2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Teşekkür ederim araştıracağım

Bende bugün 2. Ay aşılarını yaptırdım rota da yaptırdım 2 aylık 5.260 kg çıktı doktor şimdi de zayıf dedi zayıf mı çocuk gerçekten 1. Ay 4.100 dü moralimi bozdu
Degil tabiki bizde 3200 dogsuk suan 5200 normal dedi doktor bozma moralini masallah iyi almis

Kilo derdi hic bitmiyor her doktordan farkli bi ses cikiyor 3. Aya girildiğinde dogdugi kilonun 2 kati olması yeterli deniuor zaten 4 doğmuş senin bebis normal gidiyor suan dert etme

O zaman sünnete memlekete geleyim hem havam değişir

B
Kizlar tirnak batmasi var bebegimde basina gelen varmi yarin doktora goturecegim kalca ultrasonu icin elini de gosteririm
Bizimde oldu canım ben aile hekimime sordum bir krem verdi. Ama krem göz kremi iltihap kapmasın diye zaten hemen 2 sürmede kurudu. Sen de danış istersen

Bende senin yazini okumuştum yani galiba senindi banka hesabına yatabildigni e devletten hesabimi tanimlattim bekliyorum hesaba yatcak diyeevelsi gün pttyi arayip sordum yattigini öğrendim artik gittim çektim. Dogumdan beridir onu bekliyorum kızıma alışveriş yaparım o parayla diye sonunda kavustum

Ben daha başvuru yapamadım bile ya ilcedeyim ildeki yere başvuru yapmam gerekiyormus onuda yapamadım daha

Bende bugün 2. Ay aşılarını yaptırdım rota da yaptırdım 2 aylık 5.260 kg çıktı doktor şimdi de zayıf dedi zayıf mı çocuk gerçekten 1. Ay 4.100 dü moralimi bozdu
Valla canım ben daha gitmedim ,2 ay kontrolüne ama 2690 doğdu kızım 1 aylıkken 4200 du 43 günlük grip olmustu o zamn gitmiştik 4700 dedi kilosu iyi mi diye sormuştum çok iyi maşallah demişti doktor ama her çocuk aynı olmuyor ki ayda benim bildiğim 1 kilo alması gerekiyor bebeklerin

Arkadaslar bebeklerinizin gobegi nasil burda daha oncede sormustum benim bebegimin disinda diye normal demistiniz bazilariniz ama fotograf atiyorum anlayanlar bakabilir mi? Bana pek normal gibi gelmiyor fitik olabilir mi diye dusunuyorum

Fıtık olmuş canım yiğenimin de böyle olmuştu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…