2019 Temmuz Anneleri Doktor ve Hastane Tavsiyelerimizi Paylaşalım Ne Dersiniz?

Nisayoz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2018
82
35
31
Herkese merhaba sevgili anne adayları .. Şimdiden doğum telaşına mı girdin diyenlerinizi duyar gibiyim Kolay kolay doktorlara ısınamayan, benim gibi alıngan ve çok kaygılı annelere tavsiyelerinizi yazmanızı rica ediyorum sizden. Ben henüz kalp atışını duymadım. 10 gün sonra gel dedi doktorum Esenler Kadın Doğum Hastanesinde takibim yapılıyor ve ultrason cihazları çok eski... Doğuma acilden gittiğinizde 1 tane doktor felan oluyor, bekletiliyorsunuz yani birde doktorlar çok asabi ırkçılık yaptığım için değil gerçekten şöyle bir durum var çok Suriye li var hastanede sonuçta bizim dilimizi bilmiyorlar doktorlara dertlerini anlatmaya çalışırken doktorlar bir anda tersleyip gerginliği artıyorlar onlarda bu sefer korktukları için muayene odasına 3 kişi felan girmeye çalışıyorlar. Ben kalp atışını duymaya gittikten sonra değiştirme niyetim var hastaneyi ne zaman gitsem kalabalık ve gergin herkes yani

Ben Beylikdüzü Tarafındayım. Gündüz çok kalabalık oluyor.
Bende o yüzden akşamları çalışan bir doktor buldum . Medilife Beylikdüzü Ali Sunay. Çok memnunum.
Akşam saati işten cıkınca kontrole gidiyorum.

Bende o yüzden akşamları çalışan bir doktor buldum . Medilife Beylikdüzü Ali Sunay. Çok memnunum.

Bende Esenler de oturuyorum Esenler Kadın doğum hastanesine gidiyorum kalabalık baya. Kalp atışını duymaya gitcem 5 Aralıkta, Allah nasip ederse kalp atışını duyarsam devlet hastanesine gitmek istemiyorum. Doktorlar biraz ters

Bayanlar tekrardan merhaba. Ben doktor seçimimi yapalı baya oldu. Buraya yazamadım bir türlü.Bağcılar Medilife hastanesinde Dr. Binnur Babacan a gidiyorum. Allah nasip ederse doğumum orada olacak. Giden var mı acaba?

Bayanlar tekrardan merhaba. Ben doktor seçimimi yapalı baya oldu. Buraya yazamadım bir türlü.Bağcılar Medilife hastanesinde Dr. Binnur Babacan a gidiyorum. Allah nasip ederse doğumum orada olacak. Giden var mı acaba?
Merhaba dogumun uzu Binnur hn da mı yaptınız nasıl acaba bende ona gitmeyi düşünğyorum

Bende Ali beye yeni başladım iyi bir doktora benziyor

X