2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Canim fizik tedavi bölümünde dr a gittim sadece krem verdi onu da daha alamadım birde ellerim icin bileklik verdi başka birdey yok onun haricinde bence sende git en kısa zamanda
Sağol canım inşallah gideyim bende ilk fırsatta, şu aşı haftasını atlatırsak akşamları meme almıyor, sürekli ağlıyor hiç bi çözüm bulamıyorum mamayı kabul ediyor biberonda sonra yine ağlıyor çaresiz kaldım kendimi unuttum artık tam kolik bir bebeğim var üstüne kendi ağrılarım hayat bu ara çok zorluyor.

Kızlar 2. Ayda 3 asi birden vurulacakmis bizimki yarin. Çok fazla değil mi 3 asi birden ya? Aralıklı olabiliyorsa öyle yaptırmayı düşünüyorum.
Biz olduk çok fazla bir yan etkisi yok canım, devletin belirlediği aşı takvimine göre yapılıyor ayrı ayrı yapacaklarını sanmıyorum. Ya aşıların hepsi aynı gün yapılıyor ya da 21 gün ara olması gerekiyormuş. Buarada o aşılarla birlikte rota bile yapılabiliyor korkmana gerek yok

çok güzel açıklamışsınız aslında hep okuduğum şeyleri tekrar ikna edici birinden duymak iyi gelfi Benim korkum çocuğu yüzde yüz doğal yetiştirememek . Ki yetiştiremiyorum da maalesef bu durumda aşısız olması sıkıntı olmaz inşallah. Bu arada beni halk sağlığı merkezinden arayan kadına aşılarda ağır metal olduğunu söyleyince o kadar alüminyum anne sütünde de var dedi bende aynı şeyi söyledim damardan almakla ikisinin farklı olduğunu.

Canim benim de aynisi emmiyor mama yiyor yarim saat sonra yine ağlıyor ben fon makinesine ilk kızımdan alışkınım oğlumda da çalıştırıyorum sende dene

Korku pompalayanlarin ezberini kim yaptiriyorsa o kadar alüminyum anne sutunde de varcilarin ezberini de o yaptırıyor olmali. O kadar sacma bir argüman ki neden sacma oldugunu anlatirken bile kendinden utaniyor insan

Yuzde yuz dogal yetiştirmek ahir zamamda bir ütopya bence, hepimiz aynı durumdayız uzmeyin kendinizi. Gidip kendi bahcenizi de kursanız yetistirdiginiz ürüne gdolu bitkilerin poleni ulasacak, kirli havayi yagmur topraginiza karıştıracak, ilaclanan suyla ulayacaksiniz mahsulü, hatta o suyla kaplarinizi temizleyip banyo yapacaksiniz, o kirli havayi soluyacaksiniz, duvarlarinizdaki boyalardan, mobilyalarinzdaki boyalardan, oyuncaklardan, ordan burdan mutlaka bir yerden bize bulasacak bu çağın kiri pisi. O yüzden az ve sade yemek, doğala en yakın beslenmek ve başta hacamat olmak üzere detokslari hayatimizin parçası haline getirmek zorundayız.

Aidin Salih'in beni cok rahatlatan bir cunlesini okudum kitapta. Zararlıyı az yiyen, faydalıyı çok yiyenden sağlıklıdır. Bence dogal yasamdaki odagimiz bu olmalı. Az ve sade

Canim benim de aynisi emmiyor mama yiyor yarim saat sonra yine ağlıyor ben fon makinesine ilk kızımdan alışkınım oğlumda da çalıştırıyorum sende dene
Bir kere işe yarayan ikinci kez yaramıyor ki canım 4 aydan sonra inşallah düzelirler diye umut ediyorum

Rezene ve papatya içiyorum sakinleştirici özelliğinden dolayı pek etki etmiyorlar, melisayıda deneyeyim inşallah iyi gelir, sağolun .

Yok ya dogrudur...ben de tedirgin yaptirdim...Ya sanirim.kâr zarara bakmak gerek burda. hani verem olmasındansa belki alerji olması daha az zarar gibi.sahsen cocugumun veremle savasmasini istemem. belki tıp dünyası böyle düşünüyordur.. menenjit mesela çok fena bir hastalık. Pencesinden kurtulan çocukta bile hasar kalabiliyor. Ama aşısının yan etkileri daha az can yakıcı olabilir..gibi.

Ben çok düzenli bir şekilde(2 günde 1 ) rezene tuketiyorum. tohumunu demliyorum. Sanirim gazi engelliyor..Bu da çocuğu rahatlattigi için uykusu rahat oluyor.

Bizim iyi aslında tek sorunumuz pipi gömük olduğu için her alt açmada sıyırıp masaj yapmak gerekiyor ilk günler dokunmadım ama artık yapıyorum mecbur.onun dışında iyi .Bizimde dikişlerin olduğu yerler iplik iplik görüntü var.

Birde ilksanın doğum yardımı mı vardı bir bakayım hemen Googledan .

Kızlar bebekleriniz boynunu bir tarafa eğiyor mu ? Doğduğundan beri fark ediyorum aslında kızım sola eğiyor başını ve gövdesi de o tarafa eğriliyor düz de durabiliyor ama tekrar o yöne dönüyor. Tortikollis adında bir rahatsızlık varmış boyun kası kısalığı ondan şüphelendim nett biraz araştırdım boynu yana yatık olup boyun kısalığı olmayan bebeklerde çok. Siz öyle birşey gözlemlediniz mi ?

Egmek normal daha yeni yeni baslarini tutmaya basladilar ama doktorunuza sorun en iyi o bilir bence

Asi konusu cok tartisiliyor her grupta ne kendi çocuğumu nede baska cocuklari riske atmak istemem evet asi olsa bile bulasma ihtimali var ama ihtimal bu hastalıklar azaldiysa aşıların cok etkisi var dediginiz gibi kar zarar hesabi yapiuoruz hepimiz hangisi uygunsa onu uygulacagiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…