Canım bebsıın kac kılo senin benımkı suan 36 günlük 5350 gram 2 numara kullanıyorum . 3 numarayı da indirimden almıstım trendyoldan bide dolap uygulamasına da dıkkat et ordada uyguna olablıyo bide indirm kuponlarıyla baya uygun oluyoBiz 3 numaraya geçtik canım 2 pişik yaptı bezin değdiği yerler. Bu ay baya aldım bir de. Bir daha ki aya indirim olur mu acaba yine? O zaman da beni etiketler misin canım? Ben kaçırıyorum böyle şeyleri
Bende de öyle canımBende regl oldum 60. Gunde bugun 2. Günüm agrim cok hafif ama cok stres yapti bende
Aynen zaten artik ameliyati en son care bile dusunmuyolar diyorumya ciddi riski var o yuzden botoks en yaygini tercih edileni. Aynen bu tedavi sadece botoks icin yani o catlak olan kasi uyusturma gibi dusun canim uyustugu icin canin yanmiyor o catlakda kendi kendine iyilesiyor. Orda hemoroidin de olmasi botoks icin engel degil yapilabilirAaa ilk defa duydum botoksu. Çok iyi bir yöntem ameliyat çok riskli asla düşünmezdim. Peki sadece fissür olunca mı yapılıyor. O bölgede hemoroid çıkıntılarım da var onlar etki eder mi acaba fissür için botoks uygulaması yapılmasını?
Aynen kanama da oluyor wc disinda aciyi genelde catlak derinlestikce yasiyosunKanama oluyor muydu. Ben wc dışında acı yaşamıyorum
Ben uyutmak için alt değiştir gazını çıkar burnunu aç döngüsünden memeye geçiyorum kesinlikle tutmuyor sadece kıyameti koparırcasına bağırıyor görünen hiç bir sebep yok her akşam başlıyor gece 1 e kadar bazen 2 - 3e kadar devam ediyor bu durum çözemedim en son yorgun düşüp uyuyor bu hafta 8.atak haftası sanırım ondanda iyice arttıKızlar bebeğimin çok garip huyları var lütfen ne yapabilirim yardım edin. 2-3 gün uykusu azıyor sürekli uyuyup beş dakika sonra uyanıyor hiç uyumuyor uykusuzluktan da durmuyor. Sonra bir gece bi gündüz güzel uyuyor sonra yine aynı. Uyumadığı zamanlarda da Çok acayip ağlıyor geceleri bi yerine bişey olmuş gibi bağırıyor resmen 2 saat ağlamaktan bi hal oluyor artık. Bu ağlama içinde memeyi de kesinlikle kabul etmiyor. Neden böyle olabilir napmam gerek.
Evet canım.ben hatta ilk çocukta 6:aylıkken 15 gün kaka yapmadığını çok net hatırlıyorum.sadece anne sütü alıyordu.10 a kadar normal diyorlar zaten.aklında olsun.ama 15 gün sonunda bile gayet cıvık bir anne sütü kakası yapmıştı.sıkıntı yaşamadan yaptı yani.çünlü bebek büyüdükçe sütün çoğunu vücut kullanıyormuş.o yüzden Posa da az kalıyormuşAnne sutu aliyor canim bugun normale dondu kaka sayisi cok sukur ama arada azalmasi normal demekki
Tuvalet ihtiyacını giderdikten sonra bile uzunca bir süre makattan içe doğru düz bir çizgi hattında zonklayıcı ağrı varsa çatlaktır. Yeni olusan ya da yeni derinlesen carlak bu şekilde acıyor. Dokununca ağrıyan sislik varsa ve normal dogum ya da kabizlik sebebiyle ikinma olduysa anal hematom da olabilir. Cok az doktor anal hematomla hemoroidi birbirinden ayırabiliyormuş. Bende iki catlak bir anal hematom oluşmuştu ilk dogumdan sonra. O yüzden bu sefer cok dikkat ettim kabiz olmamak için. Acısı kolay değil Allah yardımcınız olsun.Ne aşamada operasyon gerekti canım ? Bende de çatlak mı hemoroid mi anlamıyorum. Afedersin daha büyük çıkmadan içerden acısı başlıyor ve her çıkışımda kanama oluyor. Önceleri otururken falan acıyordu ama şimdi sadece wc de acıyor
