Ben henüz ilaca geçmedim doktoruma sormadan geçemem zaten. 2gün sonra kontrole gidicem inşallah o zaman sorarım eğer bulanırsa napayım diyePrilam dr diye ilaç verdi bugün bana.ben de artık dayanamadım.butun gün cekiyordum. Hiç bir zarari yokmuş sadece gebeler için. Içinde b6 falan var.bu gece başlıyorum icmeye
2-3 çeşit yeşil elma var evde.Bizim burda isimleri var onların. Benim söylediğim granny elma mesela. Senin söylediğin golden elmaben de iyiyim bugün dün biraz zorlamıştı mutfağa bile girememiştim hatta elma aldım geldim hemen o rahatlattı
Oh rahatladım. Kaşar hastasıyım her yemekte kullanırım hemen hemenyok canm ılerleyen zamanlarda bebege kilo aldıran gıdalardan kaşar bir zararı yok yıyebılırsın :)
Bende de ani uyandığımda oluyor bazen vakitsiz uyuduğumda. Normal bence canımIcim gecmis koltukta uyumusum bi uyandim basim dönüyör kalbim küt küt carpiyor fena oldum birden
Ayy ben de çarşamba gidicem yaa sabırsızlanıyorummOyyyy ya ben durup durup şimdi den ağlıyorum rabbim devamını nasip etsin canım hepimizeKaç haftalıksın canım ben de çarşamba gidicem inş kasık ağrın var mı canım bulantın falan ? Ben de yok gibi de
Ben 23 Nisan da gidecektim ama tatilmiş bir gün öne aldık canım kalp atışını duyarız inş ben o gün6+3 olucam sen kaçsınAyy ben de çarşamba gidicem yaa sabırsızlanıyorumminşallah güzel haberlerle döneriz
Ben de kalp atışı için gidicem canım haftamı tam olarak bilemiyorum inşALLAH çarşamba gidince ölçerek söyliycekBen 23 Nisan da gidecektim ama tatilmiş bir gün öne aldık canım kalp atışını duyarız inş ben o gün6+3 olucam sen kaçsın
İnş canım hepimize dua ediyorum hergün ben inanıyorum hepimiz bu bebekleri çooook seviyor ve istiyoruz rabbim yüzümüeze baksın buradan yazarım inş o günBen de kalp atışı için gidicem canım haftamı tam olarak bilemiyorum inşALLAH çarşamba gidince ölçerek söyliycekhepimiz duyarız o minik pıt pıt sesleri yaa ❤
Tabikiiiİnş canım hepimize dua ediyorum hergün ben inanıyorum hepimiz bu bebekleri çooook seviyor ve istiyoruz rabbim yüzümüeze baksın buradan yazarım inş o gün
Yarın doktora gidecek olanlar bu yorumuma beğeni bıraksın sayınızı bilelim. Güzel haberlerinizi bekliyorum inşallah hepinizin
Sabah afedersin boş ogurmelerim oluyor mide boş olduğu icin. Gün içinde hem bulantı halinde ve midem yanıyor. Halsizlik bende de varKızlar mide bulantılarınız nasıl???? Ben açıkçası istiğfar edemiyorum ama surekli midem bulanıyor halsizlik başımı yastığa koymak istiyorum surekli daha önceki hamileligim bu kadar kötü değildi
Ben Hala hiç mide bulantısı yaşamadım :) bı yüzden de kilo alıyorum sanırım belki bulansa idi az yerdim :)Sabah afedersin boş ogurmelerim oluyor mide boş olduğu icin. Gün içinde hem bulantı halinde ve midem yanıyor. Halsizlik bende de var
Canım öğlen kaşarlı tost yapıp yedim ondan bi kaç saat sonra başladı mide bulantısı bende kendimi suçladım acaba zararlımıydı yedim bilmeden diye. Demekki sizler de yiyormuşunuz ondan değilmiş :)
Bu koku işi sonuna kadar böyle gidecekse işimiz iş yaKoku deme ya. Odam 3.katta sabah uyurken penceremi de açık bırakmıştım, nane kokusuna uyandım bu ne ya dışardan nasıl baskın nane kokusu geliyor dedim. Neyse uyandım indim 1.kata baktım kayınbabam bahçeden nane dermiş yıkamış masaya bırakmış. O an şok oldum ah şu hormonlar 1den 3e nasıl aldım o nane kokusunu dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?