2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Hiç kullanmadım ama zararlı olsaydı Doktor vermezdim diye düşünüyorum. Ilk hamileliğimde 24 saat kusuyordum inadına ilaç almadın zarar verecek diye. Şimdi düşünüyorum da çok saçmaymış tüm hayatımı etkilemişti psikolojim bozulmuştu. 8 kilo vermiştim bu hamileliğimde Mide bulantım olursa direkt ilaç alacağım

Sabah benim de bulantı ve kusma oldu ama gün içi de sadece bulantı var şimdilik aşırı bir sıkıntım yok. İlaç konusunda birşey diyemiyorum kullamadigim için ama doktor onerdiyse bebeğe zararı olduğunu sanmiyorum zaten bulantılarım hafifleyince biraktirir.

Evet gerçekten çok kötü bir durum benim de ilk hamileliğim ilk aydan 4 kilo verdim su bile içemiyordum psikolojik olarak çökmüştüm. İlac kullanmaya başlayalı daha iyiyim en azından.

Prilam cok iyi diyor genelde cogu topikte kullanan hanimlar , zararinida hic okumadim cok bulaniyorsa mecbur zarar vercek olsa dr bermez zaten icin ferah olsun

Yarın güzel haberlerle gel inşallah canım...

Canımm hayırlı olsunn benimde bat 24 şuan beklemedeyim. inşallah hayırlısıyla bende Aralık annesi olabilirim.

Benden 2 gün önce koyu renkli akıntı geldi ve şuan hala gün içinde bi kaç kez geliyor. Sizce böyle bir yerleşme kanaması olabilir mi? Yoksa adet mi olamıyorum kafamda deli sorular Birde karnım çok şiş ve psikolojik mi bilmiyorum dünden beri çok halsizim.

ben ilk kez laboquick ovülasyon testi kullandım ve ardından gebelik testini bat a 2 gün varken bile belirgin ikinci çizgi çıktı, kesinlikle çok memnun kaldım, ilk hamileliğimde bat 1 gün geçmesine rağmen evdeki idrar testinde çıkmamıştı ama laboquick gerçekten çok iyiymiş zaten yorumları okuyarak almıştım. tavsiye ediyorum

kizlar benim de yarin dr randevm var 12 de. ama sabah uyanir uyanmaz aksama kadar kusma v3 mide bulantisi yasiyorm dr a nasil gidicem orda nasil dayanicam diye dusunuyorum. halbuki evime arabayla 5 dk biyer.

benim de öyle oldu işte ah erken regl oldum dediö 2-3 gün ara ara kahverengimsi akıntı vardı sonra baktım normal değil, bat a 2 gün kala test yaptım pozitif çıktı. yine de ümitlendirmeyeyim seni ama inşallah vardır

canm benim gebe kalmadan onceki ay ole olmustu hatta o ay hamileym sandim. hic bole olmazdi. o ay erken regl olp ertesi ay hamile kaldim. alakasi varmi blmiyorm

Ay bakalım ya hayırlıysa olsun inşallah 7 aydır bekliyorum benimde yarın değişme 2 gün kalmış olacak sonucu olumlu yada olumsuz yazarım

Inşallah hemen geçer

kizlar benim de yarin dr randevm var 12 de. ama sabah uyanir uyanmaz aksama kadar kusma v3 mide bulantisi yasiyorm dr a nasil gidicem orda nasil dayanicam diye dusunuyorum. halbuki evime arabayla 5 dk biyer.
Canım Allah yardımcın olsun, yanına çubuk kraker gibi birşey al , arabada giderken hafif camı aralarsin temiz hava iyi gelir bulantıya.

bende kullanıyorum canim ilk oğlumda inatla kullanmadım su bile kusturuyordu 8 kilo vermistim şimdi kullanıyorum zofer verdi bana sabah akşam 1 demiş ama yarım iciyorum sabah sadece çok kötü olursam aksamda yarim iciyorum kar zarar hesabı bu canim iç bence.
ben yanıma poşet aldim canim doktorda da wc ye yakın oturdum iki üç kez kusmustum beklerken

Belki dışarı cikmam iyi gelir yanınıza kraker su felan alın tedarikli gidin bir an önce düzelir inşallah bulantılar kaçın ci haftadasn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…