2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Büyüsün arkadaşı yok kardeşi olsun diyeceksiniz muhtemelen Ben 4 çocuk istiyordum hep. Kizim doğdu inanılmaz zordu, sizin şu 3 aylık mesaiyi biz 2 yaşında bitirdik diyebilirim. Ama gece uyumaya başlayınca bana rahat battı, evimde bir sürü çocuk hayal etmeye başladım yine. Sonra da kardeşi doğdu. Şu an sırtım ikiye ayrılacak ağrıdan, kendime hayret ediyorum nasil cesaret ettim ben ikinciye diye. Oğlanın uykuları düzelsin kızıma bir kız kardeş, ogluma bir erkek kardes hayalleri kuracagimdan eminim

Zor bebekle ilgili konulara anneler hep destek mesaji yazıyor ya hani zamanla geçecek hepsi unutuluyor diye, hakikaten hepsi unutuluyor. Sonra cocugunun bebeklik fotograflarina bakıp o hallerini ozluyorsun bir de üstelik. Annelik zor ama çok güzel, ben çok seviyorum ❤

Yok benimkinin hakkini yemiyim simdi aksam babasinin yaninda da zirliyo yigidi oldur hakkini yeme demisler bu konuda cok basarili bi evlat dogurmusum hic durmadan agliyo bu da bi basari sonucta

yalnız olmadığımı bilmek biraz rahatlattı asla masayı yemeklerden hemen sonra toplayamıyorum

Yok benimkinin hakkini yemiyim simdi aksam babasinin yaninda da zirliyo yigidi oldur hakkini yeme demisler bu konuda cok basarili bi evlat dogurmusum hic durmadan agliyo bu da bi basari sonucta
Senin bebe istikrarlıymış canım
yalnız olmadığımı bilmek biraz rahatlattı asla masayı yemeklerden hemen sonra toplayamıyorum
Yok yok ben hiçbir konuda yalnız bırakmam sizi canım merak etmeyin doğumdan itibaren yaşadığınız, yaşayacağınız tüm durumlar bende mevcuttur göğüs çatlağı, doğum sonrası kalıcı bel sırt ağrıları, kilo verememe, dikiş iltihaplanması, mastit, bebekte döküntü alerji, konak, gaz problemi, uykuya geçiş zorluğu, kusma, koliklik ne ararsan var bende hastanenin nerdeyse tüm branşlarındski doktorlar artık beni ve bebeğimi tanıyor Allah dermansız dert vermesin, bir dönem hiç giremedim sayfaya yeni yeni toparlıyorum

Arkadaşlarıma tembihledim eğer 1-2 sene sonra tekrar bebek istersem bana bu zamanları hatırlatın diye
Şaka bir yana şu hayatta bir kardeşi olmalı insanın. Bu zamanlar zor ama elbette geçecek. Ki siz 2 sene bu zorluğu çekmişsiniz. Daha önce de okumuştum yazdıklarınızı, umarım bu bebeğinizi daha keyifli, sağlıkla büyütürsünüz
Burayı bu yüzden seviyorum

kız, ne kanguru su ne slingi en son sırt çantamı önüme doğru taktım çantanın arasına bebeği sıkıştırdım mutfakta öyle iş yapmıştık

Maşallah canım
benim bebeğim çoğunlukla uyanıyor.
Herkes kucağa alıştırmışsınız diyor.
Ne yaptık ne ara alıştırdık anlamadım.
Kucak istemeyen bebek varmıdır bilemiyorum
Tabikide yok bizimkide hep kucakta Allahtan ben kayinvalidemlerle yasıyorum yoksa benim için de çok zor olurdu

Kızlar bebekleriniz ne kadar süre ara ile ne kadar emiyo
Geçen haftaya kadar gündüz 2 saatte bir emiyordu gece de 3 saatte bir emmek için uyanıyordu. Yaklaşık 1 haftadır gündüz 3 saatte bir emiyor artık geceleri de 4-5 saati buluyor ilk uyanması sonrası yine 3 saate dönüyor.

Tabikide yok bizimkide hep kucakta Allahtan ben kayinvalidemlerle yasıyorum yoksa benim için de çok zor olurdu
Sağol ya rahatlattın beni.
Herkes kucağa alışmış deyince nerde ne ara nasıl bi hata yaptım diyordum.
Allah muhabbetinizi arttırsın
Virüsden dolayı eşim kimseyi kabul etmediği için çok zorlandım ben.

İki çocuklu hayat epey yoğun değil mi ? Zaman zaman gerginlikler olsa da ben daha rahat hissediyorum kendimi. Nedenini tam olarak bilmiyorum belki de bugünlerin kıymetini biliyor olmakla alakalıdır. Birini uyutsam diğeriyle ilgilenmeye çalışıyorum tek çeşit yemek yapmaya uğraşıyorum. Biri ağlayıp diğeri de sürekli birşeyler isteme halindeyken yetersiz hissediyorum. Bende bebek doğmadan önce kızımla bol bol oyun oynar deneyler etkinlikler yapardım şimdi çok vakit bulamıyorum ama elimden geleni yapmaya çalışıyorum herkesin de yapmaya çalıştığına eminimBizim de ekran süremiz arttı tv+ teknolojik oyunlar ama malesef pandemi de işin içine girince çocukları oyalamak zor. Havalar düzelsin bol bol dışarıda vakit geçirir bugünleri telafi ederiz nasılsa

Benim büyük kızım da zor bir bebekti hatta her türlü sendromu dibine kadar yaşadık o yüzden anca 5 yaşında karar verebildik ikinciye. Eşim de hep 3 çocuk istedi kızım da ben üç kardeş olmak istiyorum diyordu hep bebek doğunca vazgeçti anne çok zormuş bebek bakmak diyor ama bu sefer ben üçüncüyü düşünüyorum

Normaldir canım bende hepsini bodruma indirmiştim. Bebeğim doğmadan önce kızımla yıkadık hazırladık herşeyi. Kızım 6 yaşında ama o bile oynadı baya onlarla yürüme yardımcısı diş kaşıyıcısı çıngırak emzik ne ararsan şimdi benim ilgimi çekmiyor onlar İpeğin olsun dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…