Teşekkür ederim araştıracağımRahiki mahtum markasına çok güveniyorum. Hem instagram hesabi var hem web sitesi. Ankara balgatta da bir tane satış mağazası açtılar.
Sadepazar markası da aynı şekilde çok guvenilir. Sadepazarın istanbulda bir cok subesi var. Belki diger buyuk sehirlerde de vardır.
Bir de instagramda @dogal_hayat_54 adında bir hesap var. Sakaryada bir perdeci, ulaşabildiği doğal ürünleri stoklayıp satıyor. Bizzat gidip dukkanindan alışveriş yapmıştım. Hem ürünleri beğendim hem bana çok samimi geldiler.
3.aya girerken yani bu ayin 24 u gibiAynen canım bende yaptıracağım. Sen kaçıncı ayında yaptıracaksın?
Degil tabiki bizde 3200 dogsuk suan 5200 normal dedi doktor bozma moralini masallah iyi almisBende bugün 2. Ay aşılarını yaptırdım rota da yaptırdım 2 aylık 5.260 kg çıktı doktor şimdi de zayıf dedi zayıf mı çocuk gerçekten 1. Ay 4.100 dü moralimi bozdu
Kilo derdi hic bitmiyor her doktordan farkli bi ses cikiyor 3. Aya girildiğinde dogdugi kilonun 2 kati olması yeterli deniuor zaten 4 doğmuş senin bebis normal gidiyor suan dert etmeGeçmiş olsun canım umarım sıkıntısız geçer bugünümüzkilosu gayet güzel ya ben bu doktorları anlamıyorum 2 aylık bebek ve 1 ayda 1 kilonun üzerinde kilo almış maşallah hiç moralini bozma, tablolarda bile senin bebeğinin kilosu ideal kilo görünüyor, ekliyeyim bak sende
Benim oğlum 3925 doğmuştu 40 günlükken 6 kiloydu. Bugün 7500 kilo çıktı sınırın üstündeyiz yaniSadece anne sütü aldığı için sorun yok dediler ama bende bunu takıyorum işte.
Oyy kiyamam kuzuma cani acir simdi hoc basima gelmedi cok gecmis olsunKizlar tirnak batmasi var bebegimde basina gelen varmi yarin doktora goturecegim kalca ultrasonu icin elini de gosteririm
O zaman sünnete memlekete geleyim hem havam değişirYok canım ben Ordu’da yaşıyorum. Büyük şehirler çok pahalı gerçekten. Kardeşim İzmir görümcem Ankara’da doğuma biri 8 bin biri 15 bin verdi. Ben burada 2700e yaptım. Sünneti de özel muayenehanede çocuk cerrahı yaptı.
Bizimde oldu canım ben aile hekimime sordum bir krem verdi. Ama krem göz kremi iltihap kapmasın diye zaten hemen 2 sürmede kurudu. Sen de danış istersenKizlar tirnak batmasi var bebegimde basina gelen varmi yarin doktora goturecegim kalca ultrasonu icin elini de gosteririm
21 aralıkta başvurmuştuk bu hafta başında yatmış benimki eşim izinli olunca gidip çekeceğim.Kızlar cocuk paranızı aldınız mı
Ebet ben 300tl aldım. Ilk bebekKızlar cocuk paranızı aldınız mı
Benim e devlette hala.odeme aşamasında diyor neden aldın canim hesabına yatmadı miEbet ben 300tl aldım. Ilk bebek
Bizdede ole yazıyor yatmıştır canim kesin duzeltmemislerdirBenim e devlette hala.odeme aşamasında diyor neden aldın canim hesabına yatmadı mi
Odeme asamasinda yazdiginda yatmis oluyor canimBenim e devlette hala.odeme aşamasında diyor neden aldın canim hesabına yatmadı mi
Bende senin yazini okumuştum yani galiba senindi banka hesabına yatabildigni e devletten hesabimi tanimlattim bekliyorum hesaba yatcak diyeEvet kizlar yatmış odeme aşamasında demek yattgini gösteriyormuş ocak ayında yatmış ben hesaba gelecek diye bekliyordum meğersem PTT den alınacakmış ilk cocugumda ben almamıştım eşimde unutmuş nasil oldugunu ☺☺☺
Valla canım ben daha gitmedim ,2 ay kontrolüne ama 2690 doğdu kızım 1 aylıkken 4200 du 43 günlük grip olmustu o zamn gitmiştik 4700 dedi kilosu iyi mi diye sormuştum çok iyi maşallah demişti doktor ama her çocuk aynı olmuyor ki ayda benim bildiğim 1 kilo alması gerekiyor bebeklerinBende bugün 2. Ay aşılarını yaptırdım rota da yaptırdım 2 aylık 5.260 kg çıktı doktor şimdi de zayıf dedi zayıf mı çocuk gerçekten 1. Ay 4.100 dü moralimi bozdu
Fıtık olmuş canımArkadaslar bebeklerinizin gobegi nasil burda daha oncede sormustum benim bebegimin disinda diye normal demistiniz bazilariniz ama fotograf atiyorum anlayanlar bakabilir mi? Bana pek normal gibi gelmiyor fitik olabilir mi diye dusunuyorum
Eki Görüntüle 2776855
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?