2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Kızlar 3 gündür damla kullanıyordum ya artık vermene gerek yok, düzene girmiş dedi ilerde tekrarlarsa yine bu şekilde verebilirmişim. Bu akşam vermeyeceğim bakalım nasıl geçecek. Sürekli kullanım olmaması içimi daha da rahatlattı, darısı size inşallah Dolunay89 B Bluangl annemherseyim

Canım ben 2 3 güne kadar meme reddi yasıyordum 15 20 gün çektim ama bırakmadım biberon vermedim mama vermedim emziği azalttım ağlaya bağıra emzirdim sınır krizleri gecirdim ağladım ettim derken çok şükür zafer benim oldu tekrar emmeye başladı. Varsa eğer meme reddi yaşayan biberon ve mamaya asılmayın hepten bırakıyorlar ne emerse uykuda emzirdim ayakta sallaya hoplaya ama emzirdim yani

Çok sağol canım eline sağlık, maşallah diyelim aman nazar değmesin
Melisa çayı içen arkadaşlar faydasını gördünüz mü?
İçmeye başladım gündüzleri daha sakin gibi diyebilirim canım ama akşam uykuya geçişi etkilemedi, niyeyse hava kararınca benim bebeği sıkıntılar basıyor melisa rezene hiç bi şey kar etmiyor salla hopla zıpla yakında amuda kalkıcam o derece
Selam kızlar nasılsınız bebişler nasıl herkes iyidir inşallah alışma evreleri bittimi gaz sorunları nasıl
Gaz sorunları için doktorumuzun verdiği damlayı kullanıyorum bende rezene kimyon içiyorum canım bi nebze iyi geliyor ama tam anlamıyla rahatlamadık bebeğim işkence çekiyor resmen ne yiyeceğimi şaşırdım şu ilk aylar hayırlısıyla geçse diye bekliyorum uykusuzluğa ve bu darmadağın halime alıştım ama sen nasılsın sende durumlar nasıl?

Canım hiç mama vermiyorum ama bazen sütüm boş çıkmasin diye de biberonla verdim ama genelde çok acıkınca red olusuyo sinirleniyo onu fark ettim az oyalansin guzelce uyusun diyorum ona bile şıklık vermiyo altını da aldirmiyo bu sefer emzirdikten sonra olunca da kusuyo vazgeçmeyeceğim çok yapmiyo zaten çok şükür bı şekilde dediğin gibi ayakta zıplaya sesler aça aça sakinlesmesini sağlıyorum

Kantaron yağı mı? Bende bu aralar çok kötü durumdayım.

Hanımlar merhaba. Homeopati konusunu biraz daha okudum, bir iki homeopatın hesabını inceledim ve Sevgiliplath in önerdiği eczacı hanımla görüştüm. Enerji konusu benim zannettiğimden biraz farklı. Spritüel bir kavram olarak kullanmıyorlar enerji sözcüğünü. Maddenin gerçek enerjisinden bahsediyorlar ki bu enerji teknolojik cihazlarla görüntülenebilen varlığı kanıtlanmış bir enerji.

Homeopatide x hastalığının tedavisi, sapasağlam birine verildiğinde x hastalığına sebep olan bir madde ile yapılıyor ilginç bir şekilde. Atıyorum baş ağrısı çeken biri sağlıklı insanın başını ağrıtacak x bitkisiyle tedavi ediliyor. Tedavide yılan zehri bile kullanılıyormuş okuduklarıma göre. Ama ilacın hiçbir yan etkisi olmuyor çünkü her ilaç belli sayılarda laktoz ya da su ile seyreltiliyormuş. Eczacı hanım 200 küsür kere suyla seyrelttigini söyledi kullandığı maddeleri. 10.000 kere seyreltilen bile varmış. Seyreltme sayısı çok yüksek olduğu için de yılan zehri bile olsa 10.000 kereden sonra karışımın içinde maddeden eser kalmıyor ve yan etkisi ortadan kalkmış oluyor. Son durumda karışımda sadece su ve maddenin enerjisi kalıyor. Ya da laktoz ve maddenin enerjisi. Hastalığı iyileştiren de bu enerji oluyor. Çünkü hastalığın bu enerjinin vucutta eksilmesi sebebiyle ortaya çıktığı iddia ediliyor. Ki bu bana meridyen terapiyle ilgilendiğim için hiç garip gelmedi. Kısacası benim kafama yattı homeopati. Sadece dini hassasiyeti olanların remedilerde alkol ya da domuz bulunmadığından emin olması gerek.

Bebekleriniz kac dk emiyor? Benimki iki uc gundur 5-6 dk en fazla 10 dk emiyor normalde 20dk falan emerdi atak haftasindayiz o yuzden olabilir mi acaba. Doyuyordur diye umut ediyorum

QUOTE="Sevgiliplath, post: 67027424, member: 476932"]
Daha önce bu yönetimi deneyimleyip memnun kalan birini görmek içimi biraz daha rahatlattı açıkcası her ne kadar güzel etkileri olsa da insan bir yerde tedirgin oluyor. Özelden yazıyorum şimdi
[/QUOTE]
Sevgiliplath Aslında homeopati en rahat tercih edilebilecek yöntemlerden sadece deneyimleyip ise yarıyor mu bakmalı.Cunku tedavide kullanılan aslında enerji dedikleri şey kullanılacak hastalığa sebep oalcak madde yada bitkinin binlerce milyarlarca kez seyreltilmisi çoğu kez.yani ateş ise sorun verilen şeyin içerisinde ateşe sebep olan bitkinin misal binlerce kez seyreltilip kullanılması gibi.Yani suyun içerisinde belki bir tane minnacık molekül.kisisel olma sebebi ise hikaye ve sebepler herkeste farklı dolayısıyla içindeki çözümde farklı olacağından herkese ayrı ilaç hazırlanır.Guvenle kullanın yan etkisi olmaz en kötüsü ise yaramaz zaten

Hadi bakalim inşallah canim bize de haber ver durumlari. Misafirim vardi ustune bi de kolik bebe anami aglatti suan kafam bi milyon eczaci ablayla en yakin zamanda gorusmem lazim

Hadi bakalim inşallah canim bize de haber ver durumlari. Misafirim vardi ustune bi de kolik bebe anami aglatti suan kafam bi milyon eczaci ablayla en yakin zamanda gorusmem lazim
Ya kıyamam zor bir gün olmuş senin için Özellikle misafir varken daha da zor oluyor bende yaşadım 1 kere. umarım bebişin uyumuştur da dinlenirsin sende
Bence de en yakın zamanda görüşmelisin eczacı hanımla. Bana keşke daha önceden tanışsaymışız dedirtti gerçekten. Bugün damlasını verme dediği için vermedim. Dünkü rutinde uyudu yine Demir. 10 gibi gaz sancısı olduğu için masaj yaptım, emzirdim, kucağımda hafif pışpışlayarak uyutacaktım ki gözleri kapanıyordu ama uyumadı bende yüzüstü yatırıp emziği verdim. 10 dk. kadar kıpırdadı ve sonunda kendi kendine uyudu. Bakalım gece nasıl geçecek.

Sende vakit kaybetmeden aramalısın eminim iyi gelecek hem sana hem bebeğine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…