2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Atak aşı vs. haftasınıda atlattık şimdilik inşallah geçen haftaki gibi olmazlar bir daha canım korkma bende kızıma gaz için bitkisel damla kullanıyorum, kendimde papatya, rezene, melisa ne bulursam içiyorum artık o derece çok şükür geçen haftaya oranla daha iyiyiz şimdilik artık çözüm yelpazemizde genişliyor gittikçe, bizde görüşüp bakalım bitkisel ağrı kesici sakinleştirici özellikteki yağları kullanıyor belirli oranlarda büyük ihtimalle, olur ya bir aracı lazım bize de inşallah iyi gelir şifa Allahtan, İstanbuldayım canım.

Evet bu sekilde dusununce cidden tuhaf geliyor Sevgiliplath dan eczacinin nosunu alcam olmad kendisine sorarim ayrintili bi sekilde

Tamam canim sen ozelden ya da burdan yaz istersen bana bilgileri goruseyim yarin

Sevgiliplath eczacının numarasını bende alabilirmiyim? İlk çocuğumun Dr da aynı zamanda fitoterapi ve homeopati uzmaniydi.Hic ilaç kullanmadik ilkokula kadar hep onun bitkisel önerileri ile geçirdik hastalıkları.O yüzden eczacınızla bende görüşmek isterim

Daha önce bu yönetimi deneyimleyip memnun kalan birini görmek içimi biraz daha rahatlattı açıkcası her ne kadar güzel etkileri olsa da insan bir yerde tedirgin oluyor. Özelden yazıyorum şimdi

Doğru doğru homeopati gerçekten bu kadar hızlı sonuç veriyor. Kökleşmiş kronik hastalıkları bile bir kaç gün içinde tedavi ettiğini yazıyordu neslihan gülmez.
Ufak bebekler zaten bizden kat ve kat enerji ile yüklüdür dediginiz gibi bisiyse cok tehlikeli uzak durmak gerek

İnşallah canım dediğin gibi bazı şeyler aracı oluyor ama şifa Allah’tan
Bende kimyon ve rezene içiyordum hatta bu hafta melisa çayıda alayım diye düşünüyordum şimdilik gerek kalmadı gibi. Buarada 8. hafta atağı bitti ama sırada 12. Hafta var
Yarın Dolunay89 görüşecek bakalım, istersen sana da gönderirim numarasını, içine sinerse uygularsın

Anneler aramizda büyük tuvaletini yaparken kanama ve aci yasayanlar vardı. Bende onlardan biriyim. 1 haftadir kantaron ve bepanthen kullandim kanama kalmadi acida eskisi kadar yok inşallah dahada iyi olur . Paylasmak istedim yasayanlara belki faydasi olur biliyorumki cok zor çünkü

Ben de numarasını alabilir miyim canım eczacının? Kendi migrenim için soracağım ben de.

Ayy deme deme ona daha var şöyle bi kaç hafta toparlanıp güç toplayalım Gönder canım sana zahmet bendede bulunsun görüşürüm inşallah bugün nasıldı peki Demirin uykusu

Bepanthol gerçekten çok işe yaradi ben onermistin sanırım benimki de geçti çok şükür yinede baharatlı kabız olmayacak şekilde besleniyorum korkuma inşallah tekrarlamaz

Kızlar iki ay kontrolünden geldik maşallah her şey normal gelişimi de çok iyiymiş . Meme reddi bu haftalarda oluyomus ne yaparsak yapalım atak haftası olarak değerlendiriliyor zorda olsa tuturmaya çalışacaksın illaki red olmaz huzursuzluk öyle yapar dedi kullandığınız ilaçlar vs değişik bişey yediğiniz varsa onlarda etki eder dedi. Kaka durumunu sordum günün önemi yok kaka katı olmadığı halde her şey normal degerlendiriliyomus zinco kullanıyorum onuda gunde 3 damla önerdi .

evt sezaryan oldum planli aezaryandi kendi istegimle. Kusura bakmayin daha yrni gordum

Ayy deme deme ona daha var şöyle bi kaç hafta toparlanıp güç toplayalım Gönder canım sana zahmet bendede bulunsun görüşürüm inşallah bugün nasıldı peki Demirin uykusu
Düşünmemeye çalışıyorum ama aklımda hep ataklar gerçi artık günlük değil anlık yaşar oldum çünkü bir an’ı bir an’ını tutmuyor Dün bütün gün çok iyiydi akşam 9-10 gaz sancısı tutuyor 2 gündür normalde 6-12 veya 1’e kadar sürer uyumak istese de uyuyamazdı yavrum ama şimdi 9 gibi başlıyor o zaman hemen hazırladığı masaj yağıyla masaj yapıyorum. 10 gibi uyudu yine ama gazı olduğunda emmediği için 11 gibi uyandı emzirdim yatırdım. Gece 2:30 - 6:30 ve sabah 8:30 - 10:30 şeklinde uyandı özelden yazıyorum şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…