Bunu okuduğuma cok sevindim. Bize sadece her zamanki sıklığında banyo yaptırmaya devam edin ve her alt açmada zeytinyağı sürün dedi doktor. Bu bahsettigim aparat da dikişsiz sunnet aparatı, bulundugum ulkede yenidogan sunneti bununla yapılıyor. Sunnet derisini iki halka arasına sıkıştırıp boğuyorlar. Fazlalik kalan kismin kan dolasimi durdugu için hem aci olmuyor hem de bir süre sonra göbek baginin kuruyup düştüğü gibi kendiliğinden kuruyup düşüyor. 10 gün içinde düşeceğini söyledi doktor. Pipinin ucu bizde ikinci gün beyazlasip soyulmaya başladı. Doktor bir sey dememişti, ben de sandım ki sadece kesilen sunnet derisine yag dökeceğim. Bir gun beze hafif yapıştığını görünce pipinin ucunu da yaglamaya başladım, yapışmıyor artık. Karton bardak önermedi doktor, burda sunnet yaptirmis bir arkadas var, o da kullanmamış. Bardak galiba biraz da kesi kisminin açıkta olup olmamasiyla ilgili. Bardak koymuyorum ama bebegim hic huzursuzlanmadi bile sunnet sebebiyle.3. Günden sonra pipinin ucunda beyazlaşma sonra kabuk bağlama olacak o yüzden günde 3 defa 10 dk ılık suya oturtma işlemi yapın bu iyileşmeyi hızlandıracak dedi doktor bize. Ilık suya oturtma yapıyor musunuz? Ucunun kızarıklığını ve ödemini alıyormuş ılık suya oturtma. Bu akşam ilk defa yaptım yarın devam edeceğim ben de
Benimki de 5300 gr. Ama alerjik bi cildi var herhalde o yüzden 2 numara apış arasını ve bacaklarını bu hale getirdi. Takip edeyim dolap uygulaması da var. Haber verdiğin için teşekkür ederim canım.Canım bebsıın kac kılo senin benımkı suan 36 günlük 5350 gram 2 numara kullanıyorum . 3 numarayı da indirimden almıstım trendyoldan bide dolap uygulamasına da dıkkat et ordada uyguna olablıyo bide indirm kuponlarıyla baya uygun oluyo
tam anlamiyla bilmiyorum canım. Ama en az 60 olmalı onu biliyorum sadece o yüzden yorum yapamamCanım kalça usg sonuçlarından anlıyor musun? Ben hiç bilmiyorum da doktor bir sorun yok dedi ama buraya atsam bakabilir misin
Evet harika haftalar programını kullanıyorum.Atak haftalarini takip ettiginiz bi uygulama varmi
Ben emziriyorum 2 aylık oldu bebeğim hala gelen giden yokEvet canım kırmızıydı 2 gün sürdü sonra kesildi bi anda. Doktora yeni gitmiştim, daha regl olmana var demişti ama ben mama da verdiğimden daha kısa sürede olcaksın regl demişti, sdece emzirsem daha uzun sürermiş
40 günlükken bakiliyor burda. Devlet hastanesinin rutini böyle 5 sene once de aynıydı canım.Kızlar kalça cikikligina ikinci ay kontrolünde bakilmiyo mu
Evet dolaylı da olsa tüketilmiyor. Çok keskin bir diyet oluyo bu yuzden. Yakın arkadaşım da bebeği 3.5 aylık olunca diyetini ufak ufak açmaya başlamıştı. İnşallah yoktur varsa da kısa sürerCanim sütü doğrudan degil dolayli yoldan bile tüketmicez dmi her seyde süt ürünü var geçen tesadüf yediğim bi şeyin içeriğine bakiyim dedim peyniralti suyu vs varmis ki cok alakssiz bi seydi o zaman hicbi sey yemicez nerdeyse zaten sebzelerin de baklagileriinde cogu gaz yapiyo süt nasil olcak geriye bi sey kalmiyodua ediyorum alerjik bi sey olmasin en azindan degilse bikac aya gecer onda da sukrederim
