- 25 Ocak 2018
- 124
- 117
- 103
- 33
Hiç kullanmadım ama zararlı olsaydı Doktor vermezdim diye düşünüyorum. Ilk hamileliğimde 24 saat kusuyordum inadına ilaç almadın zarar verecek diye. Şimdi düşünüyorum da çok saçmaymış tüm hayatımı etkilemişti psikolojim bozulmuştu. 8 kilo vermiştim bu hamileliğimde Mide bulantım olursa direkt ilaç alacağımKızlar merhaba, benim mide bulantım kusmam cok fazlaydı doktor. Prilam DR adında bir ilan verdi yatmadan önce iki adet içip yatıyorum ancak cok fazla uyku yaptı bende. Birde sürekli bunu kullanmam bebek için sıkıntı olur mu ? Kullananız var mi hiç?
Sabah benim de bulantı ve kusma oldu ama gün içi de sadece bulantı var şimdilik aşırı bir sıkıntım yok. İlaç konusunda birşey diyemiyorum kullamadigim için ama doktor onerdiyse bebeğe zararı olduğunu sanmiyorum zaten bulantılarım hafifleyince biraktirir.Kızlar merhaba, benim mide bulantım kusmam cok fazlaydı doktor. Prilam DR adında bir ilan verdi yatmadan önce iki adet içip yatıyorum ancak cok fazla uyku yaptı bende. Birde sürekli bunu kullanmam bebek için sıkıntı olur mu ? Kullananız var mi hiç?
Evet gerçekten çok kötü bir durum benim de ilk hamileliğim ilk aydan 4 kilo verdim su bile içemiyordum psikolojik olarak çökmüştüm. İlac kullanmaya başlayalı daha iyiyim en azından.Hiç kullanmadım ama zararlı olsaydı Doktor vermezdim diye düşünüyorum. Ilk hamileliğimde 24 saat kusuyordum inadına ilaç almadın zarar verecek diye. Şimdi düşünüyorum da çok saçmaymış tüm hayatımı etkilemişti psikolojim bozulmuştu. 8 kilo vermiştim bu hamileliğimde Mide bulantım olursa direkt ilaç alacağım
Yarın güzel haberlerle gel inşallah canım...Saol canim hepinizden dua bekliyorum bende internetten arastirdim progestoron hormonunu bu haftaya kadar yumurtalik uretiyormus bu haftada plesenta uretmeye basladigi icin hafif kanama ve lekelenme oluyormus zaten sabah bir kere peceteye silince geldi ilaci alip yattim bidahada gelmedi esim saolsun kizimla ilgileniyor kahvalti hazirladi simdide yemek yapiyor Allahtan yemek konusunda cok becerikli bi kocam var benden iyi yemek yapar
Canımm hayırlı olsunnSelam Kızlar hepinize hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın yavrularınızı benim bat 22 nisan ama ben dayanamadım test yaptım pozitif çıktı inşlh bir sıkıntı olmazsa Aralık annesi olucam.
Her sabah test yapıp koyulaşmayı takip ediyorum
benim de öyle oldu işte ah erken regl oldum dediö 2-3 gün ara ara kahverengimsi akıntı vardı sonra baktım normal değil, bat a 2 gün kala test yaptım pozitif çıktı. yine de ümitlendirmeyeyim seniBenden 2 gün önce koyu renkli akıntı geldi ve şuan hala gün içinde bi kaç kez geliyor. Sizce böyle bir yerleşme kanaması olabilir mi? Yoksa adet mi olamıyorum kafamda deli sorularBirde karnım çok şiş ve psikolojik mi bilmiyorum dünden beri çok halsizim.
canm benim gebe kalmadan onceki ay ole olmustu hatta o ay hamileym sandim. hic bole olmazdi. o ay erken regl olp ertesi ay hamile kaldim. alakasi varmi blmiyormBenden 2 gün önce koyu renkli akıntı geldi ve şuan hala gün içinde bi kaç kez geliyor. Sizce böyle bir yerleşme kanaması olabilir mi? Yoksa adet mi olamıyorum kafamda deli sorularBirde karnım çok şiş ve psikolojik mi bilmiyorum dünden beri çok halsizim.
Ay bakalım ya hayırlıysa olsun inşallah 7 aydır bekliyorumbenim de öyle oldu işte ah erken regl oldum dediö 2-3 gün ara ara kahverengimsi akıntı vardı sonra baktım normal değil, bat a 2 gün kala test yaptım pozitif çıktı. yine de ümitlendirmeyeyim seniama inşallah vardır
Bende şuan hiç bilemiyorum yarın belli olacakcanm benim gebe kalmadan onceki ay ole olmustu hatta o ay hamileym sandim. hic bole olmazdi. o ay erken regl olp ertesi ay hamile kaldim. alakasi varmi blmiyorm
Inşallah hemen geçerKizlar benim bu sekilde ultrasonum. Dun gittik keseyi gorduk 5 haftalik olduk. Bebegin gorunmemesi normal mi birde benim ara ara kanamam oluyor doktora kesenin altindaki yeri sordum bos yer orasi dedi ama kanama alani sanki orasiymis gibi geldi. Pruluton ve progestan en bastan beri kullaniyorum. Coraspirinde kullaniyorum. Kanamam konusunda neden oldugunu simdilik bilemiyorum dedi.
Canım Allah yardımcın olsun, yanına çubuk kraker gibi birşey al , arabada giderken hafif camı aralarsin temiz hava iyi gelir bulantıya.kizlar benim de yarin dr randevm var 12 de. ama sabah uyanir uyanmaz aksama kadar kusma v3 mide bulantisi yasiyorm dr a nasil gidicem orda nasil dayanicam diye dusunuyorum. halbuki evime arabayla 5 dk biyer.
İnşlh olursun cnm.test yaptınmı peki?Canımm hayırlı olsunnbenimde bat 24 şuan beklemedeyim. inşallah hayırlısıyla bende Aralık annesi olabilirim.
bende kullanıyorum canim ilk oğlumda inatla kullanmadım su bile kusturuyordu 8 kilo vermistim şimdi kullanıyorum zofer verdi bana sabah akşam 1 demiş ama yarım iciyorum sabah sadece çok kötü olursam aksamda yarim iciyorum kar zarar hesabı bu canim iç bence.Kızlar merhaba, benim mide bulantım kusmam cok fazlaydı doktor. Prilam DR adında bir ilan verdi yatmadan önce iki adet içip yatıyorum ancak cok fazla uyku yaptı bende. Birde sürekli bunu kullanmam bebek için sıkıntı olur mu ? Kullananız var mi hiç?
ben yanıma poşet aldim canim doktorda da wc ye yakın oturdum iki üç kez kusmustum beklerkenkizlar benim de yarin dr randevm var 12 de. ama sabah uyanir uyanmaz aksama kadar kusma v3 mide bulantisi yasiyorm dr a nasil gidicem orda nasil dayanicam diye dusunuyorum. halbuki evime arabayla 5 dk biyer.
Belki dışarı cikmam iyi gelir yanınıza kraker su felan alın tedarikli gidin bir an önce düzelir inşallah bulantılar kaçın ci haftadasnkizlar benim de yarin dr randevm var 12 de. ama sabah uyanir uyanmaz aksama kadar kusma v3 mide bulantisi yasiyorm dr a nasil gidicem orda nasil dayanicam diye dusunuyorum. halbuki evime arabayla 5 dk biyer.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?