Selamlar kızlar,
Çok şükür kasık ağrım artık yok..ağrılarım aslında hiç yok :) sadece çok az olmakla birlikte kaşıntılarım başladı.. göbek ve göğüs çevremde değil ama kollarım da bacaklarımda falan.. muhtemelen karaciğerimle alakalı bir durumum var, haftasonu cildiyeye gideceğim. zaten safra asitleri, karaciğer vs bir sürü test yaptırdım.. muhtemelen onlar yeterli gelecektir.. olmadı başka şeylerde yaparız, yeterki bebeklere zarar gelmesin..
p.tesi doktora gittim ve rahim ağzı uzunluğumun az olduğunu soyledi: 27-28 mm kadarmış.. normale göre az ama o kadar da kötü değil dedi.. detaylı utrason için başka bir doktora yönlendirdi, hem detaylı bakacak hem de pelvis uzunluğuna bakacak; ne kadar riskli diye.. bu arada çalıştığım için , erkenden ne zaman işten izin almam gerektiği de çıkacak ortaya sanırım. hakkımızda hayırlısı olsun.
sonraa....
yukarıda bahsettiğim tahlillerden birinde tsh değerimin çok düşük olduğunu gördüm.. moralim bozuldu
bugün tüm tahlilleri doktoruma yollayacağım. bakalım ne diyecek..
Bu arada maaşallah size 33. haftayı görmüşsünüz.. <3 inşallah daha da kalırlar içeride.. tabi bunu yaşayan bilir, muhakkak çok zorlanıyorsunuzdur.. Rabbim kolaylıklar versin inşallah.. başka nasılsınız?
Bu arada hangi hastanelere gidiyorsunuz?