2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Prilam dr diye ilaç verdi bugün bana.ben de artık dayanamadım.butun gün cekiyordum. Hiç bir zarari yokmuş sadece gebeler için. Içinde b6 falan var.bu gece başlıyorum icmeye
Ben henüz ilaca geçmedim doktoruma sormadan geçemem zaten. 2gün sonra kontrole gidicem inşallah o zaman sorarım eğer bulanırsa napayım diye

2-3 çeşit yeşil elma var evde. tutturamadılar bi türlü inşallah rahat geçer hamileliğimiz ya çok fazla bulantı yaşamayız

hanımlar benımde sorum olucak size yarın doktora ıkıncı gıdısım olucak henuz bana hıcbır kan testı yapılmadı tıp merkezıne gıdıyorum doktorun verdıgı testlerı saglık ocagında yaptıran oldumu ılk gebelgımdekı doktor kabul etmıstı ama suan farklı sehırdeyım malesef kendı doktoruma gıdemıyorum

yok canm ılerleyen zamanlarda bebege kilo aldıran gıdalardan kaşar bir zararı yok yıyebılırsın :)
Oh rahatladım. Kaşar hastasıyım her yemekte kullanırım hemen hemen deminki bulantıdan sonra aldım karşıma dedim vedalaşma zamanı geldi ha gidip barışayım bari

Ayy ben de çarşamba gidicem yaa sabırsızlanıyorumm inşallah güzel haberlerle döneriz

Haftaya cok takmayin canim bebegi olcunce tam net hafta ozaman cikacakmis doktorum haftayi takma bebek olculunce belli olacak dedi bana sizede soyliyim dedim

Merhabalar bende Allah nasip ederse 2020 aralık annesi olacağım. ❤ benim 3 gündür kahverengi seklinde lekelenmem var.Bugun doktoruma gittim herhangi bi sorun olmadigini ama yine de lekelenme dusuk sınıfına girdigi icin dikkatli olmami progestan kullanmami soyledi.Ve bu lekelenme (hamile olmasaydim) normal adet olmam gereken tarihte basladi. Acaba boyle bisey yasayan var mı varsa nasil bi yol izledi korkulacak bisey mi ? Ailemden uzakta yasiyorum ve ilk gebeligim biraz endise yasiyorum.

Ben 23 Nisan da gidecektim ama tatilmiş bir gün öne aldık canım kalp atışını duyarız inş ben o gün6+3 olucam sen kaçsın
Ben de kalp atışı için gidicem canım haftamı tam olarak bilemiyorum inşALLAH çarşamba gidince ölçerek söyliycek hepimiz duyarız o minik pıt pıt sesleri yaa

Ben de kalp atışı için gidicem canım haftamı tam olarak bilemiyorum inşALLAH çarşamba gidince ölçerek söyliycek hepimiz duyarız o minik pıt pıt sesleri yaa
İnş canım hepimize dua ediyorum hergün ben inanıyorum hepimiz bu bebekleri çooook seviyor ve istiyoruz rabbim yüzümüeze baksın buradan yazarım inş o gün

Kızlar mide bulantılarınız nasıl???? Ben açıkçası istiğfar edemiyorum ama surekli midem bulanıyor halsizlik başımı yastığa koymak istiyorum surekli daha önceki hamileligim bu kadar kötü değildi

Sabah afedersin boş ogurmelerim oluyor mide boş olduğu icin. Gün içinde hem bulantı halinde ve midem yanıyor. Halsizlik bende de var

Merhaba kızlar, geçtiğimiz günlerde kahverengi akıntım oldu ertesi gün doktora gittim, kesede bir sorun görülmedi, ama progestan fitil ve progesteron iğne verdi çok şükür kalmadı herhangi bir sıkıntı. Bu hafta kalp atışı izleme randevum var, benim gibi ilk haftalarda bu ilaçlardan kullanan var mı aranızda? Bir yan etkisi gördünüz mü ya da kullandım ama sonuç alamadım diyen var mı?

Sabah afedersin boş ogurmelerim oluyor mide boş olduğu icin. Gün içinde hem bulantı halinde ve midem yanıyor. Halsizlik bende de var
Ben Hala hiç mide bulantısı yaşamadım :) bı yüzden de kilo alıyorum sanırım belki bulansa idi az yerdim :)

Bu koku işi sonuna kadar böyle gidecekse işimiz iş ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…