Anladım cnm pekı bı sıkıntı cıktı mı bırde iliski hemen serbest oluyor mu yoksa perhiz veriyorlar moEvet uyanınca farkettim bende kanamam olmuş canım tabi işlem kaç dk sürdü hiç bilmiyorum
Vallahi sorma benim eşimde biraz kilolu ona dedim bugün ben bütün tahlillerimi yaptırdım artık sende biraz zayıfla bi zahmet diyeKadın olmak başlı başına zor zaten :)
Demi ya ne diyor gönlü varmı zayıflamaya görüşlü mü sanki desen bu çabalar ona yaramış ne yedirdinse artık :))Vallahi sorma benim eşimde biraz kilolu ona dedim bugün ben bütün tahlillerimi yaptırdım artık sende biraz zayıfla bi zahmet diye
Ilactan sonra mı oluyor bulantı cnm her zaman var mı ben ıcıtıgım gun agzıma lokma koyamadımBen vajina dan kullanırken mide bulantısı oluyordu ilaçla ilgisi yok herhalde
Vallahi doktor ilişki için birşey demedi ama bugün bende rahat edemem diye istemedim 1 gün geçtikten sonra sorun olmaz herhaldeAnladım cnm pekı bı sıkıntı cıktı mı bırde iliski hemen serbest oluyor mu yoksa perhiz veriyorlar mo
Aynen kan geldiyse bugun yapma bencede ne olur ne olmaz ınsallah bu ay haberini alırız bızede umut olurVallahi doktor ilişki için birşey demedi ama bugün bende rahat edemem diye istemedim 1 gün geçtikten sonra sorun olmaz herhalde
Hep kiloluydu ki bana kalmış olsaydı keşke :) tamam dedi ama bakalım takip etcem bende kendine bırakırsam hayatta kesmez yemeyi :)Demi ya ne diyor gönlü varmı zayıflamaya görüşlü mü sanki desen bu çabalar ona yaramış ne yedirdinse artık :))
Sürekli oluyor bende durup dururken sabah akşam alıyorum mesela uyanınca başlıyor bulantı tuzlu birşey yiyince duruyor ama mutfağa giremiyorum akşam eşim geldiğinde çay koyayım dedi mutfaktan kaçtım aniden geliyor akşamın kini yatarken içiyorum unutmamak için zaten sabaha bitiyor ilaç sonrasında aynımı olacak ona bakıcam ona göre doktora danışınız tuzlu yiyince anca duruyor diye zararlımı diye bakalımIlactan sonra mı oluyor bulantı cnm her zaman var mı ben ıcıtıgım gun agzıma lokma koyamadım
İnşallh canım benim inşllh hepimiz 2019a hamiş girerizAynen kan geldiyse bugun yapma bencede ne olur ne olmaz ınsallah bu ay haberini alırız bızede umut olur
Bol salata yap ozaman kız Birtane de toksik var istersen ona yap birde keten tohumu sabah aç yoğurtla yenirse göbek eritiyormuş dene bence detoks dediğimde bir ayda 6 kilo verdiriyor dayanabilirss artıkHep kiloluydu ki bana kalmış olsaydı keşke :) tamam dedi ama bakalım takip etcem bende kendine bırakırsam hayatta kesmez yemeyi :)
Cnm o zaman bu bulantı lar hamılelık bulantıları normal yanı ılac herkez de aynı olmayabilir tabı bende baya bulantı oldı su ıcsem cıkarıyordumSürekli oluyor bende durup dururken sabah akşam alıyorum mesela uyanınca başlıyor bulantı tuzlu birşey yiyince duruyor ama mutfağa giremiyorum akşam eşim geldiğinde çay koyayım dedi mutfaktan kaçtım aniden geliyor akşamın kini yatarken içiyorum unutmamak için zaten sabaha bitiyor ilaç sonrasında aynımı olacak ona bakıcam ona göre doktora danışınız tuzlu yiyince anca duruyor diye zararlımı diye bakalım
Bakıcaz bakalım nedenmiş onda sa doktora derim bulantı yapıyor diye test ettiğimi söylerimCnm o zaman bu bulantı lar hamılelık bulantıları normal yanı ılac herkez de aynı olmayabilir tabı bende baya bulantı oldı su ıcsem cıkarıyordum
Ayaklarımızı sürüyelim mi kız :) bol bol versin rabbim size çocuk inşaallahİnşallh canım benim inşllh hepimiz 2019a hamiş gireriz
Kanama Yaptıysa durana kadar ilişki olmasın okadar aletle girdiler elbet yara olmuştur iyileşmesi lazımVallahi doktor ilişki için birşey demedi ama bugün bende rahat edemem diye istemedim 1 gün geçtikten sonra sorun olmaz herhalde
Ya aslında o kadar katı bi diyete gerek yok çok yiyo azcık ekmeği kesse porsiyonu azaltsa verir zaten ama nerde :/Bol salata yap ozaman kız Birtane de toksik var istersen ona yap birde keten tohumu sabah aç yoğurtla yenirse göbek eritiyormuş dene bence detoks dediğimde bir ayda 6 kilo verdiriyor dayanabilirss artık
Vallahi canım ne yapacaksan yap beklemedeyiz yani :)Ayaklarımızı sürüyelim mi kız :) bol bol versin rabbim size çocuk inşaallah
Aynen cnm Soyle olursa belkı ılacı falan degıstırırBakıcaz bakalım nedenmiş onda sa doktora derim bulantı yapıyor diye test ettiğimi söylerim
Aynen bende korkarım zaten istemem bekleyiversin bi zahmet bir iki gün :)Kanama Yaptıysa durana kadar ilişki olmasın okadar aletle girdiler elbet yara olmuştur iyileşmesi lazım
Amin amin inşallah cnm benım hepimizeİnşallh canım benim inşllh hepimiz 2019a hamiş gireriz
Kız sadece ayaklarımı değeklacaksa kendimde sürünürüm yav ayıp ettin :)Vallahi canım ne yapacaksan yap beklemedeyiz yani :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?