesi gece emzirmesi yapmıyordum derken gece hiç kalmıyor mu minik
Oyle valla ebe tedirgin etti beni halbuki 3 ay bitti az almasi normal gibi geliyor bana 3 4 gun meme reddi yaşadık ee gun boyu hareket ediyor eskisi gibi uyumuyor yani ne bilimBu ay sanki bizde az aldık gibi geliyor bana da. Kısa süreli emiyor bazen sol memeyi emmek istemiyor ya da az emiyor hatta fazla sütü sağıyorum. Bizim de eller ağızdakeyifleri yerinde olsun yeter ki ne diyelim
Bizde de ayni durum vardi, 5-6 saat uyanmadan uyuyordu gece, doktor oyle dedigi icin uyandirmiyordum emzirmek icin ben de, cok az kilo almis, doktor yetersiz kilo alimi, uyandirip emzir dedi bu kez de. Gece de uyandirip emziriyorum artik toparlamak icin. Ben de saat 3te kalkicam12 ye dogru uyuyup 5 te kalkiyordu. Ama simdi 3 te de kalkmam gerek umarim duzenini bozmam
Ya valla bebeğimizi en iyi biz taniriz canim. Doktora gore cok değişiyor aynen dedigin gibi yavrum genellikle mutlu yani 3 gun iyi 1 gun huzurusuz genelde surekli aglamalari yok algilari gelisiyor kilo az almis diyip kendi kendimi strese soktum taklmamak lazim gercekten bazen anın tadını çıkarmak gerekYa aynı dert bizde de var. Eli durmuyor çocuğunkendini uyandırıyor, parmaklarını gözüne sokmaya çalışıyor tırnaklarını sürekli kesiyorum ama yine de çiziyor yüzünü. Bu elleri pijamasının içine sokmak iyi fikirmiş deneyeyim
Ins fayda eder canim yani bebegin fitrati oyleyse cok farkedecegini sanmiyorum. Doğduğundan beri boleyiz biz uyanmadan emzirirsem iyi ama uyandirisam uyumuyor ve cok huysuz oluyor o uyanana kadar ellemiceksin hanfediyeBizde de ayni durum vardi, 5-6 saat uyanmadan uyuyordu gece, doktor oyle dedigi icin uyandirmiyordum emzirmek icin ben de, cok az kilo almis, doktor yetersiz kilo alimi, uyandirip emzir dedi bu kez de. Gece de uyandirip emziriyorum artik toparlamak icin. Ben de saat 3te kalkicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?