- 18 Temmuz 2017
- 1.347
- 1.878
- 83
Dogumdan once sordugumda 500 tl demislerdi simdi zamli ne kadar oldu bilmiyorum birisi 800 yazmis degisiyor hastaneye gore.Özelde ücretleri ne kadar bilginiz var mı?
Ben de ayni durumdayim benim bu 3.ustelik surpriz oldu bu ufaklik bize:)acsev varmis burda bilmiyorum sizin oralarda da varmi ucretsiz spiral takiliyomus yalniz emzirirken hicbi yontemi kullanamiyormusuzlKızlar ben çok korkuyorum tekrar hamile kalmaktan eşim korunuyor ama yinede strese giriyorum. Durumum şuan müsait olsa gidip spiral taktiracagim ozelde. Devlette ucretsiz ama birisi adet gorunce adetli iken takiyorlar dedi e bende adet olmadim daha siz naptiniz? Adet olmadan kesinlikle takmazlar mi devlet hastanelerinde veya aile planlama merkezlerinde?
Rezene ve papatya iciyorum uykular fena degil acikinca uyaniyorKızlar biraz önce kasım annelerinde okudum. İki anne Melisa çayı içiyorlarmış. Ve bariz şekilde bebekleri daha kolay uykuya dalar olmuş, uykular uzamış. Aranızda içen var mı Melisa çayı. Deneyeyim diyorum da.
Canım melisayi denemedim ama iyi gelebilir zaten insanda rahatlama hissi veriyor ama ben rezene kimyon tohumu ve çörekotu karışımı aldım aktardan hemde süt arttiriyomus bu bize iyi geldi ayrıca zinco kullanıyorum gunde 4 damlaMelisa çayi mi iyi geliyomus günde kaç kere içiyosun canim
Yumurtalıklarda alakalı olmadığını biliyorum canım aklına geldi yaşadığım şey ondan söyledim . Doktora göster o zaman canımSık olan birşey aslında vajina girişi yapışık. Yumurtalıklarla falan alakası yok canım. Doğduğunda acıktı bugün baktım yapışmış
Ayy biz 3. istemiyoruz birisi 29 aylik birisi 2 aylik Rabbim onlara saglik sihhat versin isteyenlere nasip etsin artik bebiş diyorum. Aile planlama merkezlerinde ve devlet hastanelerinde ucretsiz takiyorlar ama adet görunce adetin 3 gunu mu ne takiyorlarmis sanirim bu soruma bi turlu cevap bulamadim. Adet de olmadim takarlar mi bilemedim.Ben de ayni durumdayim benim bu 3.ustelik surpriz oldu bu ufaklik bize:)acsev varmis burda bilmiyorum sizin oralarda da varmi ucretsiz spiral takiliyomus yalniz emzirirken hicbi yontemi kullanamiyormusuzl
Doktor her ay klitorise bakiyor ama neye baktığını bilmoyordum.nasil yapışıklık ,tam alt tarafta miKız bebekleri olanlar vajinasını kontrol ediyor musunuz ? Ben bugün yapışıklık fark ettim
Evet canım aslında ona bakıyorlarDoktor her ay klitorise bakiyor ama neye baktığını bilmoyordum.nasil yapışıklık ,tam alt tarafta mi
Güzel haberler bekliyor olacağım
inşallah size de iy gelir.
Yarın öğlen konuşacağım, mutlaka haber veririmHabersiz birakma bizi canim insallah iyi gelir de hepimiz nasipleniriz
Gaz sancısı vardır ya da süt çok tazyikli geliyordurKızlar süt olduğu halde bebek neden meme çekiştirir
Karnına masaj yaptığında karnını şişirip indiriyorsa, senin ellerini ittiriyorsa gazdır canım.Kızlar bebeğim yaklaşık 3 saat durmadan ağladı, karnı aç emmedi sağdığım sütü verdim onu başta içmedi bi 15 dk. sonra içti sonra ağlamaktan yoruldu uyudu sanırım. Yarım saat sonra tekrar uyandı ağlayarak yine kucağımda sakinleştirdim uyuttum şimdi. Gaz sancısı diye düşünüyorum ama ayaklarını çekmiyor hiç aksine dümdüz kasıyor. Ne olabilir yaşayan var mı?
Benim bebeğimde sürekli öyle bence uzun süre uyanık kaldıkları için uyku bunaltıyo uykusuzluktan ağlıyolar. Benimkinin uykusu çok geliyo meme falan emmiyo deli gibi ağlıyo sanki etini sıkmışlar gibi. Sakinleştirine kadar devam ediyo huzursuz uyuduğu içinde yatıyo geri uyanıyo hemenKızlar bebeğim yaklaşık 3 saat durmadan ağladı, karnı aç emmedi sağdığım sütü verdim onu başta içmedi bi 15 dk. sonra içti sonra ağlamaktan yoruldu uyudu sanırım. Yarım saat sonra tekrar uyandı ağlayarak yine kucağımda sakinleştirdim uyuttum şimdi. Gaz sancısı diye düşünüyorum ama ayaklarını çekmiyor hiç aksine dümdüz kasıyor. Ne olabilir yaşayan var mı?
Masallah kuzuyaKızlar selam. Lidya 2 aylık oldu 7sindekontollerimiz çok iyiydi maşallah, kalça ultrasonu da göz taraması da yaptırdık onlar da iyi. yalnız bir sorum var size nesneleri ya da parmağımı canı isterse takip ediyor, sizinkilerde durum ne? Ters bir durum olsa doktorlar söylerdi herhalde di mi?
Memeyi nasıl cekistiriyor. Böyle meme ağzında sağa sola mi çeviriyor kafasını.Kızlar süt olduğu halde bebek neden meme çekiştirir
Benimkide öyle ve artık çıldıracagım eşim sürekli ilaç verelim diyor onunla mücadele etmek ayrı yoruyor artık dayanamayıp ayrı odada bebegi uyutuyorum el kadar bebegi her gece fitil vererek uyutmak bana zalimlik geliyor çok mutsuzum bu saat oldu hala uyumadıBenim bebeğimde sürekli öyle bence uzun süre uyanık kaldıkları için uyku bunaltıyo uykusuzluktan ağlıyolar. Benimkinin uykusu çok geliyo meme falan emmiyo deli gibi ağlıyo sanki etini sıkmışlar gibi. Sakinleştirine kadar devam ediyo huzursuz uyuduğu içinde yatıyo geri uyanıyo hemen
Doğum yardımı evet. Ama bunu aile ve sosyal politikalar bakanlığı aracılığıyla devlet veriyor. Hani ilk çocuğa 300 ikinciye 400 olan. Süresi hakkında bilgim yok maalesef.Doğum yardımı mı? Süresi var mı?
Ilksanin verdiğimi?
Evet ben aldımBirde ilksanın doğum yardımı mı vardıbir bakayım hemen Googledan .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?