2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
kotu dusunme moralini bozma dur bakalim yicek ekmegi warsa hic biseycik olmaz

Amin, inşaallah

Benimde sağ kasığımda batmalar var ve bel ağrım çok.2 gündür ayaklarım yüksekte yatıyorum inşlh sağlıklıdır kuzum

benim de iki gündür öyle sabahları özellikle bir kaç kez çıkarıyorum, gün içersinde de sürekli bulantı hali. ama geçecek biliyorum ilk gebeliğimde de böyle olmuştu 3.ay bitiminde o da bitiyor

Canm sen avokado al ye benimde canimin istedigi bir meyve varda satan yok yer

Benimde sağ kasığımda batmalar var ve bel ağrım çok.2 gündür ayaklarım yüksekte yatıyorum inşlh sağlıklıdır kuzum
Canm extra birşeyin yoksa takvime göre söylüyorum 3_4 haftakardayken burdaki çoğu arkadaşta bende dahil aynı sikayetker vardı yat dinlen yorma kendini

İyi günler 14 aylık bebegim var dün test yaptım pozitif çıktı bugün yine yaptım daha koyuydu adetime 2 gün var
benim de aynı oldu iki gün kala koyuydu, regl günümde de daha koyulaşmıştı. bhcg regl günğmde 495 çıkmıştı, senin de kanından bakılsa şu an değerin yüksek çıkacaktır, ama evdeki test pozitif çıkınca yanılma payı olmuyor hayırlı olsun

öncekinde kanama mı olmuştu yoksa böyle lekelenme mi? lekelenme bende de ara ara oluyor progestan kullanıyorum ben de. inşallah geçecek
Lekelenme olarak basladi sonra kanamaya donustu ertesi gunde gittik kalp atisi durmus dediler kurtaj oldum

Korkma canım, cumaya kadar bol bol dinlen sakın seni zorlayacak iş yapma. Kalbini ferah tut Allah'ın izniyle birşey olmayacak inşaallah.
Cumayi bekleme yarin ilk randevuya gel doktor saat 9 da seni bekliyorum dedi

Canm extra birşeyin yoksa takvime göre söylüyorum 3_4 haftakardayken burdaki çoğu arkadaşta bende dahil aynı sikayetker vardı yat dinlen yorma kendini
2 gündür hiç birşey yapmıyorum ayaklarımı uzatıp yatıyorum geçen sene kimyasal yaşadım endişeliyim bir hafta daha geçse biraz daha rahatlarım belki

Canım kilom 65 sanırım yazmayı unutmuşum ben zahmet olmazsa sana eklersen sevinirim...
brnbrr

2 gündür hiç birşey yapmıyorum ayaklarımı uzatıp yatıyorum geçen sene kimyasal yaşadım endişeliyim bir hafta daha geçse biraz daha rahatlarım belki
İnşallah canm stres yapma güzel düşün bilgilerini msj atabilir misin listeye ekliyeyim

Benim ilk hamileliğim çok rahattı, sıkıntım olmamıştı. Bu sefer bulantı, halsizlik zorluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…