Benimde aynen. Benimkinde fazladan bir et parçası çıktı. Kabız olmasam bile yaparken sanki canım çekiliyor. Üstüne oturamıyorum. Ve afedeesin yapmakta zorlanınca buyuk tuvaletimi kanıyor.Ne aşamada operasyon gerekti canım ? Bende de çatlak mı hemoroid mi anlamıyorum. Afedersin daha büyük çıkmadan içerden acısı başlıyor ve her çıkışımda kanama oluyor. Önceleri otururken falan acıyordu ama şimdi sadece wc de acıyor
BilmiyorumGecmis olsun canim evet okumustum senin bebeginin durumunu. Ama benimki sancidan dolauyi birakiyo gaz sancisi vuruyo o an ondan birakiyo. Seninki de oyle miydi bi de kucuck bebekte neden olurmuski idrar yollarinda enfeksiyon
Ya bende yaki aldırdım eşime eczaneden ama yok geçmedi dr a gitmeyi bende düşünüyorum ama fırsat yok kiBenim bel ve sırt ağrısı öldürüyor aynı tarif ettiğin gibi zorla kalkıp günlük zaruri işleri yapabiliyorum, sezaryenden sonra hala geçmedi 2 ay oldu niye böyle çözümü va rmı sen nasıl oldun canım hangi doktora gitmeliyim onuda bilmiyorum
Geçmiş olsun, bende de akşamdan beri resmen kan boşalıyor ama kabız değilim ishalim bende öncr regl oldum sandımsıcak duşa girdim biraz vazelin sürdüm korkuyorum tuvalete gitmeye artık, bel ağrısı vardı birde bu eklendi Allah beterinden korusun.
Ama çiğ olarak alacaksin bademi de fındığı da o cok önemliBadem ve ceviz yiyorum findikta yiyeyim
Cozum yok bu uykusuzluk mahvetti beni bazen besige tekme atasım geliyor artık zaten gündüzde uyku yok dişlerimi sıkıyorum surekliBen uyutmak için alt değiştir gazını çıkar burnunu aç döngüsünden memeye geçiyorum kesinlikle tutmuyor sadece kıyameti koparırcasına bağırıyor görünen hiç bir sebep yok her akşam başlıyor gece 1 e kadar bazen 2 - 3e kadar devam ediyor bu durum çözemedim en son yorgun düşüp uyuyor bu hafta 8.atak haftası sanırım ondanda iyice arttıtükendim iyice çözüm önerisi olan varsa bende takipte kalayım.
Bende de ilkinde oldu ama doktora gitmedim hangisi olduğunu tam bilemiyorum . Bende kabız olmamak için dikkat ettim ama nasıl olduysam doğumdan 2 hafta sonra kabızlık başladı ilk zamanlar çok daha fazla acı çekiyordım hem tuvalette hem sonrası otururken yatarken bile ama şimdi tuvalet sonrası acı olmuyor ama kanama tuvalete damlayacak kadar. Zamanla kabız olmamaya çalışarak kendi geçer mi acaba ? Bir öneriniz var mı ?Tuvalet ihtiyacını giderdikten sonra bile uzunca bir süre makattan içe doğru düz bir çizgi hattında zonklayıcı ağrı varsa çatlaktır. Yeni olusan ya da yeni derinlesen carlak bu şekilde acıyor. Dokununca ağrıyan sislik varsa ve normal dogum ya da kabizlik sebebiyle ikinma olduysa anal hematom da olabilir. Cok az doktor anal hematomla hemoroidi birbirinden ayırabiliyormuş. Bende iki catlak bir anal hematom oluşmuştu ilk dogumdan sonra. O yüzden bu sefer cok dikkat ettim kabiz olmamak için. Acısı kolay değil Allah yardımcınız olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?