2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Ben de ayni durumdayim benim bu 3.ustelik surpriz oldu bu ufaklik bize:)acsev varmis burda bilmiyorum sizin oralarda da varmi ucretsiz spiral takiliyomus yalniz emzirirken hicbi yontemi kullanamiyormusuzl

Rezene ve papatya iciyorum uykular fena degil acikinca uyaniyor

Melisa çayi mi iyi geliyomus günde kaç kere içiyosun canim
Canım melisayi denemedim ama iyi gelebilir zaten insanda rahatlama hissi veriyor ama ben rezene kimyon tohumu ve çörekotu karışımı aldım aktardan hemde süt arttiriyomus bu bize iyi geldi ayrıca zinco kullanıyorum gunde 4 damla

Sık olan birşey aslında vajina girişi yapışık. Yumurtalıklarla falan alakası yok canım. Doğduğunda acıktı bugün baktım yapışmış
Yumurtalıklarda alakalı olmadığını biliyorum canım aklına geldi yaşadığım şey ondan söyledim . Doktora göster o zaman canım

Ben de ayni durumdayim benim bu 3.ustelik surpriz oldu bu ufaklik bize:)acsev varmis burda bilmiyorum sizin oralarda da varmi ucretsiz spiral takiliyomus yalniz emzirirken hicbi yontemi kullanamiyormusuzl
Ayy biz 3. istemiyoruz birisi 29 aylik birisi 2 aylik Rabbim onlara saglik sihhat versin isteyenlere nasip etsin artik bebiş diyorum. Aile planlama merkezlerinde ve devlet hastanelerinde ucretsiz takiyorlar ama adet görunce adetin 3 gunu mu ne takiyorlarmis sanirim bu soruma bi turlu cevap bulamadim. Adet de olmadim takarlar mi bilemedim.

Güzel haberler bekliyor olacağım
inşallah size de iy gelir.

Habersiz birakma bizi canim insallah iyi gelir de hepimiz nasipleniriz
Yarın öğlen konuşacağım, mutlaka haber veririm Bizimki yaklaşık 3 saat boyunca susmadan ağladı arada katıldı falan az önce uyuttum. Bileklerim, sırtım her yerim ağrıyor artık o yüzden konuşamadık

Kızlar ben bu çayları içiyorum günde 2-3 bardak. Gaz sancılarına iyi geldi oğlumun. Bariz şekilde azaldı gaz sancısı. Sancı vurursa da nurse harveys damla veriyorum 1 saat içinde rahatlıyor. Belki size de fayda eder. Yazmak istedim.

Eklentiler

• 8EF64189-1C9A-41B8-B2A7-B7427D706CD5.jpeg
    68,6 KB · Görüntüleme: 19
  • CD630624-090E-4F7C-BD62-341A9A1190AE.jpeg
    132,8 KB · Görüntüleme: 19
Kızlar bebeğim yaklaşık 3 saat durmadan ağladı, karnı aç emmedi sağdığım sütü verdim onu başta içmedi bi 15 dk. sonra içti sonra ağlamaktan yoruldu uyudu sanırım. Yarım saat sonra tekrar uyandı ağlayarak yine kucağımda sakinleştirdim uyuttum şimdi. Gaz sancısı diye düşünüyorum ama ayaklarını çekmiyor hiç aksine dümdüz kasıyor. Ne olabilir yaşayan var mı?

Karnına masaj yaptığında karnını şişirip indiriyorsa, senin ellerini ittiriyorsa gazdır canım.

Benim bebeğimde sürekli öyle bence uzun süre uyanık kaldıkları için uyku bunaltıyo uykusuzluktan ağlıyolar. Benimkinin uykusu çok geliyo meme falan emmiyo deli gibi ağlıyo sanki etini sıkmışlar gibi. Sakinleştirine kadar devam ediyo huzursuz uyuduğu içinde yatıyo geri uyanıyo hemen

Masallah kuzuya biz de bugun 2.ayimizi doldurduk. Dikkatini ceken nesneleri takip ediyor mesela renkli oyuncaklar falan ama dikkatini cekmeyen seylerle ilgilenmeyebiliyorlar. Bence renkli birseyle deneyin takip edecektir muhakkak.

Kızlar süt olduğu halde bebek neden meme çekiştirir
Memeyi nasıl cekistiriyor. Böyle meme ağzında sağa sola mi çeviriyor kafasını.

Eger oyleyse cok nedeni var canım. 12. Hafta civarı meme reddi görünür ve çoğunlukla geçicidir. Bebek gazi varsa bazıları emmeye devam eder ama benimki mesela asla.,memede kavga eder..gazını çıkarıyorum yine devam ediyor. Çünkü yatay pozisyona gelince gaz hareketlenmesi başlıyor. Ayrıca burun tıkanıklığı olabilir. Fizyolojik serumla ve aspiratorle halledebilirsin...tazyikli geliyor olabilir saga sola kafasinibcevirir kendini veri ceker falan

Benimkide öyle ve artık çıldıracagım eşim sürekli ilaç verelim diyor onunla mücadele etmek ayrı yoruyor artık dayanamayıp ayrı odada bebegi uyutuyorum el kadar bebegi her gece fitil vererek uyutmak bana zalimlik geliyor çok mutsuzum bu saat oldu hala uyumadı

Doğum yardımı mı? Süresi var mı?
Ilksanin verdiğimi?
Doğum yardımı evet. Ama bunu aile ve sosyal politikalar bakanlığı aracılığıyla devlet veriyor. Hani ilk çocuğa 300 ikinciye 400 olan. Süresi hakkında bilgim yok maalesef.
Ilksandan da aldım ayrıca. O da farklı. Ona mebbise giriş yapınca çıkan ilksan bölümü var. Oradan başvuru yaptım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…