- 19 Ekim 2017
- 2.847
- 3.211
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
- #48.761
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağlıklı mutlu uzun bir ömrü olsun sizinle beraberKızlar biz doğum günü telaşını atlattık çok şükür onca yorulmaya değmiyor Bi daha aklı erene kadar böyle büyük yapmıcam
Sağlıklı mutlu uzun bir ömrü olsun sizinle beraber❤
Sağol canım benim Valla oğlum yürüyordu ama korktu sanırım artık temkinli gidiyorKızlar dik durmalar,beş altı adım atmalardan ne kadar sonra tam yürümeye geçti sizinkiler
Canım bendeki e bebekten ilk arabam hem araba hem yürüteç güzel
Kızlar dik durmalar,beş altı adım atmalardan ne kadar sonra tam yürümeye geçti sizinkiler
Teşekkür ederimSağol canım
Doğum günü kutlu olsun Hasan Efenin
Doğum günü kutlu olsun efecigin mutlu huzurlu saglikli yillari olsunKızlar biz doğum günü telaşını atlattık çok şükür onca yorulmaya değmiyor Bi daha aklı erene kadar böyle büyük yapmıcam
Amin canım benim hepimizin çocuklarının inşallahDoğum günü kutlu olsun efecigin mutlu huzurlu saglikli yillari olsun
Benim kızım 11 ayını doldurdu yürümeye başladı şuan maşallah koşuyo desem yalan olmaz kızımdan böyle bir performans beklemiyordum açıkcası ne emekledi ne koltuklara tutunarak yürüdü bir gün kardeşimle oyun olsun diye birbirimize gel gel yaptık Bir baktım adım atarak geldi Bi bana Bi kardeşime tam 5 gün sonrada bağımsız yürümeye başladıKızlar dik durmalar,beş altı adım atmalardan ne kadar sonra tam yürümeye geçti sizinkiler
Kızım nezle oldu cuma günüde 1 yaş aşısı yapıldı hasta olmasına rağmen ne huysuzluk ne ateş olmadı korkmayın siz gergin oldukça bebeğinizde gergin olur tek sıkıntı bence 3 aşı olmasıydı 2 koldan bir bacaktan yaptılaryarın sabahtan aşıya gideceğiz, nedense çok gerginim, ağrı kesici olarak çok calpol ve ibufen verdik inşallah ateş çıkmaz, ateşi çıkarsa ibufen falan kar etmeyecek
çok geçmiş olsunBen cuma sabah ameliyat oldum, anca iyiyim biraz bugün. Oturarak emziriyorum ama taşıyamıyorum ve kucağımda kıpraşırsa canım yanıyor. Kızım anladı herhalde, hiç anne kucağına al diye tutturmuyor ve gece 8 kere kalkan çocuk 2 gecedir 1 kere uyandı sağ olsun. Akıllı kızım benim ya
Gecmis olsun canimBen cuma sabah ameliyat oldum, anca iyiyim biraz bugün. Oturarak emziriyorum ama taşıyamıyorum ve kucağımda kıpraşırsa canım yanıyor. Kızım anladı herhalde, hiç anne kucağına al diye tutturmuyor ve gece 8 kere kalkan çocuk 2 gecedir 1 kere uyandı sağ olsun. Akıllı kızım benim ya
Ben cuma sabah ameliyat oldum, anca iyiyim biraz bugün. Oturarak emziriyorum ama taşıyamıyorum ve kucağımda kıpraşırsa canım yanıyor. Kızım anladı herhalde, hiç anne kucağına al diye tutturmuyor ve gece 8 kere kalkan çocuk 2 gecedir 1 kere uyandı sağ olsun. Akıllı kızım benim ya
SelamBizim de hatamız mamayı birden kesmek oldu o cok büyük bir yalnısmış aşamalı bıraktık biz süt arttıkça