• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2019 şubat çok çok silik ebelik,Gebelik testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

BaharYasar

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2018
9
1
1
34
Herkese merhaba
Adetime bes gun kala dayanamadım gene yaptim bir test. Ben cok silik bir cizgi goruyorum. Çok heyecanlıyım. Adet günü gecikmeden kan testi yaptırmıcam.Benim gibi dayanamayip 5 gun onceden test yapan varmı?tabi bahar bu dururmu 4 gun kalada bir test yaptım. Sonuc negatif net negatif teste gore. Gutgide belirginlesmesi gerekirken umut kirici oldu tabi. Adetime kadar gun gün test yapip buraya aticam. Bakalim sonuc pozitif olursa buda boyle bir deneyim olur bize. Allahim hadi inşallah isteyen herkese nasip et:KK72:

Son düzenleme:
Herkese merhaba
Adetime bes gun kala dayanamadım gene yaptim bir test. Ben cok silik bir cizgi goruyorum. Çok heyecanlıyım. Adet günü gecikmeden kan testi yaptırmıcam.Benim gibi dayanamayip 5 gun onceden test yapan varmı?tabi bahar bu dururmu 4 gun kalada bir test yaptım. Sonuc negatif net negatif teste gore. Gutgide belirginlesmesi gerekirken umut kirici oldu tabi. Adetime kadar gun gün test yapip buraya aticam. Bakalim sonuc pozitif olursa buda boyle bir deneyim olur bize. Allahim hadi inşallah isteyen herkese nasip et:KK72:

Bazılarının çıkıyor ama benim hiç çıkmadı :D 1 gün kala test yaptım silik çıktı sonra adetim 4 gün geçti dahada silik çıktı :D şimdi hasta olmayı bekliyorum napayım

Herkese merhaba
Ben o heyecanlı tiplerdenim

Eklentiler

• IMG_20190207_130401.jpg
    IMG_20190207_130401.jpg
    102,4 KB · Görüntüleme: 784
Senin 5 gun kala testinle aynimi cnm gerçi sağlık ocağına gitcem 1.30 da merak ediyorum nedense :)
Dgdln cnm sana sordum :)

Eklentiler

• 20190218_114202.jpg
    20190218_114202.jpg
    36,9 KB · Görüntüleme: 760
Erken gebelik testi 5 gun kala bilir diyolar bide işte kanıtı Ne kadar silik çıkmış Teşekkürler paylaşım için
Öncelikle ben erken gebelik testi ya da o ucuz gebelik testi ayrımına katılmıyorum kesinlikle bazılarının vücudu HCG hormonunu çok salgılar bazılarının ki az salgılar ve sıvı tüketimi de sonucu çok etkiler yani bol sıvı alıyorsanız sabah ilk idrarla yapsaniz bile negatif verebiliyor . Ben internetten baya almıştım uygun fiyatlıydı ultra erken gebelik testiydi laboquik in.

Öncelikle ben erken gebelik testi ya da o ucuz gebelik testi ayrımına katılmıyorum kesinlikle bazılarının vücudu HCG hormonunu çok salgılar bazılarının ki az salgılar ve sıvı tüketimi de sonucu çok etkiler yani bol sıvı alıyorsanız sabah ilk idrarla yapsaniz bile negatif verebiliyor . Ben internetten baya almıştım uygun fiyatlıydı ultra erken gebelik testiydi laboquik in.
Ewt doğru soyluyosun ben hiç sabah yapamadim bu sefer hep aksilik oldu vs :)

Herkese merhaba

Ben o heyecanlı tiplerdenim
Senin baya belli canim adet gunun geldimi ne durumdasin lutfen bizlede paylas :-) benim 4 gun kala yaptigim testte de suan silik bi cizgi belirdi. Ama hic bisekilde yoktu ilk bir saat. Acaba testler ustunden 3 5 saat gecince boylemi oluyor? Bilen varmi? Daha once hic dikkat edip tekrar bakmamistim. Testi hemen atmistim.

Senin baya belli canim adet gunun geldimi ne durumdasin lutfen bizlede paylas :-) benim 4 gun kala yaptigim testte de suan silik bi cizgi belirdi. Ama hic bisekilde yoktu ilk bir saat. Acaba testler ustunden 3 5 saat gecince boylemi oluyor? Bilen varmi? Daha once hic dikkat edip tekrar bakmamistim. Testi hemen atmistim.
Ben şuan 5+5 günlük hamileyim . Bende gebelik olmadığı aylar ertesi gün bile teste bakiyodum umut işte ama en ufak bi çizgi bile çıkmıyordu hamileyken 5 gün kala yaptım ve hemen silik çizgi çıktı . Gelecek cuma 6+2 olucaz ve Allah nasip ederse kalp atışını duyucam ve kesesini gorucem inşallah

Hanımlar 3 gun kala farkli bir test alip denedim. Gene ayni sekilde once negatif sonra cok silik cizgi gordum. 2 gun kala yani bugün aynısı oldu. Yani gene once negatif sonra silik bi cizgi.
Ama bu silik çizgiler hiç belirginleşmiyor.:KK34:

Hanımlar 3 gun kala farkli bir test alip denedim. Gene ayni sekilde once negatif sonra cok silik cizgi gordum. 2 gun kala yani bugün aynısı oldu. Yani gene once negatif sonra silik bi cizgi.
Ama bu silik çizgiler hiç belirginleşmiyor.:KK34:
Bazılarında adet gecikmesinde bile silik çıkıyo sorun etmeyin hayırlısıyla sağlıkla sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

ovulasyonda pozitifi hangi gün görmüştün acaba? :) silindiği günden itibaren sayınca 14. Gün oluyorum ben. Sizin de öyle mi? 8 gün kaldı bata :)
Evet silikleşme gününden 14 gün sonra geliyo regl .
Az kalmıs biraz daha sabret inşallah bebeğin senledir

Back
X