2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295

Canım selam bende yaklaşık 1 haftadır Prilam Dr kullanıyorım doktor hiç bir zararı olmadığını hergün alabileceğimi söyledi zaten ilacın gebelik kategorisi de A. Bir yerde de gebelik için üretildiğini okumuştum ama ne kadar doğru bilemiyorum tabi. Ben çok memnunum hiç bir zararını görmedim aşırı bulantım oluyordu sayesinde yemek yiyebiliyorum artık :)

Benim doktorumda prilam yazmış eczaci bu ilaç satılmıyor dedi.demekki kendi elinde yokmuş

Benim de çarşamba canım. Heyecandan zaman da geçmiyor bi türlü inşallah hepimiz miniklerimizin kalp atışını duyarız
Evet zaman geçmiyor kaçıncı haftadaydın bi de iki gündür ağrılarım kaybolunca bi korktum iyi midir acaba diye rabbim sağlıkla duyursun inşallah

Ben kullaniyorum canım o ilacı. Benim bulantım oluyir sürekli kusmadım hiç şükür. Ama sürekli de yatıyordum. Doktor yazdı o yüzden. Ama benimkinde günde 2 defa sabah akşam birer tane içilecek yazıyor. Ben geç kalkıyorum zaten öğlen kahvaltı yapıyorum. Tok karnına içiyorum gün boyu rahat oluyorum hemen hemen. Birini de yatmadan 2-3 saat önce içiyorum o da sabah uyandığımda iyi oluyor bulantım olmuyor hemen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…