- 4 Mayıs 2015
- 2.258
- 3.734
- 133
- 39
Bende gördüm onu . Ama aktardan karışık aldım hem annedeki hemde bebekteki gaz oluşumunu engelliyomus ayrıca süt arttiyomus . İçinde rezene kimyon tohumlari ve çörek otu var ayrıca zinco kullanıyorum çok faydasını gördüm bunların uykuları düzene girdiKızlar biraz önce kasım annelerinde okudum. İki anne Melisa çayı içiyorlarmış. Ve bariz şekilde bebekleri daha kolay uykuya dalar olmuş, uykular uzamış. Aranızda içen var mı Melisa çayı. Deneyeyim diyorum da.
Ayaktayken değil canım yatarken. Başını baya dik tutabiliyor. Yatarken bir tarafa çekiyor başınıEgmek normal daha yeni yeni baslarini tutmaya basladilar ama doktorunuza sorun en iyi o bilir bence
Eşimin eczacı bir arkadaşı bebeğim için yağ benim içinde bir karışım hazırlayacakmış o karışımdan sonra tüm gece uyuyacak demiş onun için benimle konuştuktan sonra hazırlayacak. Akşam konuşursam size de yazarım faydası olur umarım. Benim bebeğim uyumak istiyor ama gazdan dolayı uyuyamıyor inşallah iyi gelirKızlar biraz önce kasım annelerinde okudum. İki anne Melisa çayı içiyorlarmış. Ve bariz şekilde bebekleri daha kolay uykuya dalar olmuş, uykular uzamış. Aranızda içen var mı Melisa çayı. Deneyeyim diyorum da.
Ben Sab simplex kullanıyorum ama sadece kullanıyorum bir işe yaradığını düşünmüyorum. Rezene ve kimyon tohumu bende kullanıyorum. Birde gasicon diye bir damla kullanıyorum. 2 gitt kaldı 1 ay gaz için yani umarım öyledirBende gördüm onu . Ama aktardan karışık aldım hem annedeki hemde bebekteki gaz oluşumunu engelliyomus ayrıca süt arttiyomus . İçinde rezene kimyon tohumlari ve çörek otu var ayrıca zinco kullanıyorum çok faydasını gördüm bunların uykuları düzene girdi
Güzel haberler bekliyor olacağımEşimin eczacı bir arkadaşı bebeğim için yağ benim içinde bir karışım hazırlayacakmış o karışımdan sonra tüm gece uyuyacak demiş onun için benimle konuştuktan sonra hazırlayacak. Akşam konuşursam size de yazarım faydası olur umarım. Benim bebeğim uyumak istiyor ama gazdan dolayı uyuyamıyor inşallah iyi gelir
Her gün bişey cikiyo cidden anlamak zorBen Sab simplex kullanıyorum ama sadece kullanıyorum bir işe yaradığını düşünmüyorum. Rezene ve kimyon tohumu bende kullanıyorum. Birde gasicon diye bir damla kullanıyorum. 2 gitt kaldı 1 ay gaz için yani umarım öyledir
Yapışıklık derken canım daha oluşumu için normal bence ben o kadar ayrıntılı bakmadım yani sadece doktor ic temizliği için pamuklu su önerdi. Birde benim kızımın yumurtalarında zararsiz kistler mevcut oda anneden geçen hormonlardan kaynaklanıyormuş çoğunda oluyomus ileri kontrolünü yine yaptırmanız gerekiyomus şans eseri görülmüştüKız bebekleri olanlar vajinasını kontrol ediyor musunuz ? Ben bugün yapışıklık fark ettim
Melisa çayi mi iyi geliyomus günde kaç kere içiyosun canimBende gördüm onu . Ama aktardan karışık aldım hem annedeki hemde bebekteki gaz oluşumunu engelliyomus ayrıca süt arttiyomus . İçinde rezene kimyon tohumlari ve çörek otu var ayrıca zinco kullanıyorum çok faydasını gördüm bunların uykuları düzene girdi
Habersiz birakma bizi canim insallah iyi gelir de hepimiz nasiplenirizEşimin eczacı bir arkadaşı bebeğim için yağ benim içinde bir karışım hazırlayacakmış o karışımdan sonra tüm gece uyuyacak demiş onun için benimle konuştuktan sonra hazırlayacak. Akşam konuşursam size de yazarım faydası olur umarım. Benim bebeğim uyumak istiyor ama gazdan dolayı uyuyamıyor inşallah iyi gelir
Vardi ama geçti her gun yuzunu silin zamanla azaliyor geçiyorKizlar boynunun altinda kizarikliklar cikti oglumun isilik gibi de degil pudra krem surdum ama gecmedi sizde de varmi
Sık olan birşey aslında vajina girişi yapışık. Yumurtalıklarla falan alakası yok canım. Doğduğunda acıktı bugün baktım yapışmışYapışıklık derken canım daha oluşumu için normal bence ben o kadar ayrıntılı bakmadım yani sadece doktor ic temizliği için pamuklu su önerdi. Birde benim kızımın yumurtalarında zararsiz kistler mevcut oda anneden geçen hormonlardan kaynaklanıyormuş çoğunda oluyomus ileri kontrolünü yine yaptırmanız gerekiyomus şans eseri görülmüştü
Özelde ücretleri ne kadar bilginiz var mı?Kızlar ben çok korkuyorum tekrar hamile kalmaktan eşim korunuyor ama yinede strese giriyorum. Durumum şuan müsait olsa gidip spiral taktiracagim ozelde. Devlette ucretsiz ama birisi adet gorunce adetli iken takiyorlar dedi e bende adet olmadim daha siz naptiniz? Adet olmadan kesinlikle takmazlar mi devlet hastanelerinde veya aile planlama merkezlerinde?
Pamuk ve suyla miVardi ama geçti her gun yuzunu silin zamanla azaliyor geçiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?